herkeze hayırlı cumalar
5hafta 2 günlük hamileyim.salı günü gittiğim doktor keseyi göremedi ve dış gebelik olabileceğini söyledi ama kan tahlili 1800 lerde çıkınca olmayabilirde iki gün sonraki değere bakalım dedi.değerin ikiye katlaması gerekiyormuş.
perşembe günkü değerim (dün) 2200 çıktı ve tekrar dış gebelik gibi duruyor dedi.sağlıklı bir gebelik değilmiş.ya dış gebelik olduğunu ya da düşeceğini söylüyor.düşük önleyici ilaç verdi.ama alttan muayene de keseyi gördük henüz bebek yok.ölü bebek olabileceğini söylüyor.keseninde gerçek kese olmayabileceğini...
iki gündür mahvoldum ağlamaktan.
sizce doktorumun söylediği gibi dış gebelik olabilir mi,yoksa doktorum çok mu karamsar.
aranızda benzer şeyler yaşayan var mı?
dış gebeliğin belirtileri nelerdir?
herkeze hayırlı cumalar
5hafta 2 günlük hamileyim.salı günü gittiğim doktor keseyi göremedi ve dış gebelik olabileceğini söyledi ama kan tahlili 1800 lerde çıkınca olmayabilirde iki gün sonraki değere bakalım dedi.değerin ikiye katlaması gerekiyormuş.
perşembe günkü değerim (dün) 2200 çıktı ve tekrar dış gebelik gibi duruyor dedi.sağlıklı bir gebelik değilmiş.ya dış gebelik olduğunu ya da düşeceğini söylüyor.düşük önleyici ilaç verdi.ama alttan muayene de keseyi gördük henüz bebek yok.ölü bebek olabileceğini söylüyor.keseninde gerçek kese olmayabileceğini...
iki gündür mahvoldum ağlamaktan.
sizce doktorumun söylediği gibi dış gebelik olabilir mi,yoksa doktorum çok mu karamsar.
aranızda benzer şeyler yaşayan var mı?
dış gebeliğin belirtileri nelerdir?
günaydın kızlar.hatmi kısa sürede tamamlayacağız inşallah..
kızlar dün evlilik yıldönümümüzdü.eşim kırmızı bir çift kız çocuk ayakkabısı almış minicik.görünce nasıl duygulandım anlatamam.son zamanlarad en çok yaptığım şeyi yaptım ve ağlamaya başladım tabi.allah hepimize nasip etsin.dün insanların karşısında güçlü ve dik durmak için kendi içimde ne kadar mücadele verdiğimi anladım.1 gün önce bebek görmeye gittiğimizde insanların acıyan bakışlarla bakmamaları için bu durumu çokta takmadığımı ispat etme çabasındaydım sanki.şunuda anladımki bu yolda eşimden sonra en büyük destekçim sizsiniz.çünkü hangi duygu fırtınaları yaşadığıma yalnızca eşim ve sizler şahit oluyorsunuz.aileme bile belli etmiyorum.bu yüzden iyi dilekleriniz ve dualarını için çok çok teşekkür ediyorum.şuan bu satırları yazarken bile gözyaşlarıma zor hakim oluyorum(işyerinde olmasam çoktan salmıştım) inşallah hepimizin yüzü gülecek.buna inanmak istiyoum.çocuklarımızın yaramazlıklarını anlatıcaz birbirimize.sonra ikinciyi ne zaman düşünüyorsun demenin keyfini yaşıcaz hep birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?