Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

bence reglin geçikse bile eğer ağrın falan olmuyosa kan testi yapma

elbette klomenle hamıle kalan var-dır.
netıcede bır tedavı seklı.
benım regl herzaman sabıttır. saatı sasmaz.
Cok sukur o konuda hıcbırsey degısmedı.
regl gecıkınce hamıle oldugumu anlıyorumş test yaptırmasam da.
eeee tabı artık kendımızı cooook ıyı dınlıyoruz.
ben (olursa) bebegımın kalp atısını ultrasonsuz duymayı hedeflıyorum, o kadar yanı:)))))
saglıksız gebelıkte bayagı ıyıyım o acıdan. ama normal gebelık hakkında en ufak bı fıkrım bıle yok...
nasıp...

merve bu duruma alıstım, dosya dosya beta degerlerım var tum gebelıklerıme aıt.
ve yavas yavas doktora gıtmemeler de basladı ama bılemem kı
ılk betayı baktırmadan nasıl durabılırım...
sımdı doktorum betayı tekrarlama, bır hafta sonra gel dedı.
dayanmak ıstıyorum ama nasıl?::.

mesela sen baktırmadan durabılır mısın???
sogukkanlıyımdır ama henuz o kadar olamadım...

mesela sen baktırmadan durabılır mısın???
sogukkanlıyımdır ama henuz o kadar olamadım...

sana katılıyorum baktırmadan durulmazda ama baktırmayanda baktırmıyor ama
onlar nasıl duruyor acaba bende baktırıdım şimdi düşünüyorumda kesinlikle .

benim sağlıklı bir gebeliğim oldu bir kızım var aslında onda çok rahattım hatta reglim 7 gün geçince gitmiştim doktora ben hamileyim dedim nerden biliyosun dedi ben reglim geçikti kesin hamileyim diye diretmişitm:)) allahtan hamileymişim ve ne ağrı ne sancı sadece çok rahattım

dış gebeliklerimin hepsinde için daralıyo ve ruh halim hiç iyi değildi hep sıkıntı çekiyodum sebeb bulamadan ve o kasık ağrısı kesik kesik allahım bir daha yaşatma kimseye

inaanırmısın bilmem ama yarın ki beta değerini en az senin kadar merak ediyorumkaydirigubbakcemile

valla oyle kımseye yasatmasın Rabb'ım...
ben kontrolsuz duramam normal hayatımda mutlaka arastırırım oyle belese konamıyorum
maalesef...
ne guzel senın bır evladın var...
bız mayıs31 bırıncı evllık yıldonumumuzu kutladık... bır yılda 4 hamılelık... elde var '0' cocuk:)))))
neyse artık nasıp...

:))) ama doktor yaptırma dedı...
bak ben yaptırmayacaktım... sen sımdı boyle deyınce, ıstemıyorum ama madem sen merak
edyorsun yaptırayım barı hehehe

emine yaptır bencede doktora söylemek zorunda değilsinki.başka yerde yaptır.bende kesinlikle dayanamzdım.ya kızlar benmi çok duyarsıızım.ben kendimde olan gelişmeleri hiç farketmiyorum.ne hamileliğim anladım(hiç belirtimde yoktu) ne yumurtlama dönemindeki ağrıyı hissederim.bende bi gariplikmi var acaba.kolumu bacağımı biryere çarparım ancak morluğu görünce farkederim çarpmış olduğumu.vücudumu hiç incelemem kendimi dinlemem.
kontrol konusunda emine al bendende o kadar.ama ben bu huyumdan hiç memnun değilim.herşey planlı olacak hayatımda iş,özel hayat.herşeyden haberdar olacağım şimdi kayınvalidemler gelecek haftaya ne yemek yapacağıma kadar düşündüm.aşırı detaycıyım ve sağlamcıyım işi şansa bırakmayıda hiç sevmem.ama gelgörki bu özellikler acayip yıpratıyor insanı.ah bi değişebilsem.
mervemcu ben yanlış hatırlıyorum sanırım tüp bebekle hamile kalıp dış gebelik geçiren bi arkadaş vardı ben seni o sandım.

merhaba canım kendi kısmıma cevap vereyim yok ben tüp bebek sonrası dış gebelik geçirmedim ben direkt dış gebelik geçirdim ( o nasılsa) yani tüp bebek yaptırmadım normal bi gebeliğin ardından ikinci çocuk çalışmalarında dış gebelik geçirdim sol tüpüm laproskopi ile alındı sağ taraf iyi olduğu söylendi 6 ay korunma sonrası sağ taraftada dış gebelik oluştu tam topiğinize uygun 6 ay içinde iki defa dış gebelik zaten yazdım google iki defa dış gebelik diye burası çıktı nasıl şaşırdım sorma ben sadece benim başıma geldi diye düşünürken sizleri gördüm.

