Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

kızlarr yyaa canım çok sıkkın seyitimde yok yok.bugun acil doktora gittik ağrısı vardı.bide ne öğreneyim hem göbek hem kasık fıtığı varmış.göbek fıtığı kendiliğinden geçer dedi doktor ama kasık fıtığını hemen ameliyata almaları gerekiyomuş bugun ameliyat edeceklerdi anestezi doktoru korktu cesaret edemedi daha iki hafta önce ameliyat olup apneler oluşunca yine nefesi kesilirde masada kalır diye cesaret edemedi kalbinde üfürümde varmış.şimdi tekrar ekk sını istediler ona göre ameliyata alacaklarama en geç 2-3 hafta içinde ikinci bi ameliyata girecek meleğim o kadar bekleyebilirse tabi.allah korusun aniden şişerde yetişemessem yumurtalığı ölürmüş.yani kısır bi erkek olurmuş yada patlarsa iç kanama falan geçirir.aslında hamen alacaklardı odası bile ayarlandı ama anestezi doktoru engel oldu.umarım bi aksilik olmadan gününü doldurur.bizdekide ne şans yaa.ayağımız hastaneden çıkmıyo.inşallah çektiğim sıkıntılara değer.daha neler bekliyo beni çok merak ediyorum gerçekten

cnm bebegn yasam savası veriyor cok güclü insallh hersey yolunda gidecek dualrımz sennle içini ferah tut ve dua ett

ayşecim çok büyük bir sınavdan geçiyorsun ama sabır ve dua.allah korusun,esirgesin küçük seyiti.inşallah hiçbirşey korktuğun gibi olmayacak.buna tüm kalbimle inannıyorum biz henüz ortada olmayan bişey için mücadele ediyoruz ama sen 9 ay karnında taşıdın(daha erken doğdu gerçi ama ) çok sıkıntılar yaşadın hamileliğinde ve herşeyden önemlisi minicik bir bebek savunmasız,muhtaç.inan hiç kıyamıyorum.ama güçlü bir bebek o mücadaleci bir bebek.allahın izniyle herşeyin üstesinden geleceksiniz.yeterki sabret.güzel hebrlerinizi bekliyoruz.
eminecim sende bugün test yaptıracaksın sanırım.hadi hayırlısı inşallah değerin olması gerektiği gibi çok güzel katlamıştır.yine akşam saatlerinimi bekleyeceksin test yaptırmak için.off zaman nasıl geçecek.
bende dün hamile olan arkadaşımdam güzel bir haber aldım bahsetmiştim sizede bebeğinin durumu riskliydi amniyosentez yaptırmışlardı sonucu almışlar ve olumsuz bir durum yokmuş sağlıklıymış bebekleri çok sevindim.allahım ne olur bizede nasip et hayırlı ve sağlıklı evlatlar.aminnnnnnnnnn

kızlar şimdi sitedeki dış gebelik başlıklı topiğe göz gezdirdimde 3-4 kişi var (yeni yazmışlar) dış gebelikten sonnra kısa sürede hamile kalan ya bizim topiktemi bişşey var kızlar seçildikmi nedir.bütün bahtsız bedeviler bir araya gelmişiz :))))

ayse cokkk gecmıs olsun. Canını sıkma dıyecegım ama Seyıt ıcın benım bıle
canım bu kadar sıkılıyorsa...
Rabb'ım buyuk demekten baska da bırsey gelmıyor suan dılıme.
yalnız cok saglam bır annesın cok sukur kı Seyıt senın gıbı bır annenın evladı.
her yazında bır baska haber verıyorsun bıze. arık 'akımera' gormekten korkar oldum.
bıraz da Seyıt'ın gulusmelerınden guzellıklerınden bahset ıcımız ferahlar.
evet fatma bugun test yaptıracagım aksamı bekleyemem bugun cok yogunum
(hatta normalde test yaptıracak vakıt yok ama bu kadın merakı yok mu gunu 25 saat yapar:))
ama sonucu 5 gıbı ancak ogrenebılırım.
ayse nerelerde? tedavıye baslayacagım falan dememıs mıydı? eee onun buraya daha cok
yazıyor olması gerekmez mı? nerdesın ayseee
ayse (ferhatın annesı) senı ana ana bıtıremedım. umurım cın cın kulakların cınlamıstır.
bana belırtın var mı demıstın ben de 'belırtısız oluyor benım gebelıklerım regllerım' demıstım
al sana belırtı; gece sanırım bın kere tuvalete gıdıyorum. en sınır oldugum sey..
yalnız bu belırtı saglıklı gebelık mı dedırtebılır sıze belkı ama.. gecen gebelıklerımde de
sık tuvaletten sıkayet ettıgımı hatırlıyorum.
onun dısında ne gogus agrısı (gogus sıskınlıgı var ama dıgerlerınde de olmustu, bı de zaten
normalde buyuk gogusluyum) ne mıde bulantısı ne yeme ıstegıne baska bırsey.

