Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

herkeze hayırlı cumalar
5hafta 2 günlük hamileyim.salı günü gittiğim doktor keseyi göremedi ve dış gebelik olabileceğini söyledi ama kan tahlili 1800 lerde çıkınca olmayabilirde iki gün sonraki değere bakalım dedi.değerin ikiye katlaması gerekiyormuş.
perşembe günkü değerim (dün) 2200 çıktı ve tekrar dış gebelik gibi duruyor dedi.sağlıklı bir gebelik değilmiş.ya dış gebelik olduğunu ya da düşeceğini söylüyor.düşük önleyici ilaç verdi.ama alttan muayene de keseyi gördük henüz bebek yok.ölü bebek olabileceğini söylüyor.keseninde gerçek kese olmayabileceğini...
iki gündür mahvoldum ağlamaktan.
sizce doktorumun söylediği gibi dış gebelik olabilir mi,yoksa doktorum çok mu karamsar.
aranızda benzer şeyler yaşayan var mı?
dış gebeliğin belirtileri nelerdir?

ARKAdaşım benim görümcen geçen ay dr.gitti.adetinin üzerinden 20 gün geçmişti.kese de çok küçük görünüyodu.sanırım düşük yapacaksın dedi dr.bebek bu kadar sürede şekil alması gerekir ,1 hafta sonra gel dedi. 1hafta ne çekti kız cağız sonrası kalp atışını duydular.şimdi 2 aylık gibi hamile.gayette sağlıklı görünüyor.üzülme sen bi dur bakalım.

papatya 1800 lük değerle 2200 lük değer arasında 2 gün varsa değer biraz düşük gibi.ama bu dış gebelik demek değildir.üstelik doktorun keseyi görmüş.sağlıksız bir gebelik olacağı konusundada kesin birşey söylenmesi için erken henüz.kendinde dikkat et ve kafana takmamya çalışki bebeğinde etkilenmesin.inşallah hayırlı haberler alırsın.ama dış gebelik olacağını sanmıyorum ben.herşey gönlünce olur inşallah.
kızlar ben adet oldum.yarın 3:30 da doktordan randevu aldık.dua edin.inşallah test sonuçlarıda iyi çıkar.bir pürüz çıkmaaz ve herşey yolunda gider umarm.dualarınızı bekliyorum.şimdiden heyecanlandım.

fatmacım dualrımız seninle işalh hiç bir sorun çıkmaz canım tedavin hayırlı olsun

inşallah normal gebesindir arkadaşım üzme kendini hayırlısı olsun. merak ettim ilk çocuğun mu olacak ve daha önce dış gebelik yaşamışmıydın grubn biraz yabancısıyım, çok iyi takip edemiyorum kişileri tam olarak tanıyamadım.

papatya gecmısler olsun.
sunu soylemelıyım kı; gebelıgın saglıklı gorunmuyor.
1800den ıkıye en az 1.5 katlaması beklenıs senın kı cok az artmıs.
dıs gebelık kese gorulmedıgınde mevzu bahıstır. 5+2 olduguna gore
belırtı ıcın erken. zaten hıc belırtı yasamayabılırsın de. ben ılk dıs gebelıgımde
hıc sıkıntı yasamamıstım. ınsaellah dusuktur de en kolay sekılde atlatırsın.
hakkında hayırlısı olsun. Rabbım saglıklı bebegını bır an evvel kucagına alacagın gunlerı
gostersın..

Fatma hadı hayırlısı... dım-dam dım-dam dım-dam.... heyecan dorukta...

fatmacım hadi bakalım canım dualarımız seninle belkide sein ardından teker teker gelir hamişlerimiz... kızlar 26 27 28 cüzler okundu 29 ve 30 da nasip olursa eğer bu akşam bitecek haber vereyim dedim ...

masaellah hıpatıa bıtırınce haber verırsın tamam?
Allah kabul etsın..

Tuğba Allah zihin açıklığı versin sana
kalemine kuvvet...
ınsaellah istediğin puanı tutturursun..
Kolay gelsin

günaydın kızlar.hatmi kısa sürede tamamlayacağız inşallah..
kızlar dün evlilik yıldönümümüzdü.eşim kırmızı bir çift kız çocuk ayakkabısı almış minicik.görünce nasıl duygulandım anlatamam.son zamanlarad en çok yaptığım şeyi yaptım ve ağlamaya başladım tabi.allah hepimize nasip etsin.dün insanların karşısında güçlü ve dik durmak için kendi içimde ne kadar mücadele verdiğimi anladım.1 gün önce bebek görmeye gittiğimizde insanların acıyan bakışlarla bakmamaları için bu durumu çokta takmadığımı ispat etme çabasındaydım sanki.şunuda anladımki bu yolda eşimden sonra en büyük destekçim sizsiniz.çünkü hangi duygu fırtınaları yaşadığıma yalnızca eşim ve sizler şahit oluyorsunuz.aileme bile belli etmiyorum.bu yüzden iyi dilekleriniz ve dualarını için çok çok teşekkür ediyorum.şuan bu satırları yazarken bile gözyaşlarıma zor hakim oluyorum(işyerinde olmasam çoktan salmıştım) inşallah hepimizin yüzü gülecek.buna inanmak istiyoum.çocuklarımızın yaramazlıklarını anlatıcaz birbirimize.sonra ikinciyi ne zaman düşünüyorsun demenin keyfini yaşıcaz hep birlikte.

evet tuğbanın bugün sınavı var.allah zihin açıklığı versin.gönlündeki ne ise o olur inşallah.başarılar tuğbaaa..

