Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

fatma galiba benim tecrübelerimden faydalanamaycaksın çünkü 18 yaşında anne oldum ve çok acemiyidm yani zor oldu büyürmesi çok zorluklar çektim tek başıma bide yaramzmı yaramz sabaha kadar uyumayn bir bebkliği oldu ama 2 de iyi olacam artık acemi değilim anneliği yeni hisetim bakalım olackmı hayırlısıyla

Sana öyle geliyordur ayse. Muhakkak tecrubelisindir.
ne yapman gerektiğini biliyorsundur.
Tuğba hakkında hayırlısı. Sınavdan sonraki
rahatlamanın üstüne yoktur bilirim:))
şimdi tatilini yapabilirsin:)))
bir de; sen ist'da girdin sinava, değil mı?!
Hangi okuldu?

carsamba sabahı tatıle cıkıyorummm
artık gelecek hıc bır ıse "evet" demeyecegım.
Rabbım ıızn verırse carsamba sabahı yolcuyum...
"nereye?" dersenız
hehe bılmıyorum:)) spontane..
pek spontane ıslerı sevemem. benım spontane planlarım da
planlıdır ama hakıkaten nereye gıdecegımızı bılmıyoruz.
o yuzden bugun bayagı temızlık yapmam lazım... bana kolay gele...
sızler nasılsınız neler yapıyorsunuz

bugun Hollanda macı var (ıspanya demıyorum bıle kesın bız alacagız)
ne kadar alakalısınız bılmıyorum ama netıce de mıllı bır mac:)))
daha aksama cok var...

günaydın kızlar.
tuğba geçmiş olsun üstünden büyük bir yük kalkmıştır.darısı diğer büyük yüke onuda üstümüzden bi atıverseydik.ayşe emineninde dediği gibi eminim tecrübelisindir.ama şu varki erken yaşta anne olunca belki her anının kıymetini bilip tadını çıkaramamışsındır.inşallah ikincisinde hatta istiyorsan üçüncüsünde doya doya çıkarırsın tadını canm.
emine teşekkü ederim(yıldönümü kutlaman için.dualaın içinde kocaman bir amin diyorum)dünya kupasınıda alamadınızya neyse:)) tatil işi iyi olmuş.bol bol dinlen bari.
bende c.tesi güü doktora gittim.iğnelere başladık.çarşamba 4 te randevumuz var.inşallah herşey yolunda gider.iğneyi kendim yaptım.aştım kendimi yani.hayırlısı olsun.sonuç güzel olsunda çektiğimiz sıkıntıların hepsini unutur gideriz.

FAtma iğne isini astın. Masaellah nelere alışıyoruz
Çarşamba gunü ne olacak? Yumurta kontrolü mü?
Toplama islemi ne zaman yapılıyor?!

Kupa hakkında konuşmak bile istemiyorum:)))
Esim bile ispanyayi tuttu.

günaydın kızlar.nasılsınız.ayşe fatma tuğba emine... ve diğer kızlar nasılsınız.umarım güzel bir günle haftaya başlamışsınız dır.fatma başlamışsın hadi hayırlısı.bende önümüzdeki adete artık giderim dr.'a.adetin kaçıncı günü film çekildi fatma, zor oldu mu? aynı ay içinde hepsi hallediliyor mu?

valla ne yalan söyleyim bizde ispanya tarafındaydık :))
evet eminecim çarşamba günü yumurta kontrolü var.yumyrtaların toplanması sanırım 12-15 günü buluyormuş.tabi sonrasında 3 günlük bir döllenme süreci ve sonrasında transfer var.inşallah herşey yolunda gider.çnükü aksiliklerde yaşanabiliyormuş ve tedavi yarıda kalabiliyormuş (allah korusun) doktor yumurta rezerviyle ilgili güzel şeyler söyledi.nasipte varsa inşallah herşey güzel olur.evde daha rahattım işe geldim akımdan çıkmaz oldu.çok düşünmemeye çalışıyorum.hayırlısı olsun.

