kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr ben hamileyimm :))) rabbime şükürler olsun allahım sonunu güzel getirsin inşallah çok mutluyum ama duaya çok ihtiyacım var bundan sonrası benim için daha önemli kızlar bana bol bol dua edin lütfen darısı isteyen bütün arkadaşlarıma olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı olarak inşallah...
nasıl öğrendim aslında ben test yapmayı düşünmüyodum günüm gelmeden dün akşam eşim geldi durduk yere ya şu ovulasyon testinin içinde 6 tane gebelik testide varya 1 tanesini yapsan nolacak sanki dedi bende idrarda daha çıkmaz dedim ama ısararla yapmamı istedi bende ii hadi gönlün olsun dedim yaptım 2 dakika sürdü sürmedi iki çizgi çıktı ama bi tanesi biraz daha silik çıktı hemen eşim arama motorunun görsellerinde pozitif gebelik testleri dedi çıkan resimlerle benim sonucu karşılaştırdı pozitif dedi tabi ben hala yok diyorum bu kadar erken idrarda çıkmaz kalk dedi akşam akşam eve yakın bir tıp merkezi var gittik 1 saat sonra sonuç çıkar dediler sonuç 92.3 çıktı hamielsiniz dediler ben hala yok diyorum benim doktorum eşimin hem okuldan hem özel ders öğrencisinin velisi aynı zamanda, hemen aradık biz böyle bişey yaptık dedik güldü bize sonucu alın çaya gelin dedi gittik ve sonuç pozitif.... kızlar lütfen dualarınızı esirgemeyin bol bol dua bekliyorum sizlerden...
karam saatleri iyi değerlendir çok çalış karşılığını alacaksın inşallah en kısa zamanda hayırlsııyla
benimhalaumudumvar, cimcimesultan, pınar, serap, ada inşallah en yakın zamanda sizdende bu mutlu haberi duymayı nasip etsin rabbim ve şuan adını yazaamyıp isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah......
ama kimse yok herkes nerde???
Tamaaam talihli yumurtamız belli oldu :))) Canım ben bir kere iğne olmuştum; onda da doktorum günaşırı ilişkiye devam demişti saat gün vermemişti. Ama eşimin nöbetleri yüzünden iki gün üstüste yapmak zorunda kalmıştık ve sonradan da öğrendim ki iğneden sonra zaten öyle yapılıyormuş. Doğru tarif pink in doktorunun dediği tarif. İki gün üstüste sonra günaşırı değil mi? Canım benim nasibinde kısmetinde varsa ki inşallah bu ay vardır bir kere bile yetecektir. Hadi bakalım bir ocak annesi daha istiyoruz:))))))
ayyy canıımm tebrik ederim.çoooookkkk sevindim.ne güzel hamişlerimiz artıyo....ayy nasıl mutluyum..burda her hamile haberine ağlıyorum şu anda öylee..hiç merak etme herşey yolunda gidecekk.stres yapma.
hadi bakalım sırada karam var.sonra diğer kızlar...
karam canım sınavların nasıl geçti çok merak ettim.
