Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

kızlar beta 15.12!!!
olası regl gunu cumaydı bılıyorsunuz.
ben baktırmadım. pazt gunune kadar baktırmayacagım dedım.
bugun dayanamadım (regl olurum ne oldugumu bılmem dıyerek)
az once yaptırdım sonuc 15.12!
pozıtıf olsa da deger dusuk...
bakalım bu 4.gebelık bana ne dıyecek... offf of

tugba doktora gıtmenın nsenın ıcın ne demek oldugunu bılıyorum
o yuzden sana doktora bı danıssan dıyemeyecegım. ınsaellah
oyle bır durum yoktur.
bu ay klomen ya da baska bırsey kullanmamıstın dı mı?
bır de; su ovulasyon kıtını kullanıyor musun sen, almıstın?

Cnm cok sevndım ınsallh bu sefer hersey yolunda gıder dÜsk dıe dÜsnme bnm bı ark hıc yumrtası olmuyordu ne ılaclar kullandı bu ay tedavıyı bıraktı bıde hıÇ adet olamıyodu ılaÇsız 9 gÜn gecmıŞtı yıne gÜnÜ baktırdı adet soktÜrÜcÜ kullncam dıe 20 cıktı 3 gÜn sonra bı daha baktırdı 98 dı cok ıyı artıyo demıŞ doktr ınsallh sennde ole olur.... Bana gelıncede gıtmeme az kaldı zaten ıst gıdınce baktırırm ınsallh burdakı doktrda ıŞ yok bılıyosun kullanıyorum onları yumrtlamadan sonra oldu zaten agrı bugun yıne yaptım catlamadıysa koyu cıkar yıne dedım ama 2. Czgı cıkmadı bılmıyom artık...

günaydın kızlar.
eminecim inanmıyorum ya nokta atışımı yapıyosun sen :)) allah inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik nasip eder.değer düşük diye düşünme bu ay pek beklemiyordun belki büyük bir sürpriz olacak.bugün test yaptırmıcaksın sanırım.inşallah yarına güzel katlamış bir değerle karşılarşısrın.kırlaım artık şeytanın bacağını.

valla ne verimli bi tarla tohum atıyon tutuyo hemn insalllh insallh bu sefer saglıklı olacak gelicek bebişşş

Verimli toprak:))
sagolun kızlar insaellah dedigniz gibi sağlıklı olur.
Evet Fatma yarın baktiracagim. Bakalım 1-2 güne hersey belli olur.

merhaba kızlkr nasılsınız teaviye başlayacam doktor benden rahimflimi istedi n ekadar yaptırıyorsunuz 200 dedi bide çokmu zor tuğba sen ne kadar yaptırmıştın bide kızlar adetin 9 günü çekeck çok korkuyorum

bende 170 e çektirmiştim yanlış hatırlamıyosam.evet hemen adet bitiminde çekiyorlar.sen koskoca ameliyat atlatmışsın üstelik doğum yapmışsın rahim filmindenmi korkuyosun ayşe.hiç korkma içini ferah tut.inan korktuğun gibi olmayacak.doktor ne dedi peki nasıl bir tedavi uygulayack.

kızlar ben yeni dış gebelik geçirdim iğne yoluyla sonlandı benim gibi olupda tekrar hamile kalan varmı birdahaki hamilelikde yine dış gebelik olmaktan korkuyorum

Seuma çok gecmisler olsun. Senden daha beterini yaşayıp yine de sorunsuz hamile kalan coook.
ıcin rahat olsun. Ama tekrar dış gebelik yasama ihtimalin de var.
Biliyorsundur. Bu konunun sahibi de suan ikinci çocuğunu kucağına aldı.
Güzel ornekler çok merak etme.

kızlar az once doktorumu aradım (artık gıtmeye gerek de duymuyorum:)))
(gecen ay da bı 11 sonra 7 cıkmıstı da doktorum bır hafta hıc beta baktırma
regl olursan kımyasaldır olmazsan da bu degerde bır kanama olmaz, sen de
stres yapmamıs olursun demıstı)
ben de bunlara ıstınaden doktoru aradım bana gecen ay oldugu gıbı
beta baktırma bır hafta sonra bana gel dedı, o da hemen 'gel' demedı
yanı:))) 'beta baktırayım mı' (cunku bır deger var sadece elımde) dedım
'hayır baktırma regl olmazsan bır hafta sonra yıne beta baktırmadan gel' dedı
ınsaellah sabredebılırım..

emine merhaba canım daha öncede yazmıştım yani sıkı takip ediyorum iki defada ben dış gebelik geçirdimçünki

sana bişey sorcam yanlış hatırlamıyorsam bu ay ameliyat olduğun tüp tarafından yumurtan olmuştu yani hamilelik bu taraftan gelişti demektir.

