Kızlar izmir dönüşünü yaptım sabah saat 6 itibari ile. Tatili tamamlayıp geldim ve çok uykusuz,yorgunum. Otobüsle döndük ne yazıkki ve ben hiç uyumadım ve işteyim. Bir saattir ne yazmışsınız onları okuyordrum.
Vee beklediğim haberi buldummmmmmmmmm.:)) Merakla sana bakıyordum hamilelik haberin varmıydı diye. Süpersin. Denemen çok başarılı olmuş süpersin süper.:) Hayırlı uğurlu olsun canım benim.. Rabbim sonuna kadar sağlıklı etsin inşallah. Kucağına almayıda nasip etsin.. Ama şu aşağıdaki liste var ya eşimede hiç uymuyor. Et yemez ki bizimki. Sebze yer bol bol, salata hergün evde. Bu ara da biraz diyet yapalım diye sebze ve salata yiyoruz akşamları özellikle. Ama keçiboynuzu kürü yaptım ona 2 hafta içti tatil nedeniyle ara vermiştik. Yine kaynatayım ben ona akşam yatmadan içsin hergün en iyisi. Hadi bakalım bu ayda bize uğurlu gelir inşallah..
Canım ya seninle bu olayı daha önce konuşmamışız biz demekki. Bana çok benziyor tedavi şeklin. Kan pıhtılaşmasından mı şüphelendi doktorun ki böyle bir tedavi veriyor sana. Benim ilk düşük sonrası kan pıhtılaşmam olduğu ortaya çıktı 8 haftalıkken kaybetmiştim bebeğimi. İkincide iğne başlanacak cleaxe 0,4 dediler ve asprini başladılar ama dış gebelik oldu ne yazıkki iğneyi hemen bıraktık. Test yaptırmışmıydın bunun için iğneyi sana neden başlıyor. Eğer öyle birşey varsa zaten erken öğrenmen gerekecek gebeliği, erken başlamak için en doğru olanı buydu zaten. İyi olmuş hemen öğrenmen. Bir sorum olacak sana ilk gebeliğim öncesinde doktorum banada duphaston kullandırmıştı ama enfeksiyon felan var diye kullanmıştım ben evde hala duruyor kullanmadığım iki kutu. Doktorun ona bebek tutunsun diyemi başlattı seni hamilelikle birliktemi başlanıyor yoksa öncesindemi. Beni bilgilendirirmisin.?
Ohh şükür en sonunda büyümüş nazlı yumoş:)) Canım hadi hayırlı olur inşallah Rabbim tez zamanda seninde güzel haberlerini almayı nasip eder. Mayıs ayı başı senin sonu benim olsun:) hayırlısıyla inşallahhhhhhhhhh
cnm kuruyemiş fındık fıstık badem antep fıstığı kuru üzüm( siyah) bunları eşinin cebine koy her fırsatta yesin :))
bir gün sebze yemeği yapıyosan sonra mutlaka et yemeği yap ve her yemekte salatayı eksik etme yeşillik çok önemli ama mutlaka sirkeli suda yıka, kereviz salatası, brokoli salatası gibi salataları çeşitlendir sıkılmamak için ve hepsinin vitaminini almak için salatalara mutlaka limon sık ( nar ekşisi hakiki değilse koyma) kırmızı biber yeşil biber soğan sarımsak gibi.... süt çok önemli pirinç önemli sütlaç yap, pilav olarak pirinç pilavı tercih et cnm elinden geldiği kadar dengeli ve düzenli beslenmesini sağlamak aynı zamanda enerji veren yiyecekler mesela çörek otu, polen çok faydalı bunları bala karıştırıp kahvaltıda çeşit olarak bulundur ve her sabah 1 tatlı kaşığı çeşit olarak yesin, aynı zamanda günde 1 yumurta, tahin pekmez veya tahin helvası bunlar hep öğünlerde yenilebilecek gıdalar... ben ayrıca eşime keçi boynuzu kürü yaptım içinede keçi boynuzu pekmezi koydum ve hergün 1 bardak içiyor genelde kahvaltıdan sonra içiyo.... birde benim eşim sigara kullanıyo o yüzden yatmadan önce muzlu süt içiriyorum içine şeker değil bal veya pekmez koyuyorum... eğer olduda süt yoksa ya meyve salatası ( meyvenin her çeşidi özellikle çilek güzel bir e vitamini deposu, kivi, muz, elma vs) yada taze sıkılmış portakal felan yapıyorum... yalnız şu duruma dikkat et eğer keçi boynuzu kürü yaparsan havuç suyu içirme ikisi birbirine ters etki yapıyo haberin olsun ikisinden birini tercih et.... diğer yazdıklarım zaten aslında hepimizin yemesi gereken besinler çok gibi görünmesin gözüne öğünlere böl o zaman hepsi oluyo cnm... allah herşeyin sağlıklısını nasip etsin biz kul olarak tedbirimizi alıyoruz takdir yüce rabbimden ne zaman isterse o zaman verecek bize evlatlarımızı hayırlısıyla inşallah.
