Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

bir avuc fındıkla olsa keske oooooooo bn bi cuval yerim :) 2 ton fındık cıkıyor .:)

günaydın kızlar ohbe topiğin adı değişti ne güzel umut olur belki bugünde adet yok kızlar kisten korktuğum için doktora gidemiyorum en iyiis kendim evde test yapayım dün akşam rahime çok baskı gibi ağrım oldu kisttede öyle oluyor akıntıda var bugün adetimin tam 40 günü çok kötüyüm göğüslere hiç bişey yok çıldıracam bu adet te n eoldu niye gelmiyor fatma üzülme işalhh bi dahakine ne güzel eşin sana destek daha ne olsun mutluluğunuz daim olsun çocuklarınızla işalhh bir ömür geçiriisiniz kızlar

valal kızla rçok korkuyorum ya kistense ama belim arda çok ağrıyor başım bide diş etlerim offf

cnm korkmakla gecmezki git bi doktra ne oldugunu ogren ona gore bişi yap ... kiste ilacını kullanırısn allh korusun büyyüp patlayanları da var sakaya gelmez bole seylerr

ayşe,tuğba haklı.doktora git.korkmakla olmaz.inşallah kist değildir.strestende olabilir.ama doktora gitmekte fayda var

mrb kızlar.dış gebelik sonrası umutla bakamayacağım sanırım ben.çünkü büyük bir ihtimalle yine dış gebelik yaşıyorum.korktuğum başıma geldi yine.zaten biliyorsunuz sağ tarafım ağrıyor diyodum.bugünde kanama başladı.ve aynen dış gebelikteki gibi koyu kırmızı renkte (kahverengiyle karışık gibi).ve miktar olarak adet kanamasından az.bütün belirtiler dış gebeliği gösteriyo.ben emin oldum bugün ama tabi iş çıkışı kan testi yaptıracağım iyice emin olmak için.sonucu yarın çıkar.tüp bebektede bu ihtimalin olduğunu biliyordum ama bu kadarda şansızlığı üstüme çekebbileceğimi tahmin etmiyordum doğrusu.şeytan diyo ilaç tedavisiyle falan uğraşma direkt laparoskopi ol tüplerin ikisinide aldır.yarın dış gebelik kesinleişrse bu işi doktorumlada konuşup ciddi ciddi düşüneceğim.
test sonucu belli olmadan üzme kendini diyeceksiniz ama kızlar inanın okadar tecrübe kazındım bu konuda kesin dış gebelik bu ((

Cnm adetin durumuna bakma sen kullandıgın ilaçlarda yapıyo ole bnde klomn kullndıgmda oluyodu ole agrıda olıuyor sen tüp bebek için bu ay neler kullndn cok nornal aklına kötü seyler getrme rabbm hayırlsını nasip etsin insallh bi sorun cıkmaz

aa fatma asıl bed eçok belirti var ama korkuyoum kasık ve belim kopacak gibi rahimdede ağrı var offf neler nelr çekiyoruz

bne innamıyorum canım işalh öyle değildir negaif çıktığına göre tutnammaıştır o kadar ilaç aldın normal

fatmacım o kadar karamsar olma.ben her hamileliğimde kanama geçiriyorum.seyitte 2 ay kanamam oldu şakır şakır.hiçte bişey olmadı.allahın izniyle dış gebelik yaşamıyosundur.sıkma canını arkadaşım

merhaba ayşe ya benim adetin bugün 40 günü ve adet olmadım yarın dokotra gidecem kisten çok korkuyorum ilk defa böyl ebişey oldu bel ağrım çok akıntımda var kasıkta arada bir ağrıyor off yarın bakalım ne çıkacak bıktım artık

günaydın kızlar.şükürler olsun test negatif çıktı.desteğiniz içinde çok teşekkür ederim.ama inanın dün okadar emindimki.tuğba dediğin gibi ilaçlardan dı demekki.inanın kızlar aynen dış gebelikteki gibiydi kanama.dış gebelikten sonra ilk defa böyle bişey yaşadım.ve 3 gün önce kullanmyı bıraktığım jelin tortusu dün kanamayla birlikte vücuttan atıldı ama resmen parça düşürüyorum sandım.dün çok kötüydü.off ammada inişli çıkışlı şeyler yaşıyoruz.bi negatif olduğuna üzül bi negatif olduğuna sevin.umut,korku..allah yardımcımız olsun.
ayşe doktora gideceksin sanırım.ne olur yaptırdığın test yanılmış olsunda bir sürprizle karşılaş.şuan kendim iiçin istiyormuş gibi istiyorum böyle olmasını.hayırlısı olsun canım.eğer bebek yoksada olumsuz bişeyde yoktur inşallah.hayırlı haberlerle gel.

