kızlar aylardır araştıran ve tüp bebek merkezleriyle görüşen biri olarak yettim gari diyorum.
mikroenjeksiyon evet sperm az olduğu durumlarda yada doğal yolla kendiliğinden döllenmicek durumda olan yumurta ve spermler için uygulanıyor.ama sırf bu şekilde uygulama yapan merekzlerde var.örneğin benim gittiğim merkez.doktorum mikroenjeksiyon yapıcaz dedi.bence daha iyi bu çünkü aynı ortama koysan yumurtayla sperm birleşemeyebiliyo.ve hatta mikroenjeksiyonla bile döllenme % 100 olmuyo.
emine ilaçsız tüp bebek şöyle.normalde yumıurtaları uyarıp fazla elde edilmeye çalışılıyorya yumurta uyarıcı ilaçları kullanmıyosun.her ay oluştuğu gibi o ayda oluşan tek yumurta alınıyo ve döllenip transfer ediliyo.yani tek farkı dışarda döllenmiş oluyo.
tuğba raporlu 1500 müş dedinya fiyatı eminmisin.rapor alsan bile bu kadar uygun olduğunu sanmıyorum.yada sadece merkezin fiyatıdır belki ilaçlar ayrıdır.eğer öyleyse çok iyi bri fiyat.umut tüp bebeğin methini bende çok duydum.ama ulun bey aşırı yoğunmuş.genelde gidenler yoğunkuğundan şikayetçi.ulun beyin yüzünü göremedik diyenler bile var.