allahım sabahtan beri destan yazdım net koptu yazdıklarım silindi gitti cinnet geçirmek üzereyim
defneee hayırlı olsun arkadaşım allah tamamına erdirsin inşallahama değerlerinin yüksekliği ve bu kadar erken öğrenmiş olman nedeniyle dış gebeliği düşünmek çok saçma olur.10 gün sonra inşallah kese haberinle gelirsin canım.valla dediğin gibi saydım saydım o kadar en son duyan ben oldum.ama karam ve cerolün dediği gibi ailem geldi.evin içi çok fena curcunaydı.yoksa temsilvi ben sizi unuturmuyum hiç.ama nerden bileyim defnenin bu kadar erken haber vereceğini bu arada karam senin yumoşlarda naz yapmayı bırakmışlar allahım bu kadar saymamızı dualarımızı boş bırakmaz inşallah.bu ay sendende güzel haberleri alırız canım benim.cerol seninde kontrol zamaanın gelmiş.belli gayet sukunet içindesin:)
kızlar bana gelince ev çok yoğundu annemler geldi. bir günlüğünede hollandadan gelen teyzemler uğradı hasret giderdik bol bol ama baya yoruldum.gerçi annem ve kardeşim bana iş yaptırmadı doğru düzgün ama artık 5 dk ayakta kalmak bile beni oldukça yoruyor.yatılı misafir artık benim harcım değil.neyse annemler beni oldukça değişmiş buldular.kızlar kıyafetlerden falan konuşmuşsunuz.utanarak söylüyorum aldığım 16 kilonun etkisiyle camış gibi oldumartık evde eşimin tişört ve eşortmanlarını giymeye başladım.karnım yarın doğuracak gibi göğüslerim deseniz nerdeyse 2 beden büyüdüler.ayaklarım ellerim fil gibi şişti.bakalım yarın kontrolüm var doktor bu ödem durumuna ne diyecek.kayınvaliden senin bebek haziranın 15 inde gelir en geç diyor halime bakınca. bu arada cuma günü son iş günümdü.artık evdeyim bol bol dinlenmeyi ve bebğimin son hazırlıklarını yapmayı düşünüyorum önümüzdeki günlerde iyice ağırlaşmadan.annemlerde gitti bugün yine her zamanki gibi içim buruldu ama kısa zaman sonra doğum için tekrar gelecekler inşallah.
nşallah dediğiniz gibi olur kızlar yaaaa belim çok ağrıyor zaten vardı dün tavan yaptı resmen elimden geldiği kadar dinlenmeye çalışıyorum ama şuanda pek mümkün olmuyor eve gidince dinleneceğim artık
canım birtanesi hariç hepsi iyi geçti çok şükür ama belim çok ağrıyor cerol yaaa
Allah kavuştursun canım şimdi ayrılmak daha da zor gelmiştir benim yumoş büyüdü bize umut verdi inşallah sonuda hayırlı güzel olur. sen şimdi bol bol dinlen canım tuzdan da uzak dur canım benim.
slm kızlar....nasılsınız,özledim sizleri.uzun zamandır giremedim .bir değişiklik varmı bakayım dedim.defne hamileymiş.çok sevindim.rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşllh.devlete millete ve ailesine hayrlı bir evlat olsun.şimdi sıra karam ve benim hala umudumvar da .onların haberlerini bekliyoruz inşllh....ben bugünlerde kendimi daha iyi hissetmeye başladım çok şükür.ilaçlara başlayalı bir ay olmak üzere sanırım etkisini göstermeye başladı artık rabbimin izniyle.çarşamba günü kontrolüm var.çoğu korkularım bitmeye başladı. yemek yerken hala devam ediyor.ama geçen aya nispeten daha iyi sanırım.yavaş yavaş oda geçecek inşllh.dualarınızı eksik etmeyin...
allahım sabahtan beri destan yazdım net koptu yazdıklarım silindi gitti cinnet geçirmek üzereyim
defneee hayırlı olsun arkadaşım allah tamamına erdirsin inşallahama değerlerinin yüksekliği ve bu kadar erken öğrenmiş olman nedeniyle dış gebeliği düşünmek çok saçma olur.10 gün sonra inşallah kese haberinle gelirsin canım.valla dediğin gibi saydım saydım o kadar en son duyan ben oldum.ama karam ve cerolün dediği gibi ailem geldi.evin içi çok fena curcunaydı.yoksa temsilvi ben sizi unuturmuyum hiç.ama nerden bileyim defnenin bu kadar erken haber vereceğini bu arada karam senin yumoşlarda naz yapmayı bırakmışlar allahım bu kadar saymamızı dualarımızı boş bırakmaz inşallah.bu ay sendende güzel haberleri alırız canım benim.cerol seninde kontrol zamaanın gelmiş.belli gayet sukunet içindesin:)
kızlar bana gelince ev çok yoğundu annemler geldi. bir günlüğünede hollandadan gelen teyzemler uğradı hasret giderdik bol bol ama baya yoruldum.gerçi annem ve kardeşim bana iş yaptırmadı doğru düzgün ama artık 5 dk ayakta kalmak bile beni oldukça yoruyor.yatılı misafir artık benim harcım değil.neyse annemler beni oldukça değişmiş buldular.kızlar kıyafetlerden falan konuşmuşsunuz.utanarak söylüyorum aldığım 16 kilonun etkisiyle camış gibi oldumartık evde eşimin tişört ve eşortmanlarını giymeye başladım.karnım yarın doğuracak gibi göğüslerim deseniz nerdeyse 2 beden büyüdüler.ayaklarım ellerim fil gibi şişti.bakalım yarın kontrolüm var doktor bu ödem durumuna ne diyecek.kayınvaliden senin bebek haziranın 15 inde gelir en geç diyor halime bakınca. bu arada cuma günü son iş günümdü.artık evdeyim bol bol dinlenmeyi ve bebğimin son hazırlıklarını yapmayı düşünüyorum önümüzdeki günlerde iyice ağırlaşmadan.annemlerde gitti bugün yine her zamanki gibi içim buruldu ama kısa zaman sonra doğum için tekrar gelecekler inşallah.
