çok geçmiş olsun demet ağrın yoksa iyiye gidiyorsun benim betam bir buçuk ayda en son 65 oldu ama malesef iç kanama geçirdim değer düşüktü ama oluşum vardı rahim yumrtalıklar bağırsaklar birbirine eyapışmıştı açık ameliyat oldum ve kurtuldum keşke önce yapsalardıda o kadar acı çekmeseydim
nasıl yani sana iğne yapmışlarmıydı. iç kanamayı ne zaman geçirdin bende korkup duruyorum oluşum duruyo ya, değerlerim düşüyo ama yine de kanama falan olursa diye. dr.lar ameliyattan yırttın diyolar ama oluşum durduğu için tedirginim bugün kan değerlerimin düşmüş olması da beni korkutuyo gerçi metotreksatın etkisiyle düşer hemogram değerlerin diyolar ama taiki iç kanama olduğunda da düşüyo
demet değerinin yavaş düşmesi çok normal.maalesef ilaçla yada kendiliğinden düştüğünde çok uzun sürüyor.benim 360 olan değerim kendiliğinden düşmesine rağmen tam 1,5 ay süründüm.ve kanamam lkelenmem hiç eksik olmadı.inşallah bir an evvel atlatırsın.uzadıkça insanın siniri bozuluyor.ama geçecek hespi.moralini yüksek tut.ama tedbiride elden bırakma.
amanda aman minik seyit 4 kg oldu ha.gözün aydın ayşeciğim.sen sürekli gördüğün için değişimleri gözlesende uzun aradan sonra seyiti görenler daha çok farkediyorladır büyüdüğünü.tüm testleri ameliyatları atlattınız değilmi.allah evlatlarına sağlıklı hayırlı uzun uzun ömürler versin ayşecim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?