semracığım ben filmi çok önce çektirmiştim.dış gebelikten 3 ay sonra yani.adetin 9-10 günleri ideal.adetin daha kısa sürüyorsa 8-9 da olabilir.benimki 7 gün sürer ve 9.gün çektirmiştim.senin içinde hayırlısı olsun canım.inşallah hiçbir işleme gerek kalmadan ağrı acı çekmeden hamile kalırsın.daha öncede söylemiştim rahim filminden hiç korkma.inan benim kanallar tıkalı olduğu için 2-3 kez verdi ilacı.ve acıyı 3 kez yaşadım (ilacı her verişinde) ama ona rağmen iyiki anestezisiz yaptırmışım dedim.eşim bile şaşırdı erkenden bitince.en fazla 15 dk lık bir işlem(en başından itibaren) hiç korkma içini ferah tut.inan çok kolay olacaktır.senin tüpünde sorunda yok diye düşünüyorum 1 defa verir ilacı sadece saniyelik bir ağrı çekesin.adet sancısı gibi.

Fatma Micro deneyeceksin yani.
İnsaellah olur kurtulursun.
Bir aksilik çıkmaz sen takma.
Ben de suan doktoru bekliyorum.
Tatil oncesi kontrole geleyim dedim.
Bir sıkıntı çıkmasın diye.
1-1,5 ay tatilde olacağım.
Gecen sene (biliyorsun) tatilde dış gebelik yakalamıştı beni:)))

aman emine inşallah bu tatili gönlüne göre sağlıkla geçirirsin.doktor micro demişti ilk gittiğimizde ama c.tesi günü konuşmadık.sormadım bende tekrar aklıma gelmedi doğrusu.inşallah olurda kurtulurum dediğin gibi.dün bi hamile haberi daha aldım bu arada (

sağol fatmacık, rahim filmi akabinde hemen başlanıyor mu ilaç vermeye yoksa ara veriliyor mu?

semracığım ilk ilaçlar 490 tuttu.hastane ücretide 2900 tl.bir kez daha ilaç alacağız oda sanırım 500 civarı tutacak.yani anlayacağın 4000 olacak toplam.tedaviye başlamak için adet olmayı beklemen gerekiyor.adetin 2.günü ilaçlara başlıyorsun.rahim filminden sonraki ay başlamanın sakıncası olmaz diye tahmin ediyorum.(inşallah gerek kalmaz) ben adetin 2.günü iğneyle başladım bunun yanında aspirin ve elevit kullanıyorum.12-15 gün ilaç tedavisi sürecek.sonra yumurta toplama (ameliyathane ortamında ve anestezi altındayapılıyor) yumurtaların toplandığı gün eşindende aynı anda sperm alınıyor.ve labaratuvar ortamında ya kendi kendine döllenmeye bırakılıyor tüpün içinde yada micro ile birebir eşleştiriliyor yumurta ile sperm.3 gün bekleniyor döllenme ve embriyo gelişimi için(bazı durumlarda 5 günde bekliyorlar böylece en dayanıklı en tutunabilir embriyoyu tesbit için) ve 3 yada 5 günün sonrasında ultrason eşliğinde seninde izlemene olanak sağlanarak embriyoların rahme yerleştirilmesini izliyorsun.(bu bile heyecan verici) bu arada bu rahme yerleştirme sırasında 2-3 litre su içmiş ve sıkışık olman gerekiyorki rahim tam net izlenebilsin.transferden sonra en zor süreç 12 gün bekleme süreci geliyor işte.ve 12 gün sonunda kan testi ile sonucu öğreniyorun.işte tüm süreç bu şekilde gelişiyor.çok detaylı oldu ama bilmek istersin diye düşündüm.tekrar söylüyorum umarım senin adına gerek kalmaz canım

fatmacım hayırlııs olsun kaderinde ne varsa onu yaşaycaksın işlahh olumlu sonuç alırsın yani yaklaşık 4 milyar gidiyor değilmi ama benim bildiğim 3 denemey kadar devlet karşılıyormuş sigorta üzerinemi 4 milyar

ayşecim rapor alırsan biraz daha uygun oluyor.ama bizim rapor almamız için biraz uğraşmamız gerekiyordu.3 kez aşılama yaptırmış olmak gerekiyor çünkü.hayırlısı olsun deiğin gibi kaderimizde ne varsa başa gelecek o.inşallah güzel şeyler bekliyordur bizi.

işlahh fatmacım ama sakın streli olma etkiler biliyorsun hamile haberi alıncada sevin nasılsa bende artık hamile kalcam de olacak işlahh ben çok innaıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…