Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ayşecim evlilik yıldönümün kutlu olsun.allah bir yastıkta sağlıklı huzurlu nice yıllar nasip etsin eşinle sana.bizimde tam tedaviye başladığımız gün evlilik yıldönünümüzdü.ama maalesf kısmet işte.tekrar test yaptırsanmı acaba.normalde bende adetin hemen öncesi kuruluk olur.sen akıntı çok diyorsun.inşallah hayırlara işarettir.adet olmadığın sirece umut devam ediyor.ben henüz adet olmadım çünkü ilaçlarımı bırakmadım henüz.asıl test günüm yarın.normalde ne kadar heycanlı olmam lazım ama sonucu bilince içimde hiçbir kıpırtı yok.inşallah değer yükselip olumsuz bir gebelik falan olmasında ondanda korkuyorum biryandan.ne olursa olsun kanama olsa bile 12.güne kadar ilçalara devam ettirip testi yapıyorlar.o yüzden ilçalar şuan adet olmamı engelliyor.yarın negatif sonuç kesinleşirse ilaçları bırakacağım.zaten birkaç gün içinde adet olunuyormuş.hayırlııs olsun.

slm kızlar,ayşecim nice nce yıllar diliyorum eşine ve sana.fatmacım korkutmuştun bizi.ama bak daha da günlerin vrmış.ne ilacı içiyosun peki yerleşme işlemi bittikten sonra merak ettim.birde kızlar benim son adetim 21 temmuz du.25 günde bir aet oluyorum.hesaplayamadım valla .yumurtlama geçmişmi sizce.çarşamba perşembe boş geçtik.dün zaten eşimle kavga ettim.gyumurtlama geçmişse valla barışmayacağım.eşşek beni üzdü.geçmediyse barışşam iyi olacak :umursamaz:

bide kızlar hsg den sonra doktorum korunma dedi bana.hamile kalman olası .bu süreçte kalan çok dedi.ama okuduğum kadarıyla da çoğu kimse önermiyo.aklıma da takılmadı değil yani?

Kızlar hepinize mrb. Bugun rahim filmi cektırdım ve iki tüpümde acık cıktı. Allahıma sukurler olsun okadar rahatladınmkı anlatamam. İnsallah bebişlerimizde gelir tam olur.

Slm kızlar uzun süredir giremiyodum biraz gecmişe baktım cok üzüldüm cnm umutlsrım iyice azaldı bı umut tüp bebekteydi sen basarısız olunca simdi ondada umudum kalmadı biz hiç anne olamıycaz mı

Bu hsg de artık beni mutlu etmiyor bnmde acık cıktı ama yapısıklııgı goremiyolar oyüzden bi anlamı yok bnm gibi helede hem dıs gebelik hemde apndist ame yasadıysanızz

deryacığım gözün aydın sevindim tüplerin açık çıkmasına.inşallah en kısa zamanda gelir bebiş.
semracığım benimde kafam durdu hesaplayamadım yumurtlama gününü ama internetten baksana ovulasyon günleri hesaplayacısından bakabilirsin.hsg den sonraki ay korunun diyenlerde var.yumurtalıklar radyasyondan etkilenmiş olabilir diye ama benim doktorda korunmaya gerek yok demişti.
tuğba negatif sonucu aldım ama ben bile senin kadar umutsuz değilim.herkesinki ilk seferde tutmayabiliyor.belki sen yaptırdığında ilk seferde tutacak belli olmazki.napalım hayırlısıyla evlat sahibi olana kadar her yolu deneyeceğiz.
semracığım test günüm yarın ama pozitif olsaydı 9.günde 20-30 bişeyler çıkardı.3 günde birden fırlamaz yani değer.zaten tüp bebekte 12.gün değeri 50 nin altında olanların gebeliği devam etmiyor genelde.çoğunlukla ya kimyasal oluyor yada olumsuz başka bir gebelik.o yüzden hiç umudum yok.olumsuz bir gebelik olmasında negatifede alışıyo insan napalım.ilaçlara devam etmemein nedeni herşeyin belli olduğu gün 12.gün.bundan önce adet bile olsan doktorlar ilacı bıraktırmıyor.şuan bant ve jel kullanıyorum.bant zaten 4 günde bir değişiyor günü dolmadığı için çıkarmadım(kalçaya yapıştırıyorsun) jelide sabah akşam kullnıyorum.yarına kadar devam edeceğim.ama sonucun olumsuz olduğunu bilip yinede ilacı kullanmakta çok üzüyor insanı.

