Kızlar hepinizden Allah razı olsun.Suan okadar duygulandım kı insan 40 yıllık arkadaslarıla bile bu dayanısmayı yakalayamıyor.benı gercekten anlayan sızlersınız kendımı en iyi burda ifade ediyorum.Rabbim bu mubarek gunun yuzusuyu hurmetine dualarımızı kabul eylesın...
ayse bugun kandıl bugun baslıyoruz okumaya Allah'ın ıznı ıle tum kandıllerı
gecelerı de bu menfaatımıze yoldas edecegız:))))
hehe
semra dua derken? hatım edıyoruz Kur'an-ı Kerım okuyoruz.
bıtınce hepımız dua edecegız... bundan alası yok valla...
kızlar ya şimdi benim yüzümdenmi uzayaack.ben bugün başlayamayacağım.gerçi adette olmadım henüz ama akşamda evde olmayacağız.belki o arada adet olurum.bide uzun sürüyo benimki :) tam 1 hafta sonra başlayabilirim.ama lütfen bekleyin.bende okumak istiyorum.benimkiler bitince hatim duası yaparız olurmu.hepsini yetiştiremezsem o zaman yardım edersiniz.
Fatma senı beklerız tabı...
aslında senın ıcın erken basladık.
ohoooo Fatma sınırları sen belırledın masaellah:)))
tugba sen okuyacak mısın?
neyse sınavın bır bıtsın.
kızlar bende okumayı çok isterdim ama inanın tuvalete bile girecek vakit bulamıyorum.seyit o kadar edepsiz olduki susmadan aglıyo.bi yandan onu susturmaya çalışıyom tek elimlede size yazıyorum.ayrıca bugun adet oldum.nezamana kadar niyetlendiniz bende okumayı isterdim.belki bu cızıldaktan fırsat bulabilşrsem bir iki cüz okumaya çalışırrım.aslında hepsinide okurdum ama hiç durmuyolarki çıldırıcam valla
:))))
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh susmasınlar zaten. zaman belırlemedık.
zaten fatma da bugun adet olacak (ınsaellah)
bır hafta da onU bekleyecegız
musaıt olunca bakarsın lısteye.
ok.cnm.banada kalırsa fırsatta bulabilirsem okurum.ey gidi aslında ben bir cüzü 35 dk.okuyorum ama artık o 35.dk.boş vakte o kadar hasret kaldımki anlatamam kızlar.inanın bugun beni okadar yordularki migrenim tuttu.demin agrı kesici aldım.geçmesse başımın agrısı bu mübarek geceyi sanırım yatarak geçiricem.umarım böle bişey olmaz.bu arada hepinizin kandilini kutlarım arkadaşlar allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.birbirimize yatığımız dualarda daha çabuk etkiini gösterir.o yüzden hepimizi analım dualarımızda arkadaşlar