canım benim çok şükür ama ben emindim biliyor musunsaatleri iyi değerlenirdik mi bilmem canım cuma gecesi ve cumartesi sabahı çalıştık ama bugün cumartesi gecesi olmadı hayırlısı artık ama belimde müthiş bi ağrı var. neyse dualarımız seninle canım herşey güzel olacak.
nşallah dediğiniz gibi olur kızlar yaaaa belim çok ağrıyor zaten vardı dün tavan yaptı resmen elimden geldiği kadar dinlenmeye çalışıyorum ama şuanda pek mümkün olmuyor eve gidince dinleneceğim artık
canım birtanesi hariç hepsi iyi geçti çok şükür ama belim çok ağrıyor cerol yaaa
Allah kavuştursun canım şimdi ayrılmak daha da zor gelmiştir benim yumoş büyüdü bize umut verdi inşallah sonuda hayırlı güzel olur. sen şimdi bol bol dinlen canım tuzdan da uzak dur canım benim.
sağol canım.ayrılmak her zaman zor 7 yıldır uzaktayım hala alışamadım.
belinin ağrıması yorgunluktan falandır canım.kötüye yorma.daha yumurtan yeni çatladığına göre zaten kötüye yoracak bir durum yoktur.şimdi beklenmeyen adetin hangi gün?
Karam senin geçen ay gecikmişti adetin sana ne ilaç verdiler.bana hamile degilsinde demediler ama 10 gün daha bekle dedi.progestan verdiler.progestan düşük olmasın diye verilmiyo mu.
canım belim zaten ufak ufak ağrıyordu iğne olan kızlara bi sorayım dedim o tetiklemiş olabilir mi diye şimdi benim beklenmeyen adet günüm 16 mayıs :)
evet canım önce şeker şimdi tuz başımın belası oldu.şişmem sadece kilodan değil tuzdan kaynaklı ödem yüzündende.bakalım yarın doktorum ne diyecek.kız sen eşinin kıyafetlerini giyiyorsunda acaba kocanın bedeni kaç.benim kocam 90 kilo:)
canım belim zaten ufak ufak ağrıyordu iğne olan kızlara bi sorayım dedim o tetiklemiş olabilir mi diye şimdi benim beklenmeyen adet günüm 16 mayıs :)
cerol canım inşallah dediğin gibi ondanda iyi bir sonuç gelirde biter bu sene bende iğneden şüphe ediyorum canım inşallah iyi olacağım için ağrıyordan göğüslerim falanda şişti sonuçta iğne de bi tür hormon ondan şiştim diye düşünüyorum.
evet canım yarın sabah rapor almak için aynı zamanda kontrol için doktora gidicem.bakalım nehircik kaç kilo oldu.annemler günlerdir elleri karnımda zaman geçirdiler.gerçi ellemeye gerek yok kayınvalidem onca hamile gördüm daha uzaktan kıyafetin altından hareketi belli olan bebek ilk defa sende gördüm diyor:)baya kilolandıki diyorum o kadar hareketi artık zıplatıyor beni.ayy sen yarın doktora mı gidiceksin.
