• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

mrb kızlar.emine gözün aydın regl de olmuşsun.tüpün alınması düzenini bozmaz hralde.kızlarınki zamanında geliyor sanırım seninkide öyle olur inşallah.
ayşe nasıl sabırlısın sen ya.ben bu sabah (5 te) dayanamayıp idrar testi yatım.negatif çıktı.inşallah erken olduğu için negatif çıkmıştır.biraz umudum kırıldı aslında.hayırlısı bakalım.belki yarın kan testi yaptırım beklemek çok zor.
demet geçmiş gitmiş artık.gözün aydın.değerin tamamen sıfırlanınca o oluumda yok olur diye tahmin ediyorum.geçmiş olsun tekrar.

merhaba kızlar ben bugün kan verdim 1 saat sonra çıkacak ayy çok heyecanlııym off beklemkte çok kötü bakalım n eçıkacak hemen yazarım szie olumlu olumsuz

emine tüpün alınması regli düzenini değiştirmiuyor
yani bende öle olmadı ama tek taraflı ağrıyo çok duymaya başlıyosun

merveciğim test günüm c.tesi.ama sitede baktım idrar testinde 8-9.günlerde sonuç alanlar var.bende belki dye ümit ettim ama bişey çıkmadı.ama yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum.bişeyler varsa değer düşükte olsa çıkar.sen neler yaptın.varı bir gelişme.
ayşe ne yaptın almadınmı daha sonucu!!!!!!!!!!!!!!!!

malesef kılza ryin eolmadı makinalrda sorun vardı yeni çıkmış negatif ama adette yok yine hayal kırıklığı off off

selam kızlar
ayşe hiç canını sıkma geç döllenme olabilir.yada sonra adet olursun kafaya takınca olmuyor diyolar.
yasmin canım transfer olalı kaç gün oldu bence kan testide yapma bekle derim doktor ne zaman demişti.
o zaman yaptır hakkında hayırlısı olsun

Yine hayalkirikligi deme ayse. İnsaellah yakın zamanda güzel haberi
alırsın. Beni de heyecanlandirmistin. Bir bakayım ayse haber verdi mı
diye girdim. Ya ben hamileyim haberini sık sık burdan verdim biliyorsun
ama ne oldu?!! Hep mahvoldum. O yüzden hayirlisiyla bu haberi en
güzel sekilde alırsın insaellah. Sağlıklı bir gebelik haberi olur senin için
sizler için.
Fatma sanki bayağı acele ediyorsun?!! Ben olsam, hehehee aynısını
yapardım:)))) haberi ver mutlaka bakalım kimin haberiyle cosacagiz...

günaydın kızlar.ayşecim sonucuna çok üzüldüm.gerçekten hepimiz çok umutlanmıştık senin adına.ama sanırım bende müjde veemeyeceğim.sabah yine idrar testi yaptım ve yine negatif.bugün kan testi yaptırmaya çalışacağım.sitede baktımda sonucu pozitif olan herkesin 8-9-10.günlerde idrar testinde silikte olsa 2.çizgi çıkmış.o 2.çizgiyi görmek bile hayal sanırım benim için.moralim çok bozuldu.sabah 4 te yaptım bu testide tab ağla ağla bi hal oldum.ne zormuş evlat sahibi olmak.bu yolla bile olmadı.hayırlısı olsun diyip kabullenmekte çok zor.onca emek ve umut bir anda hiç oluyor.şuan gerçekten çok üzgünüm.içimde umut kırıntısı kaldı elbette ama yinede sonucu kabullenmeye çalışıyorum.allah istedikten sonra olmayacak şey yok.inşallah kan testi beni şaşırtır.allaha sığınıp dua ediyorum.sizinde duaarnıza çok ihtiyacım var.inşallah testi yaptırabilirsem sonucunuda yazarım.

Fatma üzülme daha erken değil mı ya?! 12. Gün test yapmiyorlar mı?
Niye bu kadar moralini bozuyorsun? Kiminin ki erken sonuc verir
kimi geç belli mı olur? Yıpratma kendini.. Sakın geçir bu günleri.
İste erken test yaptırmanın sıkıntısı bu oluyor.
Ne denilirse denilsin bu durumda farketmiyor biliyorum.

