• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

yumurta toplandıktan sonra
spermler normalmıs gıbı aynı ortama koyuyorlar bır gece beklenıyor ve spermlerın
yumurtayı dollemesı beklenıyor. bu normal tup bebek.
mıcroenjeksıyon ıse, yumurta toplandıktan sonra mudahale ıle yumurtanın ıcıne
sperm enjekte edılıyor.

hımm.bize pek gerek yok sanırım.oda değil de kızlar bide ilaçsız tüp bebek varmış.bu konuda bilgisi olan var mı?deneyen arkadaşlarımın arkadaşı var.tutmadın onun gerçi.ama ne olduğunu tam anlamamıştım.

mıcroenjeksıyon sadece sperm bozuklugunda olmuyor kı
dollenmenın dogal yapılamadıgı durumlarda tercıh edılıyor
cogunluk spermle alakalı olsa da, sebebı sadece sperm degıl.

ılacsız.. yanı yumurtaların olusumuna destek olan ılaclarsız mı
yoksa yumurta toplanırken anestezısız mı???
ne gıbı ılacsız..?

VALLA EMıNECıM BEN BU KONUDA KARARIMI VERDıM.eşimden önce bile.her ay beklemek umutları yeşertmek sonra kanatmak (uydu valla) bıktım artık.ver parayı al bebeği...:)

kızlar aylardır araştıran ve tüp bebek merkezleriyle görüşen biri olarak yettim gari diyorum.
mikroenjeksiyon evet sperm az olduğu durumlarda yada doğal yolla kendiliğinden döllenmicek durumda olan yumurta ve spermler için uygulanıyor.ama sırf bu şekilde uygulama yapan merekzlerde var.örneğin benim gittiğim merkez.doktorum mikroenjeksiyon yapıcaz dedi.bence daha iyi bu çünkü aynı ortama koysan yumurtayla sperm birleşemeyebiliyo.ve hatta mikroenjeksiyonla bile döllenme % 100 olmuyo.
emine ilaçsız tüp bebek şöyle.normalde yumıurtaları uyarıp fazla elde edilmeye çalışılıyorya yumurta uyarıcı ilaçları kullanmıyosun.her ay oluştuğu gibi o ayda oluşan tek yumurta alınıyo ve döllenip transfer ediliyo.yani tek farkı dışarda döllenmiş oluyo.
tuğba raporlu 1500 müş dedinya fiyatı eminmisin.rapor alsan bile bu kadar uygun olduğunu sanmıyorum.yada sadece merkezin fiyatıdır belki ilaçlar ayrıdır.eğer öyleyse çok iyi bri fiyat.umut tüp bebeğin methini bende çok duydum.ama ulun bey aşırı yoğunmuş.genelde gidenler yoğunkuğundan şikayetçi.ulun beyin yüzünü göremedik diyenler bile var.

o zaman ılacsız en ıyısı zaten en urkutucu olan bırden fazla yumurta olusturmak...
herkesın hakkında hayırlısı...
semra yolun acık olsun ınsaellah netıcesını hemen alırsın.
ben dıyorum yormayın kendınızı bakın halıme:))

eminecim ilaçsız iyide ama birde işin maddi boyutu var.hastaneye okadar para veriyorsun ama bir yumurta ve ne kadar kaliteli olacağıda belli değil.her ay kaliteli yumurtalrı oaln birinin tedavi olduğu ay stresten yumurtsı kalitesiz olabilir o yüzden çok yumurta daha mantıklı geliyo bana.tabi kim ister okadar iğne ilaç almayı ama her açıdan düşününce daha mantıklı geliyo.

kim ister tüp bebek yapmayı ama hiç de bi sansımız olmayablirdi cok sükür tüp bebekde olsa anne olma sansımız var hiç olmayanlar ne yapsın demi

sımdı sız (fatma tugba semra) bana tup bebege baslıyoruz mu dıyorsunuz.
vay be 10 ay sonra ıngaaaaalar dolduracak burayı...:))

Back
X