canım eşim evlenmeden önce 68 di evlendikten snra 6 ayda 78 oldu ama son 1 senedir formunu koruyor 72.bazen m bazen s bile oluyor zayıf bi göbek var .tşortlerini sweatlerini giyiyorum gögüs izi olunca bana kalıyor :)))
ay canım evet hatırladım o göğüs ağrısıda iğneden dolayı.
canım iğneden snra 36 saat snra çatlıyor yanı cuma yada cumartesi uzerine 14 gn benım hesabıma göre 16-17 mayıs gibi inşallah 16 mayısta hamileyim diye bağırıcannnnnnnnnnnnnnnnnnnn bizde havalara uçucazzz dua okumayı ıhmal etme.ağır iş yapma mumkunse su 5-6 gun yat dınlen temizlik yapma tutunsun guzelce ulaşsın.cunku 5-6 gun suruyor spermın yolculugu.
kızlar buarada bu gece hıdrelez gul ağacına dileklerinizi asın.hiç olmadı kagıda bebek çizin beşik ç,z,n kırmızı kurdale keseyle dua edip balkona koyun.
cüzdanınızı accık bırakın.dua edin bol bol.allahım kabul etsin.
evet canım yarın sabah rapor almak için aynı zamanda kontrol için doktora gidicem.bakalım nehircik kaç kilo oldu.annemler günlerdir elleri karnımda zaman geçirdiler.gerçi ellemeye gerek yok kayınvalidem onca hamile gördüm daha uzaktan kıyafetin altından hareketi belli olan bebek ilk defa sende gördüm diyor:)baya kilolandıki diyorum o kadar hareketi artık zıplatıyor beni.
ayyy tutututu maşallahhh.
kaç kiloydu en son bakalım kaç gr almış ne kdr oldu gitmeyeli .sen ayda bır mı gidiyorsn.ben dayanamam ya 15 de bir giderim herhalde ama doktorum kızar .
demekki prenses hanım kendini kıyafetten bile belli ediyor yerim ben onu ya.çok merak ediyorum doğum fotosunu koyarsın artık.bir göbiş fotosu alalım çok oldu almayalı.
çekerim bir ara fotoğraf koyarım canım:)
en son 1 kilo 400 grdı.3 hafta oldu şimdi 1kilo 800 gr falan olmuştur.belkide 2 kiloya yakındır diye düşünüyorum.32. haftada 1800 olması lazım yazıyor alttaki takvimde.yarın 32 haftam bitiyor bakalım yarın görücez.ben yatayım artık canım.sırtım ve belim çok ağrıyor.iyi geceler
günaydın kızlar.doktordan geldik şimdi.çalışamaz raporumu aldım şonundacuma iş yerindekilerle vedalaşmıştım zaten raporu bile bugün eşimle yolladım.artık bol bol popo kebabı yapıcam valla.
bu arada cerol vallaha iyi beslemişim kızımı ben 1 kg 800 gr falan olur derken benim kızım tosuncuk çıktı.3 hafta öndeymiş gelişimi.2 kilo 200 gr olmuş.doktor artık dikkat et yediklerine dedi.sezeryana doğru gidiyor yoksa dedi.45 cm olmuş boyuda.boş yere zangırdatmıyormuş karnımıkayınvalidemin dediği çıktı.doğum haziran 17 de görünüyor şimdilik ama doktor belli olmaz dedi.
oyyy maşallahh nehirimize .annesi ne güzel bakmış darısı başımıza inşallah.
ohhh artık rahat rahat evindesin ne güzel artık bol bol dinlen popo kebabını begendim :))) ben uzun zamandır yapıyorum.
zaten arkadaşlarınla vedalaşmışssın iyi yapmışssın eşinle göndermekle ne gerek var.
yaaa 18 hazıran olsun madem bizim evlilk yıldönümümüz :))) ayy çok az kaldı hala normal doğum istiyormusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?