Fatmaa delikafadulden ne acele ediyosun.kendine de sıkıntı bizede sıkıntı veriyosun kızıyorum bakk.kaç gün geçti senin günün üzerinden tam hatırlayamadım .ayşecim sende üzülme hayatım beklenmedik de birşey değil nasıl olsa.alıştık bu sahnelere malesef.şurda 10 gün sonra tekrar filizleniyo umutlar geçen ayın acısını unutuyoruz.merak etmee.

merhaba kılza revet semra artık alıştık malesef ama yinede belirtilere talıkmayacam diyorsun günümü geçsin öyl güünün geçiyor yine aynı ne yapalım kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz ama adet olmadım 4 gün geçti doktor bekleyelim dedi emine sen birra negatifti sonradan pozitif olmuşu değilmi nasıl olmuştu vaktin varsa anlatırmıısn fatma üzülme hayırlııs neyse o olur yüce rabim nasıl istiyorsa öyle olur hakında hayırlısı olsun işalhhh kanda gebe çıkarsın dualaım seninle

kızlar kan verdim sonuç 3 te çıkacak.hayırlısı olsun.eğer sonuç pozitif çıkarsa ilerleyen zamanlarda idrar testi alıp yapacağım.sırf çift çizgiyi görmek için.o duyguyu yaşamak istiyorum :))) canım eşim moralim düzeltti biraz.şimdi daha iyiym.ağlasakta üzülsekte sonuç değişmiyor.güçlü olmayı öğrenmemiz lazım.çok yorucu bir süreç yaşayıp maddi manevi yıpranıp birde negatif sonuç almak çok zor.hernekadar sonuç kesin değilsede bu duyguyu yaşadım.şimdi ben busatırları yazrkn tv de 19 yaşında yumurtlık kanseri olduunu öğrenen bir bayanın hikayesi anlatılıyor.birde bu topiğe olumsuz duygularla girip bişey yazmaya kalktığımda gözüme hep bizim başlığın altında üstünde yazan başlıklar dikkatimi çekiyor."doğuma 1gün kala bebğimi kaybettim" bunu yaşaya insanlarda var.bunları düşününcede binlerce kez şükrediyorum.

öyle fatmacım ama insan oğlu sonuçta acıyıda sevincide yaşayacaz ama artık yeter çok çektik bir yıl oldu yinede ALLAHIMA binlerce kere şükürear olsunoğlumu bana bağışlaın

Fatmacımmmm dur bakalım bence cok gerken.Oyle hemen umitsizlige kapılma.Bak benım eltım evde test yapıyor negatıf cıkıyor sonra aynı gun kanda bakıtırıyor beta 800. Onun deger 1000leri gecene kadar idrar testınde gozukmemıs. İnsallah senın de oyle olur hepimiz dua ediyoruz senn ıcın. Bu arada bende yarın film cektırcem kotu bısey cıkmasından cok korkuyorum kızlar lutfen benım içinde dua edın. Allah hepimizin tez zamanda yuzunu guldursun....

deryacığım çok sağol canım.inşallah dedğin gibidir.
nşallah hsg sanada semrayada uğurlu gelirde ikinizde hemen hamile kalırsınız.hayırlısıyla temiz çıkar nşallah sonucun canım.dualarımız seninle tabiki.hayırlııyla kolayca atatırsın nşallah canım.hem azıcık sitem edeyim sana.neden eskisi kadar sık uğramıyosun topiğe !!!!!

Canım cok haklısın valla ama mısafırlerım cok olutyor bız biyerlere gidiyoruz.Fatmacım ben ınanıyorum hepimizin bebeişleri olacak ama zamanı ne zaman bilmiyorum onu bilmiyorum.Cunku ger olmucak olsa rabbim bizim içimize bukadar cok evlat ıstegı koymazdı bu kadar cok istemezdık. Zati ben bı kıtapda okudum Rabbım kabul etmeyecegı duayı kuluna ettırmezmıs. Bızımde goerecegımız bumus demekkı bızı de boyle sınıyor.

Back
X