Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

lusnika en iyisi kan testi yaptırman en kesin sonuç bu çünkü.inşallah senin için herşey yolundadır.hemen panik oma.normal gebeliktede yerleşme kanamaları olabiliyor.geç yumurtlamışsındır belki.hakkında hayırlısı olsun.

Lusnika arkadaşların da söylediği gibi panik yapma. Gerçi şu ara
herseyi okuyorsundur. Dış gebeliği elemek için yPilan en mantıklı
şey; beta hcg. Bence kandan gebeliğe bir baktir. Gunün gelmemiş
olsa da görünebilir. Zaten doktor da iki günde bir tekrarlamanın
isteyecektir. Yerleşme kanaması yasamış olabilirsin. Ben ilk gebeliğimde
yasamıştım. Hakkında hayırlısı... Ama dis gebelik çıkarsa; telaş yapma, gereken yapıldıktan
sonra hiç korkma. Ben iki kere yasadım dış gebeliği.
Fatma beni bekliyor numarası yapma:)))) hiç inandırıcı değil! Ya ben bu
ay hsg çektiremedim. Bir dahaki ay mutlaka cektirmeliyim. İcerisi ne alemde acBa?
Ayse (akimera) ne alemdesiniz?! Seyitimiz Gorkemimiz nasıl?!
ArkadSlar kusura bakmayın ama kendimden bile önce Tugba'nin
gebeliğini istiyorum. Her ay tuğbayi teselli etmekten... korkuyorum.
Tuğba sen yine de su testi kullan?! Nedir bilmiyorum ama gebelik düşünen
her çifte mehmet öz oneriyor. Belli ki artık annelerimiz gibi hamile kalma
devri kapandı. Hersey hesap kitap I'sine dondü. Ama tutmuyor iste...
Rabb'im 'dur bakalım!!' diyor.
Ayse o nasıl bir durum ben anlamadım?! Nasıl su deposu kuttt diye atılır
bunu da mı yapanlar var ya... Biz bu insanlarla mı birseyler yapacagiz!!!
Bu insanlarla mı ilerleyecek bu ülke..... Hay Allah'im... olum için böyle bir sebep
Rabb'im ailesine sabır versin...
Ebru salli da hamile demek. İyi oldu gecen gün düşünüyordum niye oğlunu
yalniz bıraktı diye... Belki o da bayagidir uğraşıyordu kimbilir... Pat diye
hamile kalinamadigini artık ogrendik.

ünlüler için gebe kalmak kolay giderler tüp bbek yaparlar parra çok yya herşeyin en güzülei olur kimseler duymaz ama mbiz olsak sanki hamile değiliz derler offff

Aaaa ayse öyle deme. Bu is parayla olmuyor ki. Elbette paranin
artısı var ama ben bu ise cok para yatiran biliyorum ki, senelerdir
cocuk bekliyorlar.

mrb kızlar uzun süredir pek bakamadım foruma internet bağlantımda sorun vardı ..

hem mutluyum hem de içim buruk ... akimeracım inş sağlıkla bebeğini alıp eve gelişinin haberini verirsin bizlere dualarım seninle ve bebişinle canım ... ama arkadaşlarında dediği gibi sen güçlü ol ki bebeğinde güçlü olsun canım ...

tuba bu ayda olmamış cnm vardır bir hayır ... bi gün mutlaka olacak ALLAHIN izniyle..
tunemi seni görmek ne güsel :) sanırım epey yoğun bir dönemdeydin canım ...
ayşecim ne diyeyim ya yüreğim parçalandı okuyunca nası bir ihmal bu ya aklım almıyor ...ALLLAH anne ve babasına sabır versin ...
yasemincim sen napıyorsun nasılsın taşınma işleri bittimi tamamen....

bu arada benim durumum da bir değişiklik söz konusu değil kist dışında :) klomen in faydaları doğum kontrol hapı kullanıyorum ve yarın rahim filmi çekilecek :)) anestezi istemedim bilmiyorum hatamı yaptım ama pişman değilim :) umarım çok zorlanmam ...

tabi cnm vala bn alıstım zaten olmamasına artık olursa cok büyük süpriz olacak vallahi testide salak salak umut etmeym die yapıyom test yapınca geckmiyo hemen geliyo :)

Ya hipatia ne guzel hsg cektireceksin ya benim bu ay hiç imkanım
olmadı. ınsaellah bir dahaki ay daha hayirlidir da cektiririm.
Evet hipatia çok yogunum ama bu ara internette yapmamm gereken
isler var (bayagidir bekleyen...:))) hem ing sınavına hazırlanıyorum
hem şampiyonaya. Su ikisini arkama atarsam önüme de bir bebek
dusuunuyorum hehehhee:))))

hipatiacım sende hoşgeldin uzun zaman sonra.demek klomen sendede kist yaptı ha ama çatlatma iğnesi vurulmamışmıydın.çatladığı haldemi kist oldu.ama neyse sıkma canını bir ayda geçiyor bu kistler inşallah sende çarçabuk atlatırsın.hsg yi bende anestezisiz çektirdim korkma en doğrusunu yapmışsın.ne ağrılar çektik onamı dayanamayacağız.güzel haberlerini bekliyoruz canım.
emine ha şöyle ya gir arada yaz bişeyler.uzatma arayı :))
tuğba keşke şu testlerin ne taraftan yumurtladığınıda tesbit edenleleri çıksa ne iyi olur dimi.