şimdi rahim filmi çektirdim sağ tüpte sıkıntı yokmuş klomenle yumurta oluşturuldu sağ tarafta bu arada yumurtalama sorunum yok ama doktor işi hızlandıralım dedi.o ay stresten olduğunu düşünüyorum olmadı bu ay hiç bişey yapmadan bekliyorum bakalım ne olacak ayın 25 inde belli olacak :hulya:

gnydın kızlar nslsınız bakalım .eminecim hayırlı olsun hamileliğin arkadaşım.inşallah allah bu sefer sağlıklı normal bi gebelik yaşamanı nasip eder.bende bebişlerimle uğraşıp duruyorum çok yorgunum gerçekten seyit doğduğundan beri uyku nedir unuttum gündüz akşama kadar uyuyo geceleride gündüz olmuş gibi uyanık geçiriyo.büyük oğlumda gündüz hiç uyumuyo dolayısıyla ben uykusuz bi vaziyet günlerimi geçiriyorum seyitimi ameliyat ettirdik biliyosunuz doktor yüzde 99 başarılı geçti dedi ama yinede asıl sonuç 3 hafta snr belli olacak sorun devam ederse bia ameliyat daha gerekiyo kulaklarıda duymuyo gibi çok nadir tepki veriyo sanırım ağar işitiyo bi problem olduğu çok açık.çünkü internette araştırdım prematüre bebkler ilk günden itibaren seslere karşı aşırı hassas olurmuş ve hemen tepki verirmiş ya sesin geldiği yöne çevirirlermiş başarını yada sıçrayarak korktuklarını belli ederlermiş.biz seyitin kulağına eğilip bağrıyoruz yükses sesler açıyoruz naparsak yapalım kafasını çevirip bakmıyo bile gözlerini bile açmıyo.daha işitme testine 2 hafta var zaman nasıl geçecek bilmiyorum.ayrıca kendimden korkmaya başladı ne görsem rüyamda çıkmaya başladı.3 hamileliğimde hamile kalmadan önceki ay hep rüyama girip bana bildirildi ve ertesi ay daha günüm gelmeden yaptım testlerimi ve gerçekten hamile olduğumu öğrendim.seyite hamileykende doğum yapmadan bir ay önce rüyamda seyitin sağır olduğu yalnız tek kulağında yüzde 80 işitme kaybı olduğu yüzde 20 duyduğu söleniyodu işitme cihazı falan takacaklardı o kadar üzülüp ağlamıştımki sanırım bu rüyamda gerçek çıkacak.çok moralim bozuk yani.napıcam bilmiyorum lütfen dua edin arkadaşlar gerçekten canım çok sıkkın hergün hastanelerdeyim hergünüm stres içinde geçiyo.inşalllah allah bebeğime sağlık versinde ben hiç uyumayayım hep yorulayım hiç önemli deil.allah yardımcımız olsun valla.hem benim gibi sorunlu annelere hemde sizin gibi hamile kalmak isteyenlere

sorunlu anne deme ayse
Rabbım buyuk. cok uzuldum ınsaellah bır sıkıntı cıkmaz.
ruyalarına takılma. Rabbım ınsaellah bu sızı feraha ulastırır bugunlerınızı
unutturur. Allah bılır seyıtın kulagında neler yapıyorsunuzdur, rahat bırakın cocugu
bıraz sabır.. Rabbım kımseye gostermesın-yasatmasın, saglıkla buytursun ınsaellah seyıtı.
premature bebeklerde olabılen sıkıntılar bunlar (gercı sen oldukca ıyı bılıyorsundur) ınsaellah
gecer gıder...

günaydın kızlar.nasılsınız.dün dr.dr.gezdim valla.üşütmüşüm.ardından kadın doğumcuyla randevum vardı oraya gittim.kist gitmiş.ne yapalım dedi dr.semrah seni tüp bebek konseyine yazdıralım artık dedi.benim sevgili değerli kocam yok biz bir 6 ay daha bekleyelim dedi.vede zırlaya zırlaya beni çıkarttı doktordan.bende artık inat ettim çocuk falan istemiyorum.benim çabalamama eşiminde rahatlığınaa.çıldırdım.

semra suan oldukca taze-sınırlı olabılırsın ama...
tup bebegı doktor nıcın tavsıye edıyor sana?
cunku esının dusuncesını mantıklı buluyorum. sen korumayı bırakalı cok olmadı kı?
ustune bır de dıs gebelık var?!

-kı evet esler daha daha cok sogukkanlı olurlar, herkonuda oldugu gıbı.

hepsi ole cnmeslerin bn bir sendr aglıyom ne yapsam ne kullnsam die aratrmadıgım sey kalmadı bnmkinde tık yok en sn yazın tüp bebek yapacaktık simdi bn vazgectm yeter istemiyom artık olursa olur 1 sene verdim kendime dedim herseyede kendin karar veryon yaza yapalım tüp bebek dio sasırdım bn istememeye basladım simdide o istiyo bu arada kan testi yaptırdın mı

mrb kızlar
mervemcu hayırlısı olsun inşallah bu ay beklediğin sonuca hayırlısıyla ulaşırsın.
ayşecim inşallah tüm korkuların boşa çıkar ve seyit in sağlıkla ortalarda koşturup evin altını üstüne getirdiği günleride görürüsün.beklemek çok zor belirsizlik çok zor elbette ama sabredip dua etmekten başka bişeyde gelmiyo elimizden.ya içimizde şeytanın bacağını kıran bi sen varsın,sende rahat bi nefes alamadın.inşallah hepimizi bu zor günleri unutturacak mutlu sağlıklı günler bekliyordur.
emine şimdi farkettim hamile kalmana okadar alıştıkki hep beklediğimiz bir haber bu ama kimse aşırı bir tepki göstermemiş(şaşkınlık anlamında)hatta sen bile.inşallah bu seferki sağlıklı bir gebeliktir işte o zaman kendi çapımızda bi kutlama yaparız artık. bu arada test yapırdınmı

valla masallahı var arkadasımızın demek onun hamile kalmak gibi bir sorunu yok cnm bişi sorcam sen esine baktırmısmıydın peki ist daki doktr saglıksız spermde dıs gebelk kimyasal gebelk yapar demişti bana bn yok bn daha once apandist ame gecrdim ondan oldu demiştim ama ist gideyim esimede baktırcaM bu arada haftaya ist gidiyorum ohhhhh beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…