evet merve oyle ama... acaba olmasa olmasa olunca saglam mı olsa, ıyı
yoksa boyle her ay takvıme regl baslangıcı-bıtısı yazmak yerıne her ay hamılelık baslangıcı-bıtısı
yazmak mı daha ıyı, bılemıyorum.
mesela sen baktırmadan durabılır mısın???
sogukkanlıyımdır ama henuz o kadar olamadım...
merve bu duruma alıstım, dosya dosya beta degerlerım var tum gebelıklerıme aıt.
ve yavas yavas doktora gıtmemeler de basladı ama bılemem kı
ılk betayı baktırmadan nasıl durabılırım...
sımdı doktorum betayı tekrarlama, bır hafta sonra gel dedı.
dayanmak ıstıyorum ama nasıl?::.
:))) ama doktor yaptırma dedı...
bak ben yaptırmayacaktım... sen sımdı boyle deyınce, ıstemıyorum ama madem sen merak
edyorsun yaptırayım barı hehehe
emine yaptır bencede doktora söylemek zorunda değilsinki.başka yerde yaptır.bende kesinlikle dayanamzdım.ya kızlar benmi çok duyarsıızım.ben kendimde olan gelişmeleri hiç farketmiyorum.ne hamileliğim anladım(hiç belirtimde yoktu) ne yumurtlama dönemindeki ağrıyı hissederim.bende bi gariplikmi var acaba.kolumu bacağımı biryere çarparım ancak morluğu görünce farkederim çarpmış olduğumu.vücudumu hiç incelemem kendimi dinlemem.
kontrol konusunda emine al bendende o kadar.ama ben bu huyumdan hiç memnun değilim.herşey planlı olacak hayatımda iş,özel hayat.herşeyden haberdar olacağım şimdi kayınvalidemler gelecek haftaya ne yemek yapacağıma kadar düşündüm.aşırı detaycıyım ve sağlamcıyım işi şansa bırakmayıda hiç sevmem.ama gelgörki bu özellikler acayip yıpratıyor insanı.ah bi değişebilsem.
mervemcu ben yanlış hatırlıyorum sanırım tüp bebekle hamile kalıp dış gebelik geçiren bi arkadaş vardı ben seni o sandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?