valla ne iyi olur demi

Kızlar yardım edın lÜtfen ben bua y rahım fılmı Çektırdım zaten tek tÜpÜm vardı sol dıŞ gebelıkten gıtttı saĞdada dıŞ gebelık yaaŞdoım ama ılaÇla sonlanmıŞtı rahım fılmı temız .Çıktı ama ben bır doktora sordum tÜpÜn fonksıyonlarını yıtırmıŞtır uĞraŞma tÜp bebek yap dedı yaaa ama doktorum hıÇ sorun yok dıĞer ay yumurtlama ılaÇı verecek kafam kaerıuŞtı tekrar dıŞ gebelık geÇırmek ıstemıyorum ne olur akıl verın yaaa

valal eğer imkanın varsa direk tüp bbbek yap kurtul derim dış gebelik olabilir aynı tüpte benimde tek tüpüm var aam harhalde diğeri iyidir

valal eğer imkanın varsa direk tüp bbbek yap kurtul derim dış gebelik olabilir aynı tüpte benimde tek tüpüm var aam harhalde diğeri iyidir

baktıdınmı yani rahim filmi çekildimi sanada aslında benim ikinci dış gebeliğimde 2 doktora gidiyordum ilki normal olabilir bekleyelim dedi ama ben dayanamayıp başka bir doktora gittim o aslında geçmiş bilgilre bakarak dış gebelik çok küçük iken sonmlansın dedi iğne verdi diğer doktorum nasıl kzıdı bana anlatamam o yüzden rahim filmi temiz çıkınca şüphem oldu ne yapayım diye

yok canım ben ameliytta baktılar açık dedi gerek yok amma bne daha gebe klamdım 10 ay oldu gerek yok amma içimde bi şüpe var belki ilerde olmasa çektiriririm

kızlar size kotü bir haberm var asılama ve tüp bebekte kullanılan igneleri artık devlet karsılamıyor ancak arastırma üni den rapor cıkarırsan %20 ÖDEYıP ALACAKSIN YANı BıR ASILAMA BıLE EN AZ 1000 TL

slm kızlar.giremiyorum malum hastanelerde koşturup duruyoruz kalan vaktimde ev işlkeri oğlum ve gelen gidenle geçiyo.inanın sezeryanla doğum yaptım ve doğumumdan 5 saat snr sondamı çıkardılar ve ben hastanede koşturup durmaya başladım allah öle bi kuvvet verdiki acı nedir bilmiyorum yani o günden beride hiç oturmadımj doktorlar bile şaşıp kaldılar bu nasıl bi bünyedir acıyı hiçmi hisstemez diye.çünkü sezeryandan snr normalde çok ağrı ve acı olur yatakta sağınızdan solunuza dönemessiniz öle kötü bi acıdır yani ve bikaç hafta kendinizede gelemessiniz ben ilk oğlumda öleydim bir ayda zor ayaklanmıştım ama bu oğlumun erken doğumu bana acıyı bile unutturdu.kuzumda annesi gibi güçlü çıktı bir haftada toparladı ve kendi kendine nefes almaya başladı solunum cihazını çıkardılar ve o kadar hareketliki gören bütün insanların dikkatini çekiyo yavruma nazar değdirecekler diye korkuyorum.doktor 2 aya yakın yatar diyodu ciğerleri gelişmedi diye ama maşallah yavruma bir haftada doktoru bile yanıltıp solunum cihazından kurtuldu.şimdi sanırım biraz kilo aldırmaya çalışacaklar allahın izniyle bvir aya kadarda çıkar gibi geliyo bana.inşallah allahtan başka mani sıkıntı olmassa tabi.dualrınızı esirgemeyin arkadaşlar.meleğim daha çok küçük.bende çok korkuyorum haliyle lütfen dua edin ikimizede.ben ara ara girip haber veririm sizlere.hepinizi öpüyorum.allaha emanbet olun

çok sevindim ayşe işllah dahada iyi olacak ve kucağına alırsın bende oğlumda sezeryanla doğum yaptım ve bebğim sarılık olmuştu hemne ya diyarbakıra yada vana götürün çünkü burda o imkan yoktu gece yarısı 7 saatlik yol giitim sezeryanla innnaki o acıyı histemedim çünkü oğlum çok kötüydü bana şaşırıyorlardı canın acımıyormu acıyordu amma oğlum daha önemliyid daha kucağıma almdan bir hafta yoğum bakımda kladı sarılık kanına karışmıştı ALALHTAN çabuk atlatık anne olmak gerçekten çok ama çok zor işllahh tez zamnda tuğba emine fatma derya semra hipatia ANNE olursunuz

Ayşecim çok sevinidm.bak ne güzel herşey yolunda ilerliyor işte.hayat bazı insanlara tabak ta sunuluyo malesef bazı ları tırnaklarıyla... biz sanırım ikincis.hem zorlukları hem sevinçleri yaşıyacağız.darısı tabiki bizlere.bu sayfada artık buna benzer güzel haberler duymak istiyorum.tuğba peki bir tüpün maliyeti (devletin %20 ile) ne kadar oluyo biliyomusun.bi de bu 3 yıl evlilişk şartı bi var bi yok diyolar.bkonuyla bilgisi olan var mı? ayşe_73 bana a da rahim filmine gerek yok dedi.3 dr.la konuştum çok tavsiye etmedi.bizim durumuz için olabilir gerçi.ameliyat olunca ne var ne yok ortada sanırım.

evet semra ilaçla solandıranlarda gerek kapanma ihtimali ama benimki zaten hasarlı olan alındı onda tek tüp var gerek duymuyor ameliytan sonra kimyasl gebelik yaşadım ben ilerde olmasa bakacam hayırlısı

kızlar lütfen yardım din dış gebelikte bhcg degeri 1,5 günde 3 katına çıkabilirmi benim degerim 52,12 den 1,5 gün sonra 157,46 ya çıktı kasıklarımda ve belimde ara ara agrılar oluo doktorum şüphelendi çok kötüyüm yardım edin lütfen mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…