Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

cnm dıs gebeligin pek cok sebebi var saglıksız sperm saglıksız yumrta daha once gecirilmiş operasyonlar tüplerin tıkalı olması yada hiç biri sadece milyonda bire girmiş olabilirsin

evet tugba,kanıtlanmamıs bır cok sey oldugu ıcın doktorlar gorduklerı olaylara gore bırseyler
yapmaya calısıyor. hepsı de farklı vakalar gorduklerınden bızlerı de o sekılde yonlendırıyor.
ahhhhh bır baba yıgıt cıksa da su dıs gebelıgı bır cozse...daha once de soyledım sıze
tıp kıtapları aldım kadın dogum ıle ılgılı rısklı gebelıklerle ılgılı vs vs... hepsınde dıs gebelık ya hıc gecmemıs ya da bır ıkı sayfayı gecmıyor yazılar.

evet tugba,kanıtlanmamıs bır cok sey oldugu ıcın doktorlar gorduklerı olaylara gore bırseyler
yapmaya calısıyor. hepsı de farklı vakalar gorduklerınden bızlerı de o sekılde yonlendırıyor.
ahhhhh bır baba yıgıt cıksa da su dıs gebelıgı bır cozse...daha once de soyledım sıze
tıp kıtapları aldım kadın dogum ıle ılgılı rısklı gebelıklerle ılgılı vs vs... hepsınde dıs gebelık ya hıc gecmemıs ya da bır ıkı sayfayı gecmıyor yazılar.

gecen hafta beta hcg 04dü doktor bitmiş sayılır dedi sonra akıntımda düzeldi artık kahverengi gelmiyor ama adet olamadım bende ne zaman olmam gerekiyo onuda bilmiyom

evet bayagı kalabalıgız:)))
bellı olmuyor seyma. henuz erken.
3 normal menstural (regl) donem atlatacaksın.
sana zor gelıyordur ama bu perıodun en rahat donemındesın:)

en guzelı nasıl olur bılıyor musun tugba.
aynı ay hamıle kalıyormusuz, bır topıc kurarız valla dıger topıcler kendılerını kapatır::)

sımdı korunman gerekıyor ya. doktor soylemıstır. 3 ay korun dıye. sıte o 3 ay denılen.
3 regl. san ne kadar korun dedı doktorun?

herkez bizim topige dolusur AMA nerdeeee en sanssız topiklerden biriyiz bi kere dıs gebelk yasadık milyonda birin içine girdik hepimizzzzz haaha

anormal bır ates var bende kızlar. dun esım farkettı yanıyorsun dedı.
(benım sıcaga alerjım var, daımı bunaldıgım ıcın ben farketmedım)
yok-mok dedım ama sımdı bır baktım 38lerde.
atesle bır alakamız var mı bızım kızlar? yumurtlama donemı dısında?

ya kızlar ben sizin dediğiniz gibi duymadım dış gebeliği bende şöle duydum gayet sağlıklı sperm ve sağlıklı yumurta döllenem kabiliyetleri iyşi durumda ise döllenir bölünerek çoğalmaya başlar bu esnada tüpte ilerler ilerleme aşamasında zamanlama hatası yani saniyelik bir duraksama .yada iltahap ile kismi tıkanma zaten tam olsa spremde geçemiyo veya tüpün dış yüzeyinin karın duvarına yapışık olası veya tüycük yapısında oluşan terse hareket ( bunun nedeni sigara oluyo) dış gebeliği oluşturuyo diye biliyorum .yada spiral kullanımı rahim içi gebeliği sonlandırıyor ama tüptekine engel olamıyor. bide sık geçirilan küretajlar oda iltahap oluşturduğu için dış gebelik yapıyor. ben bide şey okudum geçenlerde aşırı spor yapan bayanlar ama bu oran türkiyede çok azmış çünki hanımlarımız aşırı spor yapmıyormuş

hamileyken ateş yüksek olur ama normal ısının biraz üstü seninki biraz fazla sanki yani hamilelik bu derece ile gidecek demektir.

cnm yumrtlamdan 2 gn once ates düser yumrtlmadan sonra tekrar cıkar ve adete yakın dser dğsmezse zaten hamilesin ama bnm hemsire tanıdıgm da 37 üstü enfeksiyn belirtisdr demiştigrip fln degilsin demiii

mılyonda bır dı mı? daha azı yakısmazdı zaten:))))
yalnız tugba bu gıdısle normal gebelık mılyonda bır olacak.
seyma!!!!! 21 mı?
yaaaaa aglamak ıstıyorum bu gencler nerden gelıyor...
seyma plansız bır gebelık mıydı?
cunku eger bebek ıstıyorsan uzun sure korunmak dıs gebelık ıhtımalını azaltmaz.
ılk doktoruma -amelıyat eden- bır yıl korunsam daha mı ıyı dedım. 3 ay korun onun dısında
korunsan da korunmasan da dıs gebelık yasayacaksan yıne yasarsın demıstı.
3 ay korunma suresı de senın kendını toparlamanla alakalı.
hemoglobın kendıne gelıyor kan degerlerın psıkolojı vs...
ama cocuk zaten dusunmuyorsan- kı avantajlısın gencsın- sen bılırsın..

bn cocuk die deli oldum 8 ay sonra oldu ilkide bnm zaten ordan belli hamile klma sorunum var bnm :) simdie 1 sene oldu yok daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…