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr ben hamileyimm :))) rabbime şükürler olsun allahım sonunu güzel getirsin inşallah çok mutluyum ama duaya çok ihtiyacım var bundan sonrası benim için daha önemli kızlar bana bol bol dua edin lütfen darısı isteyen bütün arkadaşlarıma olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı olarak inşallah...
nasıl öğrendim aslında ben test yapmayı düşünmüyodum günüm gelmeden dün akşam eşim geldi durduk yere ya şu ovulasyon testinin içinde 6 tane gebelik testide varya 1 tanesini yapsan nolacak sanki dedi bende idrarda daha çıkmaz dedim ama ısararla yapmamı istedi bende ii hadi gönlün olsun dedim yaptım 2 dakika sürdü sürmedi iki çizgi çıktı ama bi tanesi biraz daha silik çıktı hemen eşim arama motorunun görsellerinde pozitif gebelik testleri dedi çıkan resimlerle benim sonucu karşılaştırdı pozitif dedi tabi ben hala yok diyorum bu kadar erken idrarda çıkmaz kalk dedi akşam akşam eve yakın bir tıp merkezi var gittik 1 saat sonra sonuç çıkar dediler sonuç 92.3 çıktı hamielsiniz dediler ben hala yok diyorum benim doktorum eşimin hem okuldan hem özel ders öğrencisinin velisi aynı zamanda, hemen aradık biz böyle bişey yaptık dedik güldü bize sonucu alın çaya gelin dedi gittik ve sonuç pozitif.... kızlar lütfen dualarınızı esirgemeyin bol bol dua bekliyorum sizlerden...
karam saatleri iyi değerlendir çok çalış karşılığını alacaksın inşallah en kısa zamanda hayırlsııyla
benimhalaumudumvar, cimcimesultan, pınar, serap, ada inşallah en yakın zamanda sizdende bu mutlu haberi duymayı nasip etsin rabbim ve şuan adını yazaamyıp isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah......
ama kimse yok herkes nerde???
Vee beklediğim haberi buldummmmmmmmmm.:)) Merakla sana bakıyordum hamilelik haberin varmıydı diye. Süpersin. Denemen çok başarılı olmuş süpersin süper.:) Hayırlı uğurlu olsun canım benim.. Rabbim sonuna kadar sağlıklı etsin inşallah. Kucağına almayıda nasip etsin.. Ama şu aşağıdaki liste var ya eşimede hiç uymuyor. Et yemez ki bizimki. Sebze yer bol bol, salata hergün evde. Bu ara da biraz diyet yapalım diye sebze ve salata yiyoruz akşamları özellikle. Ama keçiboynuzu kürü yaptım ona 2 hafta içti tatil nedeniyle ara vermiştik. Yine kaynatayım ben ona akşam yatmadan içsin hergün en iyisi. Hadi bakalım bu ayda bize uğurlu gelir inşallah..
teşekkür ederim arkadaşım inşallah keseyi gördüğümün haberinide paylaşmayı nasip eder rabbim... ve isteyen herkese bu haberi paylaşamayı nasip eder inşallah...
cnm çok teşekkür ederim benimde hep içimde sanki ocak annesi olacakmışım gibi geliyodu inşallah sonuna kadar olumsuzluk yaşanmadan tamamlamayı nasip eder rabbim.... cnm şimdi progeston testi yaptı ona göre dahasına bakıcak yrm saat sonra felan belli olur... şimdi bana çatlatma iğnesi verdiğinde duphaston da verdi 25 nisanda başla dedi olurda hamile kalırsan bebeğin tutunmasını sağlasın dedi ve yrn duphaston bitiyo olurda çekilme kanaması olmasın diye tedbir amaçlı progestana başlıcam yrn
aynı zamanda clexsane iğne cnm benim sürecim biraz zorlu geçicek ama rabbim beterinden korusun inşallah... tedaviye erken başlıyorum dedi bunlar önlem amaçlı dedi ve doktorumada güveniyorum açıkçası... sonumuz allaha emanet....
Canım ya seninle bu olayı daha önce konuşmamışız biz demekki. Bana çok benziyor tedavi şeklin. Kan pıhtılaşmasından mı şüphelendi doktorun ki böyle bir tedavi veriyor sana. Benim ilk düşük sonrası kan pıhtılaşmam olduğu ortaya çıktı 8 haftalıkken kaybetmiştim bebeğimi. İkincide iğne başlanacak cleaxe 0,4 dediler ve asprini başladılar ama dış gebelik oldu ne yazıkki iğneyi hemen bıraktık. Test yaptırmışmıydın bunun için iğneyi sana neden başlıyor. Eğer öyle birşey varsa zaten erken öğrenmen gerekecek gebeliği, erken başlamak için en doğru olanı buydu zaten. İyi olmuş hemen öğrenmen. Bir sorum olacak sana ilk gebeliğim öncesinde doktorum banada duphaston kullandırmıştı ama enfeksiyon felan var diye kullanmıştım ben evde hala duruyor kullanmadığım iki kutu. Doktorun ona bebek tutunsun diyemi başlattı seni hamilelikle birliktemi başlanıyor yoksa öncesindemi. Beni bilgilendirirmisin.?
kızlar ben geldim sonunda benim yumoş 20mm oldu ve iğnemi oldum doktor yarın ve öbür gün ilişki dedi şimdi yarında bir problem yok ama cumartesi balıkesirde olacağım malum sınavlar var artık bi yolunu bulacağız, şimdi iğne olan kızlar bana yardım edim iğneden ne kadar süre sonra ilişkiye girdiniz tam 24 saat mi yoksa 36 saat mi yani biz yarın gece ilişkiye girsek ve uyusak daha iyi olmaz mı geç kalmış olmayız değil mi?
Ohh şükür en sonunda büyümüş nazlı yumoş:)) Canım hadi hayırlı olur inşallah Rabbim tez zamanda seninde güzel haberlerini almayı nasip eder. Mayıs ayı başı senin sonu benim olsun:) hayırlısıyla inşallahhhhhhhhhh