Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Aman da aman masaellah..
Seyit'in de gardrobu bayağı geniş:))
ayse sen farketmezsiniz dedin ama esim bile
masaellah kilo almış dedi.
Fatma'nin sordugu gibi "tüm testler bitti mı"
ben de merak ettim.

haır cnm daha kalça çıkığı nöroloji tüm batum filimleri duruyo.gittim ama prematüre olduğu için 2 ay snr ya randevu verdiler.böbreklerinin tekinde çift toplayıcı sistem varmış nasıl bişeyse doktor şimdilik bi açıklama yapmadı tekrar bakılacakmış ondan snr açıklayackmış safra kesesindede sanırım bi sorunu var ama nedir bilmiyorum bunlar hep tekrar yapılacak tüm batum filminden snr belli olacak ayrıca göbek fıtığı baya büyük bi şekilde duruyo 2 yaşına kadar geçmesse ameliyat dedi.ayrıca pipisinde 2 tane idrar deliği var alttaki delikten işiyo yani normal işemesi gereken yerden deil.onun içinde baya detaylı hassa bi ameliyat gerekiyomuş bayada 3 haftaya yakın hstnede yatırıyolarmış sanırım onun içinde 3 ay snr tekrar kntrole çağırdı bakalım ya hemen alacak ameliyata ya yaşını bekliycez.bunların hepsi prematüre olduğu için oluşan sorunlar büyüene kadar sanırım tek ayağımız hep hastanede olacak.allah şifası olmayan hastalık başka dert sıkıntı vermesin.bu halimizede şükür.oğlumda anası gibi bahtsız bedevi :)) küçücük yaşta acıların çocuğu gibi oldu mübarek.neyse oda allahtan benim gibi çok diraytli çıktı.hayatla mücadelesi maşallah çok güze.aferin benim oğluma.inşallah allah başka sıkıntı vermez bize hayatım.allah sizlere sorunsuz hamilelik sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

maşallah ayşecim ikiside çok tatlı.seyitte hayırlısıyla bir atlatsaydı ama dediğin gibi annesi gibi güçlü oda.hepsinin üstesinden gelecek allahın izniyle.

aslında kızlar albüm yapalım hepiiz en azından tam birbgörelimki kimnile konutluğumu bileyim çesit çeşit hayal ediyorum siizi ben ekledim bakarsanız seviniirm

ayşecim (ferhat) senin bebişinde çok tatlı.hele bebekliği tam mıncıklanacak kıvamdaymış.allah birde kız versin inşallah sana.(ben kendimce öyle dedim içimden kız diye geçti)
kızlar çocuklarınız çoktatlı ama sizde çok güzelsiniz.inşallah bizlerde buraya bebklerimizin resimlerini ekleriz.
bu arada ayşecim(akimera)sen tam olarak kaç haftalıkken doğum yapmıştın.

ay işllah fatma sizinde bebekleriniz burda görürüz ama şimdi eğer sakıncası yoksa kendi fotolarınızıda koyum ayy çünkü ben çok meraklıyımdır ondan

cnm iltifatın için tşk.ederim.30.haftaya girdim doğuma aldılar daha 10 haftam vardı

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum içimi ferahlattınız, ya ben hastanede çalıştığım için bütün drlarla muhattap oluyorum ve herkes bişey söylüyo insanın kafası karışıyo, yaşadığımız bu durumda normal bi şey olmadığı için tabiki de panik oluyo insan. bugünde kafayı farlutale takmış durumdayım belki daha önce bahsetmişimdir benim adetlerim hiç gecikmezdi ve 2 aydır çocuk düşünüyoduk 2 aydır benim adetlerimde aksama oldu nisan ayında 12 gün gecikmeden sonra adet oldum. mayıs ayında da 10 gün gecikti testler negatif çıktı betam 1.03 çıktı ve dr hamile değilsin farlutal(adet sökücü) verdibende 5 gün bi güzel kullandım(hayatımda ilk defa kullanıyorum) ilaç bitti ve 3-4 gün geçti ben adet olmadım eşim dediki sen bi daha bi test yap idrar testi yaptım işe gidince ve pozitif çıktı ben orda başladım ağlamaya ilaç kullandım diye, betamda 445 çıktı bunu öğrendikten 2 gün sonra lekelenmem başladı eğer bana eşim test yap demeseydi ben adet oldum sanırdım yani test falan yapmayıp adet olmayı beklerdim dr düşük olabilir diye rapor falan verdi yattım kanamalar artınca ve kese görülmeyince süprizzzzzzzzzz dış gebelik durumumu belki önceden de anlattım ama şimdi bi kere daha tekrarlamış oldum yani ben bi yandan farlutal kullandım bebeğ zararı olacak diye ağlarken ektopik oldum. şimdi asıl mesele beni dış gebe yapan bu zıkkım ilaç diye kendi kendimi yiyip bitiryorum çünkü o ilaca başladığımda benim yumurta tüplerdeki yolculuğuna başlamıştı diye tahmin ediyorum, ben çocuk düşünüyorum diye en basit ilaçları dahi içmedim nasıl gittim daha önce hiç kullanmadığım bi alacı kullandım bilmyrm. kafayı yemeye başladım sanırım

