seyma kalınlasıyor senın gebelıgın belkı zaten dususe gectıgı ıcın ıncelmeye basladıgından
doktorlar oyle demıstır cunku ben
rahım kalılıgımı her gıttıgımde cıktı alarak dosyalıyorum.
dıs gebelıkte gebelık kendınden umudu kesınce (en ıyı boyle ıfade edebıldım)
ıncelmeye baslıyor... ama zaten regl yaklasınca da aynı sey oluyor yanı kalınlasma o yuzden
bazen doktorlar rahımı kalın goruyor ama beta negatıf dıyor adet soktorurucu
verıyorlar benım de basıma geldı... yanı bu bıle basıma geldı...
neyse kızlar gıdıyorum gorusuruz..
bence kalınlaşıyor çünkü vücut kendini gebeliğe hazırlıyor.benimde kalınlaşmıştı hatta kanama yaşadıkça incelmeye başlıyordu.doktor biraz incelmiş diyodu kanama oldukça.
hemen hemen bıldıgımız seyler tugba. ama zaten arıtk bu belırtılere gerek yok dollenme olduktan 6 gun
sonra kanda gorebılıyoruz... ohhooo nerde bızde o gevseklık kı 1.5-2 ay gececek de bız bunları yasayacagız...
kanı teslım ettım ama sızler de hemen kaybolmussunuz:)
emine doktor ne dedi.inşallah dış gebelik değildir.bu ay tam gününde yumurtlamıştın değilmi.yani geç döllenme falan olabilirmi diye.allah hayırlısını nasip etsin.her zaman dediğimiz gibi tek dış gebelik olmasında sağlıklı değilse sonlansın bir an evvel.ama sağlıklı olmadığını düşünmek içinde erken gibi geliyo bana.bakalım artış nasıl olacak.aksi kesinleşmediği sürece şuan normal bir gebelik gibi göüzküyor.artış olması gerektiği gibi.test yaptıracakmısın 2 gün sonra yoksa doktorun dediği gibi gelecek haftayımı bekleyeceksin.
Yaptirmayacagim desem inanır mısın:))
doktorla görüşmedim sadece sonucu aldım ama
gecdollenme olamaz herzaman zamanlı yumurtluyorum
bu ay da öyle olmuştu. Nasip, bu isler bilgiyle olmuyor
bakarsın birden kese görünür. Zaten doktor da bu yüzden baktirma
diyor bana.
inşallah değerleinde çok güzel artarda doktorada giderken gönül rahatlığıyla gidersin eminecim.ama değerin artışı iyi gibi geldi bana belli olmuyorki birden bire müthiş artabiliyor değer.yani artış güzel sen sadece gebelik gününe göre değeri düşük buluyorsun sanırım.ama dediğim gibi birden birede artabiliyor.inşallah 2 gün sonra baktırdığında 3-4 katlamış olur(tabi normal ve sağlıklı bi şekilde)dış gebeliği düşünme.iyi düşünelim dua edelim iyi olsun.