evet tuğb aşükredelim ben bi ara doktora gtiyimde bi bayan 5 yıldır çocuğu olmuyordu ama galiba adete olmuyormuş sonra dokotr baktı baktı senni hiç yumrtlaığın yoki nasıl hamile kalırsın dedi şok oldu yumurtlak çok önemli
slm kızlar nslsınız bakalım.ben çok kötüyüm ve yine dualarınıza ihtiyacım var.bebeğimin göz filmi çekildi dün damarlarda erken doğumdan dolayı sorun oluşmuş ve gelişememiş ve hızla kötüye gidiyo durumu şu an körlük sınırındaymış acil en geç 3 gün içinde ameliyat dedi doktor bir hafta bile bekleme lüksümüz yokmuş çokta pahalı 5 bin tl ameliyat ama parasını düşünürmüyüm böle bi durumda randevu aldık cumaresi yatışı yapılacak sabahtan akşamleyinde ameliyata alacaklar bununda yüzde yüz garantisi yokmuş düzelme olmassa 1 ay snr bir ameliyat filmi daha.ayrıca böbrek filmindede şüpheli bi şey görmüşler kesin tanı için yine 1 ay snr bi filim çekilecek.ve kulaklarıda duymuyo gibi geiyo bana.seslere hiç tepki vermiyo hiç çevirp kafasını bakmıyo bile işitme testide 1 ay snr yapılacak.yani erken doğumdan dolayı baya bi hasar oluşmuş bebeğimde.o kadar moralim bozukki anlatamam.dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti lütfen dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar buna gerçekten çok ihtiyacım var
canım çokı üzüldüm off ama genelde erken doğumlarda oluyorda böyle şeyler benim görümcemde 7 aylık doğdu ama şimdi cin gibi işllah hiç bir sorun olmaz canım off bu nedir biizm bu kadar çektiğimiz
CANIM yaa bak moralini bozma seslere tepkisiz olması normalmış.aklına getirme bile kötü şeyler.burda arkadaşlar var çocukları normal doğmuş 2-3 ay tepkisizlermiş.şimdi yanımda bu abla o söylüyo.bebek bu daha ne bekliyosunuz erken daha.ameliyatsa tama oda zor budur olmuş ama tıp çokk ilerledi allahın izniyle düzelecek bak.bukadar direndi bebişin.hiç üzülme.dualarım, dualrımız seninle.haberdar et bizi.
çaılışyorum .pek bi yoğun bi gün pek giremiyorum.zaten giren lerde yok gibi.nerde bu ayşeler fatmalar tuğbalar ayşeler.....................nerdeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
slm kızlar
ayşecim hiç üzülme inşallah bebeğin hepsini atlatacak.hamile kalmakla hatta doğum yapmakla bitmiyormuş bunu çok iyi anladık.sende içini ferah tut dualarmız seninle ve küçük seyitimizle.bu birkaç ayı bir atlatsaydınız gerisi güzel gelecek allhın izniyle.bizi haberdar et güzel haberlerle gel inşallah.
tuğba çok duyuyoruz kafamdan attığım ay gebe kaldım diyenleri inşallah seninde öyle olur.
ayse o zaman ınsaellah haberın olmadan hamıle kalırsın...
ben ıstemem ama.. ben surprız falan sevmem hıcbır konuda. o yuzden hamıle kaldıgımı da
bıleyım beta hangı degerlerde onu da bıleyım:))) zaten bu yuzden hıc bır seferınde olmuyor kı:)))
dun yogun agırlık calıstım suan bacaklarımı hıssetmıyorum. oturup kalkamıyorum o kadar yanı..
az once esım ıse gıderken 'şunda şunda şunda (gostererek) calısmak yok emıne ne olur ne olmaz'
dedı ılkkez kotayı koydu. ahhhhhhhh ahhhhh daha bır yıl dolmadan a dostlar:))))
31'ı bırıncı evlılık yıldonumumuz:)))) vay be sızle tanıstıgımda 4 aylık evlıyım dıyordum... gunler gunler...
ahh ahh emine bizde 4 aylık diyorduk ben artık 4 yıllık diyorum ve inannamıyorum.ya yıllar ne kadar çabuk geçiyo.zor geçen günlerin ardından ohh bugnde bitti derken ömürmüzden 1 gün daha eksildiğini hiç düşünmüyoruz.en zor geçen an bile çok kıymetli aslında.özellikle evlendikten sonra zamanın nasıl geçtiğini anlamaz oldum.daha çocuk yokken böyle bide olsa nasıl olacak kimbilir.50 yaşına geldiğimizde(allah ömür verirse)rüya gibi gelecek yaşanan herşey.