selam bana yardımcı olabılecek birşeyler söyleyebılırmısınız arkadaşlar normal adet dönemımden 5 gün erken kanamam oldu ama çok az sadece 1ped değiştirdim onun dışında pembe akıntılarım vardı 2 gün sürdü ağrılarım devam edıyor bu sorun için gittim dr beni mutlu edecek haberler vermedi gebelik oluşabilir inşallah iç gebeliktir dedi normal gününü bekleyip tekrar gideceğim kanda bakcak sanırım... yazdıklarınızı okudum kasıklarımdakı sızlama şeklindekı ağrılar devam edıyor ve hareketle artıyor çok korkuyorumsenağlama
hipatiacım sende hoşgeldin uzun zaman sonra.demek klomen sendede kist yaptı ha ama çatlatma iğnesi vurulmamışmıydın.çatladığı haldemi kist oldu.ama neyse sıkma canını bir ayda geçiyor bu kistler inşallah sende çarçabuk atlatırsın.hsg yi bende anestezisiz çektirdim korkma en doğrusunu yapmışsın.ne ağrılar çektik onamı dayanamayacağız.güzel haberlerini bekliyoruz canım.
emine ha şöyle ya gir arada yaz bişeyler.uzatma arayı :))
tuğba keşke şu testlerin ne taraftan yumurtladığınıda tesbit edenleleri çıksa ne iyi olur dimi.
valal eğer imkanın varsa direk tüp bbbek yap kurtul derim dış gebelik olabilir aynı tüpte benimde tek tüpüm var aam harhalde diğeri iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?