Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

merhaba kızlar emin egünümüz aynı sen yap pozitif çıkarsa bende yapacam ama kızla rgaliba bende hamileyim çok ama çok belirtim var bu sefer oldu çünkü çok çok çalıştıkkkkaydirigubbakcemile3

Arkadaslar mrb. morelim cok bozuk.Doktorum benden rahim filmi istedi sol yumurtalıgım rahme yapısıkmıs.Daha once gecırılmıs bır dusuk ve dıs gebelik oykum var. .Simdi kotu bısey cıkmasından cok korkuyorum

Sonuc negatif. Bu; bu ay gebelik yasasam da olumsuz bir gebelik
olacağını gösteriyor. Cuma regl olursam, güzel. Olmazsam, insaellah
gecen ay olduğu gibi ugrastirmayanindan olur:)))

Derya korkma. Tedirgin olma. Bak Fatma ne güzel yazmış -ki laf
aramizda odlekliginin ben de sahidiyim:))- ben de birdahaki
pazt rahim filmi çektireceğim. Plan böyle simdilik.

eminecim inşallah hamileysen sağlıklı bir hamileliktir değilsende gününde adet olursun inşallah.
deryacığım yumurtalığının yapışık olduğu nasıl anlaşıldı.ultrasonlamı.eğer öyleyse neden şimdiye kadar anlaşılmamıştı.rahim filmini henüz çektirmedin değilmi.ayrıca yapışık olması olumsuz bir sonuç doğuruyormuymuş doktorun tam olarak ne dedi.belkide hiçbir zararı yoktur.sonuçta yumurtayla ilgii bir problemin olsa hamile kalamzdın.şimdiden moralini bozma canım.doktorunla detaylıca bi konuş bizide haberdar et.inşallah içini ferahlatacak güzel haberler alırsın.
ayşe sende neden test yapmaktan vazgeçtin çok belirtim var diyosun.neyse biraz daha beklede adet gününde idrar testi yaparsın olmazsa.ya tam ümitlenmişken bu haberler hiç iyi olmadı.

valla fatmacım yin ehayal kırıklığı yaşamk istemiyorum ondan adetim geçmesini bekleycem zayten biizm sorunumuz hamile kalkmakla bitmiyor betası var kesesi var daha neler neler offff

Canımm sadece bu doktorum soyledi daha once hıc bır doktor boyle bırsey demedi.Daha once sormustum bı sorun olur mu die O da yooo demisti simdi 2-3 aydır hamıle kalamayınca hsg istedi sonucta dıs gebelik gecırdın dedi. Valla inşallah bı sorun cıkmaz.

derya dedıgın gıbı ınsaellah bır sorun cıkmaz. ama cıkarsa da, nedır neyın nesıdır ogrenmıs
olursun.
fatma cuma adet olmam daha ıyı. eger olmazsam saglıklı olmadıgı kesın olur. artık ben ya da
doktor degıl, tecrubelerım konusuyor:)))

evet emineciğim dediğin gibi hemşileysen ve sağlıklı değilse hep birkç gün kala negatif çıkıp gşderek artıyor değilmi değer.inşallah hamile değilsindir bu durumda.
derya doktor sorun olmaz demiş içini ferah tut.biliyorsun emine hariç hiç birmz hemen hamile kalan tipler değiliz.sadece psikoloji bilinçaltı bile etkiliyor hamile kalmayı.hamile kalamayışının nedeni bahsettiğin yapışıklık olmayabilir yani.

derya suan kafanı bosalt. rahım fılmı cekılsın doktorlar yorumlasın secenekler varsa sunulsun
sonra dusunmeye basla. ne dıyım serın ol!
evet fatma. fatma sen kendın ıcın nıye kolay hamıle kalamadıgını soyluyorsun kı?
yenı evlılerın bazılarında sebebpsız 3yıla kadar bı durgunluk oluyor. sen dıs gebelk de olsa o durumu
kırdın. hep korundugun ıcın de hamıle kalmadın. ınsaellah hersey duzelır de hamıle kalırsın.
ınsaellah hamılelıgın saglıklı olacaksa, suan korunsan bıle bı sperm yolunu sasırır da hamıle
kalırsın.. ve kızlar sızler de. ınsaellah..

kızlar son 3 güünm kaldı çokım heyecanlıyım ama adet gibi geliyor artık belirtiler bu sabah midem bulandı bide bağırsk problemi çekiyorum bakalım n eolacak

ayşecim kendini çok dinliyosun.bırak biraz düşünme.tabi insanın elinde olmuyor ama çok fazla belirti arama.biliyorsun çok yanıltıcı olabiliyor.
ah eminecim keşke dediğin gibi olsa yani bi spremcik inatçı çıksada tüm engelleri aşıp amacına ulaşsa.hayırlısı.allah isterse olur elbet.

Ayse benim sadece ikinci gebeliğimde koku hassasiyeti ve bulantı olmuştu
o da çok az. Diğer hiç bir gebeliğimde belirti yasamadım.

günaydın kızlar nasılsınız.
ayşe az kaldı ne durumdasın.
benimde bu ay dış gebeliğin üzerinden tam 1 yıl dolmuş oldu.geçen sene haziran ayında öğrenmiştim hamile olduğumu.

günaydın fatmacım evet son 2 gün ama umut yok belirtiler bazen var bazende yok bende 1 mayısta öğrendim 13 haziranda ameliyat oldum 1 yıl oldu ne kötüydü o günler ALLALH bi daha yaşatmaın

GÜnaydın kızlar, dün arkadaşlarım aradı komşularının 17 yıl çocukları olmaış.taki 9 ay öncesine kadar.denemedik şeyleri kalmamış.ama artık ümitleri bitmiş sonunda bir bakmış kendiliğinden hamile.bana n-bunu moral olsun diye öylüyo ben çıldırdımmm.ben bukadar hayatta bekleyememmkiiidelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…