Kızlar idrar testi yaptım işten gelince bilin bakalım ne çıktı.hamileyimmm.ikinci çizgi henüz yeni diye sanırım hafif silik ama var.eşimde işten gelince gösterdim acaba yanlışmı gördüm diye dogru görmüşüm.eşim telaş yapma diyo..heyecanlıyım.çarşamba izin günüm hastaneye gidip kanda baktırcam.dua edin degerimiz iyi çıksın teyzeleri.
Kızlar idrar testi yaptım işten gelince bilin bakalım ne çıktı.hamileyimmm.ikinci çizgi henüz yeni diye sanırım hafif silik ama var.eşimde işten gelince gösterdim acaba yanlışmı gördüm diye dogru görmüşüm.eşim telaş yapma diyo..heyecanlıyım.çarşamba izin günüm hastaneye gidip kanda baktırcam.dua edin degerimiz iyi çıksın teyzeleri.
canım inanmıyorum bak geç döllenmeymış gerçekten super bir haber bu ayy allahım sukurler olsun.tedaviye gerek kalmadı.
canım bende ilk yaptıgımda silikti merak etme ayyyyy çok sevindim ya 2014 ocak annesi 2 oldu.tebrikler .ay carşamba çok guzel sonuçlarla gelicen inşallah.
ayy sıra karamda ondanda böyle güzel haberler duyucaz.
Güzel duaların için saol arkadaşım sıra karamda.içim içime sıgmıyo cerol valla.yalnız çok gazım var artı kabımızım arada sancı olur gibi gazdan sanırım.
günaydın kızlar.doktordan geldik şimdi.çalışamaz raporumu aldım şonundacuma iş yerindekilerle vedalaşmıştım zaten raporu bile bugün eşimle yolladım.artık bol bol popo kebabı yapıcam valla.
bu arada cerol vallaha iyi beslemişim kızımı ben 1 kg 800 gr falan olur derken benim kızım tosuncuk çıktı.3 hafta öndeymiş gelişimi.2 kilo 200 gr olmuş.doktor artık dikkat et yediklerine dedi.sezeryana doğru gidiyor yoksa dedi.45 cm olmuş boyuda.boş yere zangırdatmıyormuş karnımıkayınvalidemin dediği çıktı.doğum haziran 17 de görünüyor şimdilik ama doktor belli olmaz dedi.
inşallah canım yaaa bu kadar dua bu kadar emek Rabbim verecek karşılığını inşallah, şu an kendimi aynada görünce şok oluyorum resmen karnım 5 aylık hamile gibi göğüslerim sızlıyor nasıl bir iğneymiş bu arkadaşım şişirdi beni resmen.canım inanmıyorum bak geç döllenmeymış gerçekten super bir haber bu ayy allahım sukurler olsun.tedaviye gerek kalmadı.
canım bende ilk yaptıgımda silikti merak etme ayyyyy çok sevindim ya 2014 ocak annesi 2 oldu.tebrikler .ay carşamba çok guzel sonuçlarla gelicen inşallah.
ayy sıra karamda ondanda böyle güzel haberler duyucaz.
Güzel duaların için saol arkadaşım sıra karamda.içim içime sıgmıyo cerol valla.yalnız çok gazım var artı kabımızım arada sancı olur gibi gazdan sanırım.
maşallah benim güzel kızıma doğuma kadar 4 olur mu dersin :) canım benim inşallah nehirde 5dk da normal doğumla gelir arkadaşın gibi ama sen kendini nasıl rahat hissedersen öyle yap çok düşünme hayırlısı neyse olsun canım benim.
canım inşallah yüksek çıkacak hatta keseyi bile görürsün belki çok sevindim canım darısı bizim başımıza artık sen şimdi uçuyorsundur çarşamba nasıl gelir bilmem artık :)
inşallah canım yaaa bu kadar dua bu kadar emek Rabbim verecek karşılığını inşallah, şu an kendimi aynada görünce şok oluyorum resmen karnım 5 aylık hamile gibi göğüslerim sızlıyor nasıl bir iğneymiş bu arkadaşım şişirdi beni resmen.
