ayşecim çok büyük bir sınavdan geçiyorsun ama sabır ve dua.allah korusun,esirgesin küçük seyiti.inşallah hiçbirşey korktuğun gibi olmayacak.buna tüm kalbimle inannıyorum biz henüz ortada olmayan bişey için mücadele ediyoruz ama sen 9 ay karnında taşıdın(daha erken doğdu gerçi ama ) çok sıkıntılar yaşadın hamileliğinde ve herşeyden önemlisi minicik bir bebek savunmasız,muhtaç.inan hiç kıyamıyorum.ama güçlü bir bebek o mücadaleci bir bebek.allahın izniyle herşeyin üstesinden geleceksiniz.yeterki sabret.güzel hebrlerinizi bekliyoruz.
eminecim sende bugün test yaptıracaksın sanırım.hadi hayırlısı inşallah değerin olması gerektiği gibi çok güzel katlamıştır.yine akşam saatlerinimi bekleyeceksin test yaptırmak için.off zaman nasıl geçecek.
bende dün hamile olan arkadaşımdam güzel bir haber aldım bahsetmiştim sizede bebeğinin durumu riskliydi amniyosentez yaptırmışlardı sonucu almışlar ve olumsuz bir durum yokmuş sağlıklıymış bebekleri çok sevindim.allahım ne olur bizede nasip et hayırlı ve sağlıklı evlatlar.aminnnnnnnnnn