gerçi şuna da şükrediyorum iyiki eşim bana test yap dedi de yaptım 2 gün sonra lekelenmem başladı ve ben adet oldum sanacaktım hamile olduğumu hiç öğrnemeden sonrasını düşünemiyorum.

merhaba kızlarrrr
demet bu hıslerın kendını suclaman gayet normal seyler.
dıs gebelıkte bosanan sayısı o kadar cok kı,
doktorların yazdıgı gebelık kıtaplarına konu oluyor.
cok sukur bız boyle seyler yasamadık. (hatta kendı adıma soyleyeyım
psıkolojıme ugramadı bıle:)
yanı kendıne kızman gayet normal. ben aynı seyı dusunuyorum
kı benım bır gebelıgımde (hangısıydı unuttum) doktor adet sokturudu vereyım dedı
ve ben "hayır ıstemıyorum, ben hamıleyım" demıstım. beta negatıf dese de.
sonra gebe oldugumu ogrendım. benım regller de hıc sasmaz bakalım
tup alındı sımdı ne olacak.
velev kı sen olası regl tarıhınden sonra (hatta cok sonra) bu ılacı
kullandın ohooooooooooo ımplantasyon gercekleselı coook olmus.
ne guzel ya hastanede calısıyorsun. nıye daha once soylemedın.
senın ıcın endıslenıyordum. beta duserken akut bır durum olur dıye.
ayse (akımera) Rabbım sana da ogluna da dayanma gucu versın.
azcık versın ama nasılsa cokyakın bır zamanda hersey normale donecek:)))
fatma yumurtalar ne alemde dun kontrolun vardı???
tatıle cıktım ama yıne ış yendı benı, gunubırlık ıstanbula donemem gerek.
ama son olsun..!!! lutfen ya...
eeee sızler nasılsınız? yazın bırseyler...

merhaba emin enasılsın kız ben seni tatilde güneşleniyor sandım şimdi benim 1 cüüzm kaldı oda bugün yarın biter işlahhh hayırlısıyla

hehe tatıldeyım ve hakıkaten suan guneslenıyorum ama
nerden bıldın:)))
ıstanbul'a sanırım yarın donecegım(gunubırlık)
Allah razı olsun agzına-nefesıne saglık...

kızlar bu benim kaderimi dün çok karnım ağrıdı ve bugün adetiimn 15 günü yani yumrtlam günüm sabahta kasığım ağrııd ikiside ağrıdı ama soldaki daha fazla rahim ağzıda yumuşamış yani büyük ihtimalle bu gün yumurtlam günüm ama malesef eşimle aramız iyi değil onu biraz kırdım ve küsüz yani bu ayda boş gidecek çok üzgünüm offf niye hep yumurtlama günümde denk geliyor anlamadım off off

yanı ayse!!!! hatırladıgım kadarıyla hep boyle bır olay oluyor senın yumurtlamalarında.
hallahalla hayırdır ınsaellah..
ya boyle nasıl tarıf etsem.. anlıyorsun yumurtladıgını.. tek taraflı oluyor ben de hep.
agrı oyle sıddetlı degıl de ne bılım.. anlatamadım.
eglenmez olur muyum... su ıstanbul ısını ayarlayayım
o zaman daha ıyı eglenırım:)
"benım yerıme de yuz" deme de:)) herkes oyle dıyor.
ben yuzersem tatılın anlamı ne? zaten yuzmek benım ısım:)
bır de tatılde yuzersem öööööghhh gelır:)

ilerde çocuk olursa zor bulursun artık onun peşinden koşmaya eğlenmeye fırsatın olmayack değerlendir bu günlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…