günaydın kızlarrr.
hayat ta bazı şeyler bazı insanlara tabak la sunulurken bazı insanlaray sa tırmala al.şimdi bunları sorgulmak anlamsız.biz bunların tırmalayan kısmındayız.en azından kendi adıma konuşayım.7-8 yıl işsiz dolaştım asgari ücretlerle çalıştım üniversite mezunu olmama rağmen.eşimle evlenmeme ailem zorluk çıkardı ağladım zırladım evlen dim.allahıma çok şükür şimdi iyiler.evlenmem ayrı bir olay oldu.çok şükür düzenli bir işim oldu bir de eşim şimdide hamile kalma sürecinde ki sıkıntılar.yani diyeceğim o ki hayat mücadeledir başka birşey değil.tabi bazıları için.sanırım bizde bu sınanalardanız.eminecim bak sen de buraya kadar bebeğini sağ salim taşıdın.birbirlerimiz şahsen tanımasak ta yaşanılan sıkıntıları birbirimize karşı taşıyoruz.ben hep bebeğinin sağlık lı olduğuna inandım.korkma öylede olacak.birbirimize moral oluyoruz.haa sadece ben değilim bu sıkıntıyla yaşayan.diye düşünüyoruz.
neeeyse bukadar kasvetten sonra hemen biri şu listeyi oluştursun canımı sıkmayınnndelikafadulden

semracım mrb.
emine zaten hep 2.hamilemiz.bu ünvanının önüne hiçbirimiz geçemedik henüz.
emine iş başvurusunda yada anketlerde hobileriniz neler diye sorarlarya sen artık hobilerinin arasına hamileliğide ekleyebilirsin :))) şaka biyana yaptırmadınmı hala test nerelerdesin yaaaaaaaa

kızlar sonucu verdım ama bugun ıst'un dıger tarafında olacagız
ata demırere gıdecegız eve 12-1 gıbı donecegız eve donmeden hastden
alacagım alır almaz yazarım ama sanırım sabah okuyabılırsınız.

fatma bu aralar benım daımı hamılelıgımle ılgılı oldukca cok esprıler uretıyorum
ama senınkı bayagı ıyıydı:))))

kızlar esm tüp bebege taktı sabah beride aratırıyom bm yumrtlmmda tüpümde saglam old icin rapor alamıyom o zzmnda bayagı tuzlu oluyo su umut hast var orası ne kadar bi onu ogrenemedim bileniniz varmı

sitede tüp bebek bölümünde yazmıyormu tuğba.benim bildiğim kadarıyla raporsuz ilaçlarla falan 6000-7000 civarında sanıyorum.birde istanbul daha pahalı.ama tüpünde bir sorun yok senin.hamile kalamamanın tek nedeni psikolojik gibi geliyo.istanbulda doktorunla ayrıntılı görüşüp bir durum değerlendirmesi yap bence.tabiki iki tüpü sağlam olup hiç bir sebep yokken ne eşinde ne kendinde (sebepsiz infertilite) hamile kalamayıp tüp bebek yaptıranlarda var.elbette sorun olmasa bile hamile kalınamıyorsa yaş unusurda göz önünde bulundurularak tüp bebeğe başvuran çok.ama bu konuda doktorun yönlendirmeside çok önemli.güvenilir öncelikle maddiyatı değil seni düşünen bir doktorun varsa her yönden düşün taşın öyle karar ver.

kızlar beta 155.57!!
uc kat artıyor herdefasında ama bastan dusuk basladık:)))

günydın kızlar
emine süper bir haber bu.çok güzel artmış.daha ne olsun.baştan düşük başlaması o kadar sorun değil bence.arkadaşımın değeride düşük başlamıştı ve hatta doktor büyük ihtimalle tutunamayıp düşecek demişti ama bebeği kucağında şimdi.kalp atışını geç duyan keseyi geç gören bir sürü kişi var herkesin hamileliği bir olmuyor.ama değrin çok güzel artıyor.inşallah böylede devam eder ve keseyi gördüğün kalp atışını duyduğun günleride görürsün.en önemlisi kanaman lekelenmen yok.hepsi iyiye işaret.seninki düşük değerle başlayıp 3 e katlayarak aradaki açağı kapatacak gör bak.

gnydın kızlar.eminecim gerçekten çok sevindim arkadaşım.değerlerin benimkiler gibi.benimde 3 katı artıyodu hatta doktor ikiz gebelikten şüphelenmişti belki seninde öle olur.inşallah başka bi sorun çıkmazda keseyi ve bebeğinide görürsün hamileliğini sağ salim tamamlayıp bebeğini kucağına alırsın arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…