Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

listede ben yokum kiiiiiiii.haziaran 2 si gibi adet olacağım sonrası 10 sonra başlatabilirim.şimdi bunu benden istemeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.zaten boşa gitti koca ay.doğum kontrol hapından

ayşecim listelik halimizde kalmadıki herkes gazi :)) bu ay emine sende ve tuğbadan haber gelebilir.semra doğum kontrol hapı kullandığı için bende ztane korunuyorum.
ben aklımda kaldığı kadarıyla mini bi liste yapayım
emine 4 haziran
ayşe 4 haziran
tuğba 2 haziranmıydı ?
yanılıyorsam düzeltin.
derya ve hipatia ortalarda yok.nelerdesiniz kızlar.uzun zamandır girmediniz diye sizi unuttuk sanmayın.

tuğb a18 haziran aa niye semra olsun en azından bize yapın lişste destek vermek amaçlıbilmiyorumkismile

Merhaba arkadaslar.nasılsınız bakalım?benım adetım yenı bitti bu ay 4. ayım korunmayı bıralaı eger bu ayda olmazsa doktorum rahim filmi onerdi ondan sonra yonumuzu belirlriz dedi.inşallah rahim filmine gerek kalmaz kalırdada cok korkuyorum gerci anestezili cektırıcem ama yinede korkuyorum 2 gundur ruyamda hep rahim filmiyle iligi seyler goruyorum. Cektırmıs olanlar bıraz anlatabılır mı?Arkadaslar bu cuma gununnun yuzusuyu hurmetıne Rabbim insallah bızede saglıklı bır evlat nasip eder.bizler bunun sıkınsını cok cekiyoruz dıs gebelik ayrı bısey ondan sonrası daha ayrı neyse sabır diyorum...

derya hoş geldin benimd e2 akşamdır rüyamda rahim flim çektirecemde korkuyodum bu trlü çektiremiyordum kaçıyordum hastaneden galiba rüyada değil ama gebelik olmasa çektirecem zaten benim bir tüpüm var

ınsaellah hıcbırımız ıcın hıcbırseye gerek kalmaz!
derya hosgeldın... hakıkaten dıger arkadaslar nerde? epey oldu haber alamadık..
az once telas basladı bende. bır kac gun kalınca.. hamıle kalmak bır turlu kalamamak bır turlu.
ben sımdı hamıle kalmıssam (doktorun da soyledıgı gıbı) dıs gebelık tarafından oldugu ıcın...
neyse ya soylemeyeyım basıma da gelmesın. bır yılı bıtırdım kac kere hamıle kaldım
parasını gectım surunmeyı gectım hastanelerı doktorları gectım hatta kendımı de gectım esım
yıprandı(her ne kadar bellı etmese de) dun ılk uyarısını yaptı (antrenman konusunda) bugun
bır cok kez aradı. ıkıncı dıs gebelıgımde bayılmam onu cok etkıledı.
ya dedıgım gıbı kac kere hamıle kaldım kac kere pozıtıfı gordum ama elde var ''0''

ohhhhh rahatladım!!!

Gunaydinlar kızlar
haftasonu güzel haber alacak yok
ama haftasonunuz çok güzel gecer
Haftaici de hamile oldugunuzu öğrenirsiniz Uzerine bal olur
insaellah...

Gunaydin kızlar nasilsiniz
bugün beta baktiracagim. Pozitif çıkmazsa Cuma gunü tekrarlayacağım
(olası regl 2.gunü) bakalım hayırlısı
sizler ne yaptınız, haftasonu nasıl gecti?!

günaydın kızlar.
eminecim hadi hayırlısı.inşallah pozitif bir sonuç ve sağlıklı bir hamileleik müjdesi verirsin bize.
deryacım hoşgeldin.inşallah hiçbişeye gerek kalmazda bu ay hamile kalırsınız arkadaşlar.rahim filmine gelince ben anestezisiz çektirdim.benim gibi ödlek biri bile anestizisiz çektirdiyse herkes çektirir diye düşünüorum üstelik böyle durumlarda günler öncesinden uykularım kaçarken rahim filmi öncesi çok sakindim.sonucu çok merak ettiğim için bu merak tüm korkularımı bastırdı sanırım.rahim filmi korkulacak bişey değil arkadaşlar.tabiki bi acı hissediyorsunuz.ama bu dayanılmayacak birşey değil üstelik en fazla hazırlık kısmıda dahil olmak üzere 15 dk sürüyor.hatta eşim şaşırmıştı çıkınca bittimi diye.benim tüpler sorunlu olduğu için ilacı birkaçkez verdiler ve o acıyı 2-3 kez yaşadım ama sadece ilaç verilirken acıyor.hatta son teknoloji dijital aletler kullanılıyorsa acıda baya azalyıyormuş uzun lafın kısası anetstezisiz çektirmeye korkmayın.15 dk lık bi işlem için anestezi almayın derim ben.ve ne acılara dayanmışız bumu yıldıracak bizi.üstelik anne olmayı bu kadar isterken doğum sancısını ağrısını göze almışken bumu korkutacak gözümüzü.şimdiden bunu stres yapmayın.inşallah rahim filmine gerek bile kalmaz.

slm kızlar.size 2 iyi haberim var.akimera(ayşe) bebişinin resmini koymuş.herşey yolunda demektir.2.olarak ta dış gebelik sayfasında yoldaş adında bir arkadaş 19 elül-yada ekimdi dış gebelik ameliyatı olmuştu.bu ay itibariyle hamile.alınnnn size bir umut daha kızlaarrrrrrrr.ne güzel değil mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…