kimyasal bile olsa sonuçta o taraftaki tüpün geçirgenliği devam ediyor demektir.inş normal gebeliktir ve yüzün güler
bide bi çok kadın kimyasal gebeliği farkına bile varmadan geçiriyo sen kendini tanıdığıun ve dış gebelik geçirdiğin için bu kadar takip ediyosun umarım bu ay yüzün güler.

bizim kuzenimizin eşide dış gebelik sonrası normaal gebelik yaşadı şimdi 6 aylık hamile aynı zmaanda geçirmiştik ilkdış gebeliği bak o çocuğunu kucağına lacak .

:)))
vay merve benden daha ıyı bılıyorsun, sagol:))
evet bu ay yumurta takıbıne gec kalmıs olsak da doktorların anladıgı bırsey var demekkı
doktorum bana solda(dıs gecırdıgım taraf) sıvı bırıkmesı var muhtemelen soldan yumurtladın demıstı
evet solda gecırgenlık var ama bellı kı ya bırsey yok ya da bırsey var )))) -kı olmuyor. bu defakı?!!!
nasıp... gecen ay sag ıdı 11ı gordum 7yı gordum olası regl 4mayıstı 8mayısta regl oldum.
bu ay da 4hazırandı olası regl... bakalım ne olacak...
sen neler yapıyorsun ne asamadasın?

sıkı takipteyim girip pek yazamsamda mutlaka okuyorum aynı kaderi yaşayınca acaba değişik bişey duyarmıyım diye.

ben nisanda rahim filmi çektirdim tep tüpüm açıkmış 1 ay bekledim doktor mayısa klomen kullanalım dedi kullandım ama çok strese girdik biz ve klomen bende kuruluk yaptı olmadı bu ayda dokotrum dinlensin yine klomen içme nasıl olsa etkisi devam eder dedi. hiç bişey yapmadım ama uzayan akıntı kasık bölgesinde ağrı takibi takvimden gün saymaalr devam yani allah kismet ederse diyelim.

yumrurtlama döneminde kahverengi akıntı oluşru daha önce sorduğumda doktor yumurta çatlamıştır dedi acaba çatladımı benim çok ağrım olurdu o kadar hissetmedim illa ağrımı olması lazım bunu anlamadım

bu arada söylemeden geçemiyeceğim her ay boş geçmeden gidiyosunuz maşallah diyelim sizede umarım bu sefer sağlıklı olur

benım yumurtlama sıkıntım olmadı hıc. gecen aya kadar hıcbırzaman
yumurtlamamı hıssetmıyordum. gecena y ve bu ay cok net bırsekılde nereden
oldugunu soyleyecek sekılde hıssettım. hele kı gecen seferkı (sagdan) sag bacagım yere basmıyordu.
nedendır? neden boyle oluyor bılmıyorum doktorum da bırsey demıyor belkı de
sebebı bellı olmayan seylerdendır. gercı benım rahımler tupler yol gecen hanına dondu.
elbet bır hassaslık olmustur.
pek klomencı degılım ama sanırım bır kullanıs amacı var bu ılacın. ınsaellah senı sıkıntıya sokmaz.
bız artık esımle karsılıklı guluyoruz. (o bıraz tedırgın gulse de:))) ben hakıkaten artık
oyuncak oldugumu dusunuyorum:)

evet merve oyle ama... acaba olmasa olmasa olunca saglam mı olsa, ıyı
yoksa boyle her ay takvıme regl baslangıcı-bıtısı yazmak yerıne her ay hamılelık baslangıcı-bıtısı
yazmak mı daha ıyı, bılemıyorum.

ya ben öle düşünmüyorum( oyuncak olmak konusunda)yani sen gerçekten kendini tanıdığın için ve takipte olduğun için biliyosun benim kadın doğumcu arkadaşım demiştikorunmasız her ilişki gebelik oluşturabilr ama bunun ancak %60 normal gebelikitr.ve biz ancak bu %60 i tespit ediyoıruz demişti

ama yumurtlamayı bende dış gebelikten sonra tespit ediyodum artık kafamda karıştı biliyomusun doktorum kendini, dinleyen kadın bilebilir diyor çok dinliyoruz galiba biz..

klomen doktor sağ tarftan yumurta oluşsun diye verdi bide benim yaş 33 artık olacaksa olsun diye ama dediğim gibi bende kuruluk yaptı 2 yumurta oluşturdu strestende olmadı bişey bide reglimi geçikitrdi ama klomenle hamile kalanıda çok duydum ve gördüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…