cnm benim ya ne güzel anlatmışsın duygularını agzına gönlüne sağlık.inşallah en yakın zamanda bir sürü çocuk sahibi olacaksın arkadaşım gönülden inanıyorum buna.geçtiğiniz yollardan bende 6 sene önce geçtim.çoğu ortamdanda soyutladık kendimizi bu yüzden.3 sene çıcuğumuz olmadı ama herkese korunuyoruz falan diyoduk ama kimsenin inandığını sanmıyorum çünkü korunmak için bi sebebim yoktu evlenmeden önce herkes ne kadar bebek sahibi olmayı istediğimi biliyodu vede evlendikten snr olmayınca herkes banada sanki öle acıyan gözlerle bakıyomuş gibi gelirdi çok üzülürdüm aglardım.hatta bi gün özel bi hstnede kadın doğum uzmanına gitmiştim sebebini öğrenmek için tesadüfen orda doktorun yanında bir hemşireyle kjarşılaştım benden 3 yaş büyüktü ama aynı zamanda evlenmiştik ve onunda benim gibi çocuğu olmuyodu baya dertleştik ve sorunlarımızın aynı olduğunu aynı duygulara sahip olduğumuzu keşfettik.ve o kızla o kadar güzel bi arkadaşlığımız olduki 6 senedir hala görüşürüz.o bir sürü denemede bulunudu.hemşire olduğu için onun için uğraşması daha kolay oluyodu klomen kullandı aşılama yaptırdı tüp bebek yaptırdı malesef hiç biri olumlu sonuç vermedi.bense hiç bir denemede bulunmayıp allaha tevekkül ettim.3 senemde kendiliğişmden üstelik korunduğum bi dönem hamile kaldığımı öğrendim. o arkadaşıma sölemek istemedim ama o anladı bi şekilde ve itiraf etmek zorunda kaldım çekine çekinede olsa söledim.o kadr sevindiki benim adıma anlatamam ve 2 ay snr onunda hamile olkduğu haberini aldım allah onada kendiliğinden hamile kalmayı nasip etmişti üstelik onun ikizdi bir oğlu birde kızı oldu.bi zamanlar nasıl hamile kalacağımızı üzüntülerimizi paylaşırken bu sefer sevincimizi bebeklerimizin büyüme aşamalarını konuşmaya başladık.ikimizde bebek sahibi olamaması vesilesiyle iyi bir arkadaş edinmiş oldum.burdada dış gebelik vesilesiyle sizler gibi dostlar sahibi oldum.kendimi çok şanslı hissediyorum ve gönülden sizinde anne olacağınıza inanıyorum.ben 3 sene sabrettim umarım allah size daha çabuk anne olmayı nasip eder.hepinizi çok seviyorum arkadaşlar.ve lütfen çocuk sahibi olduğum için sizin duygularınızı anlamadığımı düşünmeyin.inanın sizinle üzülüyo sizinle seviniyorum.allah inşallah hepinizin gönlünün muradını verir.:Saruboceq:

bu arada tuğbacım allah zihin açıklığı versin inşallah sınavını başrıyla tamamlarsın.benim kızkardeşimde biyoloji öğretmeni.onunda bugun sınavı var umarım onunda başarılı geçer allah yardımcıları olsun

eminecim biz cüzden nasiplenemedik ama umarım duadan nasipleniriz benim ve bebeklerimin hastalıklarının şifası içinde dua edrsen çok sevinirim bende size bi ömür boyu dua ederim arkadaşım.beni unutmayın lütfen

ayşecim hiç unuturmuyuz dularımızda seni.sende her zaman dualaramızdasın.senin bizi ne kadar iyi anladığını çok iyi biliyorum.senin yaşadığın şeylerde hiç kolay değil.özellikle bebeğin için her zaman dua ediyorum.bizler hamile kalınca senin ve diğer ayşenin tecrübelerine çok ihtiyacımız olacak.dediğin gibi dış gebelik vesilesi ile tanıştık.bir gönül bağı oluştu.bizleirn buluşması için bir sebepti belki bu yaşadıklarımız.eminim ben yada bir başka arkadaşımız hamile kalsakta bu topikteki herkes hamile kalana kadar bir yanımız hep eksik kalacak.ne zamanki hepimiz o mutlu haberi alırız işte o zaman düğün bayram bizim için.o yüzden senin bizim adımıza hissettiklerine canı gönülden inanıyorum canım

Bu ne duygu yoğunluğu böyle.
Sabah sabah sel götürmüş burayı..

Tuğba nasıl gecti sınavın?!

Ah Fatma nasıl es geçtik?!!!!
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
Nice nice yıl dönümleri gorursunuz beraber, coluk cocuk
insaellah....

slm kızlar vala sabahki iyyidide oglenki bayagı zorladı yinede cok sükür güzeldi allh razı olsun beni unutmamıssınz dualarınızda yer vermişşiniz hayırlsı bundan sonrası bakalım ne getirecek zamn ama bi rahatladım artık sınav stresi bitti artık

merhaba canlarım ne güzel ya çok duygulandım birimiz hepimiz hepimiz birimiz içiniz iyi günde kötü günde birbirimize destek vere bilyoruz ne güzel birbirimzi göremesekkte çok çok uzaklarda olsakta kalbizmiz bir buna çok inanıyorum iyik varsınız bende bu akşam başldım okumaya bir tane okudum işallah en kısa zamanda bitecek bu hatim hepimiziiçin olacak fatma seni çok iyi anlıyorum canım anlamdığımızı düşünme anneyiz ama işallah kısa zamanda hepiniz anne olacaksınız tuğbanın sınavı işlahh güzel geçmiştir gerçekten sanki kader biiz bı dış gebelik yüzünden birleştirdi ama bize sakın bidaha uğramasın yeter:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…