şimdi bağırıp herkese söylemek istiyorsun ama bir yanında söylemek istemiyor.şuanda yaşadıgın çok güzel kendi kendinize gülersiniz eşinle.callaha çok sevindim cnm benım .tedaviye gerek kalmadan oldu ya super oldu maşallah.
ayy ayağımı guzel sürdüm arkamdan 2 tane geldi bile 3-4-5 olacak inşallah.ocak annelerine karamıda ekleyinnnn oda geliyor 10 güne :))))
gel 16 mayıs gel son 10 gün canım inşallah bende katılacağım aranıza....
ooh ohhh hamilelik şişliklerinide görelim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
ya ben bu ay çok umutluyum olacakkkkkkkkkkk allahım bu ay boş çıkarmıcak senı ınanıyorum.sağlıkla hayırlısıyla güzel haberler verien sevgi kelebeğim.ama tabi sen çok umutlanma kendi haline devam ediyorsun dimi.kurs nasıl gidiyor ehliyet sınavı ne zaman
ağzın bal yesin canım inşallah şu anda modum yüksek ehliyet sınavı haziranda bir de finallerimde haziranda çok çalışmam lazım yani bu ay o yüzden iyi gelecek derti kurstu derken zaman hızla akar gider inşallah. sen yarın miniğimizi görmeye mi gideceksin şimdi kaçta randevun?
ayyy hadi gözün aydın cnm ,çok sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşllh.maşallah topiğimiz hamişlerle doldu.sıra karamda inşllh onun haberini alırız on gün sonra.sonrada serap kesin hamile kalacak etti 3...benimkisi de allah kerim:)))....serapcım tatile gitmişsin ,çok iyi gelmiştir eminim.kafan dağılmıştır çektiğin onca sıkıntıdan sonra...uconn cnm bebişin uzun boylu olacak anlaşılan ,maşallah kilosuda çok güzel.inşllh normal doğum yaparsın,nede olsa herşeyin doğalı daha iyidir,ben sana normal doğum tavsiye ediyorum doğum yapmış birisi olarak...cerolum senin mercimekte büyümüştür artık.yakında fasulye olur:)))resimlerini çekte koy bizde görelim şu yumurcağı...rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bebişler versin inşllh...aminn....
canım ne yazık ki anne sokulmuyor doğum anında benim bildiğim.yasal değilmiş.öyle bir kanun okumuştum sanki.sadece eşler girebiliyor diye ama değişmişte olabilir.ayy canım var ya tam halimdeki doğum işte .böyle olursa bende normal yaparım yanı.ama dediğin gibi 18 saat düşünsene naparsın ya allahım kimseye çektirme o kadar.kolay doğumlar sağlıklı guzel doğumlar nasip et bizlere.
buarada normal doğuma eşimi almam annemi alırım herhalde .sezeryana eşimi isterim ama.
ayyy şaka gibi.tedavi falan derken,morallerin yerdeyken ne kadar güzel bir haber.hadi gözün aydın olsun....Kızlar idrar testi yaptım işten gelince bilin bakalım ne çıktı.hamileyimmm.ikinci çizgi henüz yeni diye sanırım hafif silik ama var.eşimde işten gelince gösterdim acaba yanlışmı gördüm diye dogru görmüşüm.eşim telaş yapma diyo..heyecanlıyım.çarşamba izin günüm hastaneye gidip kanda baktırcam.dua edin degerimiz iyi çıksın teyzeleri.
ayyy 4 kiloda olmasın onu çıkarmakta iş:)doktor dikkat et 4 kiloyu bulabilir dedi.bu ara biraz azaltıcam yine bakalım yemeği.maşallah benim güzel kızıma doğuma kadar 4 olur mu dersin :) canım benim inşallah nehirde 5dk da normal doğumla gelir arkadaşın gibi ama sen kendini nasıl rahat hissedersen öyle yap çok düşünme hayırlısı neyse olsun canım benim.
canım inşallah yüksek çıkacak hatta keseyi bile görürsün belki çok sevindim canım darısı bizim başımıza artık sen şimdi uçuyorsundur çarşamba nasıl gelir bilmem artık :)
inşallah canım yaaa bu kadar dua bu kadar emek Rabbim verecek karşılığını inşallah, şu an kendimi aynada görünce şok oluyorum resmen karnım 5 aylık hamile gibi göğüslerim sızlıyor nasıl bir iğneymiş bu arkadaşım şişirdi beni resmen.
akşam bebk görmeye hastaneye gittik.3600 gr minicik bişey ya.misler gibi kokuyor.allahım hepimize nasip etsin inşallah.kucağıma aldım.alttanda kızım tekmeliyor.kıskandın mı kız dedim:)çok tatlıydı maşallah.arkadaşımda gayet sağlıklı görünüyordu.çok kolay olmuş doğumu 2 saat falan ağrı çektikten sonra epidurali yapmışlar ve 15 dk sonra bebek dünyaya gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?