Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

annesının ogluysa ınanmasın:))))
ılk bır dovecegım ama neyse en azından okuma-yazma bılmıyor, buraya yazayım:)
saat 5 olsun gıdecegım kan vermeye. 7 gıbı alırım bakalım nasıp...
az cok bellı olur.
ben bu arada hala umutluyum sampıyona konusunda.
calısıyorum da.
yalnız dıs gebelık yasarsam ıyılesme surecı falan sampıyona 8agustosta yetısemem.
yanı hem sampıyona yok hem bebek... cok sınırlenırım
duydun mu mustafa hılmıııı

bana sormadın ama benım ılk dıs gebelıkte deger en fazla 728ı gordu
net bırsekılde oradaydı.. baska bır hastaneye de gıtmıstık oradac
tesbıt edemıyorlardı ama amelıyat oldugum hastanede ben bıle gorebıldım
alet farkı.

beta takibi yaptı 6gün hastahanede yattım doktor sol tarafımda kitle gördü 1cm büyüklügünde o zaman tanı kondu rahmimde kalınlasmamısdı sonra benden parca aldılar gebeliğim sonlandığında sonuc cıktı dıs gebelikmiş

ıgne ıle sonlanmada nasıl parca aldılar? anlamadım?
patolojıye ne gonderdıler?
benım ılk amelıyatta cıkardıkları parcayı patolojıye gondermıslerdı
ektopık cıktı ama zaten vajınal ultrasonda gorulmustu.

en vahm bnmki taaaaaaaa 10. haftda ogrenldi 5 haftada hamile old ogrendim deger 198 di 2 gn sonra gel dedi gittim 456 dı cok güzel artmıs dedi 10 gün sonra gel keseyi gorelim dedi 1 hafta sonra bnm lekelenmemm basladı bişi olmaz dediler 10 gün lekelenme yasadıtanm sonra bir sabah adet olur gibi kan gelmeye basladı ama aynı adet gibiydi gittim baktı utrasonla kese yok düsk yapmısın dedi baska bişeyede bakmadı pat die de soledi yüzüme hap mı kürtaj mı dedi iyiki hap demişim yoksa evde iç kanam gecirip olcektmmm hap dedm die 15 gn sonra gel dedi bn geldim ölü gibiyim hayat durmus sanki 15 agla agla oldüm 2 güb devam etti kanama sonra gecti hatta bu ay adet olayım bi dahaki ay baslarız dedim calsımalara doktr 15 gün sonra cagrdı die gittim utrasonla baktı parca kalmıs mı die bide ne gorsün iç kanama gecrmişim hemn yatrdılar bi yandanda bhcg yaptılar 280 o n koydular teshisi sonra 1 hfta yattım hastanede laporoskopi yapıldı kanı almak için olmadı sonra igneyle düsrmeye calıstılar bi iç kanama daha gecirince ame ve tüpüm artk yok ay ne uzunmussss

rahmimden parça aldılar patolajiye verdiler sonlanmadan ertesi gün iğne yaptılar ben zaten sonlandıktan sonra sonuçları aldım

tugba sen nıye 'ıyıkı hap demısım' dedın
amelıyat daha ıyı olmaz mıydı?

cnm o gün düsk die teshiş koydular ya hap mı kürtaj mı dedi eger bn kürtaJ DESEYDıM Bı DAHA BENı CAGRMAYACAKTI VE BN ıÇ KANAMA GECRDıGıMı BıLMEDEN EVDE OLECEKTıMMM BNM CÜNKÜ AGRI ESıGıM COK YÜKSEK AGRI HıSSETMıYORUM AMA HAP DEDıM Bı DAHA CAGRDI VE ORTAYA CIKTI

rahmimden parça aldılar patolajiye verdiler sonlanmadan ertesi gün iğne yaptılar ben zaten sonlandıktan sonra sonuçları aldım

ya bişey sorcam sana emine dış gebelikte rahim kalınlaşmıyor mu yani rahim gebeliğe hazırlık yapmıyormu bunu anlamak istiyorum hani seb çok araştırdın ya kötükedihüso

doktora sordum neden kaynaklanmıstır diye oda sebebi yok dedi rahim filmi çektireyimmmi dedim gerek yok dedi boşuna acı çekme dedi

cnm dış gbelikten snr hamile kalıp bebeğini kucağına alan arkadaş benim.benim dış gebeliğimin teşhisi ve sonlandırılması 3 ay sürdü.iğneyle sonlandırdık.daha snr 3 ay korundum 4.ay hamileydim.umarım sende sorunsuz bi şekilde hamile kalırsın.çünkü gerçketen herkes malesef benim gibi şanslı olmuyo.bu topikte dış gebelikten snr hamile kalmaya çalışan çok arkadaş var umarım yani dua ediyorum onlar içinde en kısa zamanda hamile kalır bu topiği bebek resimleriyle doldururuz.tabi darısı seninde başına.bu arada eminecim bir an önce yaptır bence sonuç zaten 2 saatte çıkıyo bende meraktan çatlıyo.inanırmısın bebğin biberonu elimde sana bunu sölemek için bebğimi ikinci sıraya aldım.hadi bakalım bi bebek haberide senden bekliyorum

hem de ne kalınlasma:)
kımyasalda da kalınlasıyor. zaten bebekten cok once yatagı hazırlanıyor.

valla git bndemeraktan catlıyorum 5 den sonraya kalırsa bn bakamm esm geldikten sonra hadi git de ogrenelim topigin yeni bebegini

ama ayse pazar gunu 5te baktırdım. sımdı erken olur
,nıye ızın vermıyorsunuz bıraz daha artsın

ıyı tamam ya
gıdıyorum
ıkı dk bacaklarımı uzattım dınlenıyordum bır rahat yok sızden.
sımdı gıt ustunu gıy...
offf of! seyıtın hatırına gıdıyorum hee:)

dış gebelikde rahim kalınlasmıyor

ya bu konuyu bi netleştirelim yaaa rahim kalınlaşoıyomu kalınlaşmıyo mu çünki benim i,kinci dış gebelik denieln gebeliğimde( hala diğer dokotr normal gebeliği sonlandırdın diyor) rahim kalınlığı vardı yani kalındı

banada doktorlar rahmin kalınlasmamıs diye tanı koyuyolardı cünkü bebek orda oluscaksa rahim kalınlasır bu orda olmadıgı için rahim aynı duruyo kaç doktor dedi bana bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…