fatmacım jel mi? onu nereye kullanıyosun.bantı da anladığım söylenemez:uhm:

Canım gecmıs olsun ama moralını yuksek tut bende buaralar korkuyorum acaaba dış gebelikmi yaşıorum diye 7 gun sonra doktora gıdıcem ama korkuyorum. 2aydır adetım gecıkmelı oluo ama idrar testınde ıkıncı cızgı pembeleşiyor. beta hcg yaptırdm sonuc 3,52 cıktı doktor kuskulu dedı 10 gun sonraya attı. allah hepımızın yardmcısı olsun.

cnm ole ama 1 seneden fazladr bu topikteyim hala güzel bir gelişme olmadı asılama deneyen basarısız tekrarlayan dıs gebelkler tüp bebek basarısız allhdan bir bebişimiz var o bile ne sıkıntılarla oldu halada devam ediyor rabbm iyi etsinnn yani tutar bişi bulamıyorum bi kişide bu topige girip daha üzülmeyn bnmde 1 sene sonra oldu olur demiyo umut olsun her gecen gün artıyor sanki bu dıs geblk

derya sevindim tüpün açık olmsına ama malesef yetmiyor açık olması yüce rabim istediği zaman gebe kalacz umut her zaman vardır tuğba yeterki iste

umut varda cnm artık yıkıldım bn 2 senedr bebek die ölüyorum yok bi 21 gün hayal gibi yasadım sonra yine yok isteee

umut etttm gece gündüz dua ettm olmadı tedavi olayım dedim bi kac sey denedim olmadı pes ettm artık doktorn dedigi gibi aralıga kadar beleyp tüp bebek rabbm onda cabuk nasip eder ins

tuğbacığım maalesef dediğin gibi ayşeden sonra aramızdan diğerlerine umut olacak kimse çıkmadı.keşke bir bir müjde versek şurdan ama yok işte olmayınca olmuyor.yaşamayanın anlaması mümkün değil şu durumumuzu.zaman su gibi geçiyor.yaş ilerliyor.inşallah bizimde anne olma zamanımız yaklaşmıştır artık.
semracığım jeli vajinadan uygulyorsun.uzun bi aparatı var.onun içindeki jeli sıkıyrosun.bant ise şefaff yuvarlak bişey.bunu kalçaya yapıştırıp 4 günde bir dğiştiriyorsun.bunları transferden 1 gün önce kullanmaya başladım.gebelik sağlandığı zamanda 2 aylık olana kadar kullanıyorsun bunları.yani bebeğin tutunmasına yardımcı olsun diye kullanıyorsun progesteron ve östrojen hormonu içeren şeyler bunlar.kimine iğne veriyorlar kimine oral yoldan kullanılan ilaç merkeze göre değişiyor bu.
hayatta bizi daha neler bekliyor acaba.bu tedavi söz konusu bile değilken ( tüp bebek merkezi çalıştığım yerin müşterisiydi,malzeme alıyordu tadilat için.ve bizim eski eve yakındı merkez.bi akşam malzemeyi eşimle eve giderken biz bırakacaktık.eşim arabadan indi.bende şöyle bi baktım "tüp bebek merkezi"dedimki ne zor bişey.hastane gibi değilde labaratuvar gibi gelmişti.tuhaf gelmişti yani.oranın kapısından gireceğim,umudumu orda arayacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.hayat çok tuhaf.daha neler yaşayacağız acaba.insanın aklına gelmeyen başına geliyor.dış gebeliği bilmezken onu yaşadık,tüp bebek aklımın ucundan bile geçmezken içinde buldum kendimi.herşey yolundaydı ilk seferde tutacak diye ümit ediyordum oda olmadı.hayat daha bize kimbilir ne sürprizler hazırladı.

yapa bileceğimiz bişey yok ben oğluma kolay gebe kaldım aradan 2 yıl geçti gebe kaldım üzüldüm istemedim hatta ağladım aldıracam dedim kendime hiç dikkat etmedim sonra zaten ölmüştü ozaman çok üzüldüm kendimi suçlu olarak gördüm kürtajla aldıalr yine ağladım ben çok istiyorum diye işte hayat böyle yapa bileceğim bişey yok kaderimizde ne varsa onu yaşayacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…