Günaydın kizlarrrrrr
evim evim güzel evim...
Fatma bir korku yasamissin (yetişemedim ama) çok şükür korkun
boş çıktı. Fatma ben 3 dış gebelik yasadım yine de senin kadar
emin olmuyordum. Bu kadar yıpratma kendini. Ne olacağı hiç
belli olmuyor. Gerçi benimki hep belli oldu:))) sen sıkıntı etme
tüm olmaması gerekenleri ben ustume çekiyorum, sana birsey olmaz:))
eee bir kurban yeter ama di mı?!!:)
ayse (ferhatt) bugün gideceksin sanırım doktora?!!! İnsaellah
senin için hayirli olan bir haber alırsın. İnsaellah kötü birsey yoktur..
İst için "hava çok sıcak, gelmeyin" diyorlardı ama bana çok da
bunaltıcı gelmedi. Gerçi ben su tatilde, aynı gün 43 derceyi de
(tuzgolu etrafı) 16 derceeyi de (Trabzon) gördüm. Çok şükür
böyle hava degisimi sebebiyle hasta falan olmadık. Coksukur..
Yalnız babam "bir daha seninle yola çıkmam" dedi:))) garibim
çok yoruldu..

eminecim sonunda evine kavuştun demek.ohh şöyle yayıl güzelce.gerçi işlerde birikmiştir ama boşver işi gücü dinlen bugün evinde olmanın keyfini çıkar.dün ilk defa yaşayınca böyle şeyler çok korktum.aman sürekli anıpta üstümüze çekmeyelim.allah birdaha hiçbirimize yaşatmasın.
antalyada malumunuz kavruluyor sıcaktan.allahtan kapalı klimalı yerdeyizde haberimiz olmuyo.allah dışarda çalışanlara kolaylık versin.
emine baban senin tempona ayak uydurmakta zorlanmıştır tabi napsın adamcağız.ama ne güzl birsürü yer gördünüz.yorgunluğa değmiştir eminim.

FATMACIM MSJ.LARI okuduğum da önce bune yaaa dedim.dış gebelik teşhisinden dolayı, sağol yani korkuttun benide valla.canın çıkmasın :) evet bak bazen olumsuzluk lar karşısında kötünün iyisini görebiliyo.bizim ki o durumlar yani.neyse toparla kendini biraz zaman yani.sonrası dr.un ne diyo peki merak ettim.yada konuşmak için henüz çok erken mi.ayşecim senin kist gib geliyo bana bebekten ziyada üzgünüm ama.içime öyle doğuyoo.inşaalh bizi bugün şaşırtırda gelirsin.benim 3 ay önce benzeri oldu.adetimden 7 gün geçti sonra bir kanama 15 gün sürdü.eminecim sen ne yapmayı düşünüyosun.senide merak ettim.tuğba sanırım topikte morali bozulduğundan fazla girmiyoı.:)

günaydın kızlar bu sabah giitm benim doktor ameliyattaydı öğleden sonra gel dedi bakalım artık ne sonuç çıkarsa ona katlancaz ama gebelik yok bugün adetimin 41 günü mide bulantı bide göğüslerde ağrı olmadığı için gebelik yok diyorum ama bakalım fatma sevindim canım biran korkutn bizi hakında hayırlıs olsun işalhh başak seferde olur emine sende hoş geldin evin einsanın evi giib yok yarın mübarek ramazan geliyor hayırlıısyla çok sıcak ALLAHIM bize yardım etsin bütün oruçlarımı tutayım eğer adet gelmese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…