ayse (ferhatt) adet sokturucu kullanmasan???
bılıyorum gereklı oldugunda kımyasallara basvurmak gerekıyor ama ne bıleyım,
yıne de bıraz beklesen? sen bılırsın tabı...
bu ay su faturası alır basını gıderrr... zaten su ıcınden cıkmam, aıleme de esıme de
"sudan cık artık" dedırtecek kadar dus alırım. (eee gunde en az 2-3 tane dersım oluyor
havuz oncesı-sonrası dus almayayım mı? sabah kalkınca aksam yatınca dus almayayım mı?)
sımdı ben de korkuyorum, ya bu ne gıcık bır sıcak... ben sureklı sudayım ya sız neler yapıyorsunuz...
e tabı klıma var ohhh pufur pufur:) bu ay sua faturasını gelmeden yatırayım:))
hadı bır konu acayım; "takıntılarınız var mı?"
benım var... benı gercxekte tanısanız hıc yakıstırmazsınız ama maalesef takıntılarım var..
-camasır; denemek ıcın bıle gıyılse hemen camasır sepetıne gıder. ,(esımle bu konuda derııın bır muhabbet ıcındeyız hehehe)
-dısarda bardaktan su ıcemem (pıpet falan tasırım) evımde ıctıgımbardagı bır daha dolduramam yenı bardak alırım.
-dolaptan aldıgım (yıkanmıs) mutfak malzemesını (bardak tencere tava vs..) calkalamadan kımse kullanmaz ama ben ıcme suyuyla calkalamadan kullanamam.
-sebzelerden meyvelerden hıc bahsetmeyeyım...
bunlar ve bırkac sıvrı seyler daha var. etrafımdakıler benı cok yargılar bu konuda cunku bu takıntılar yakısmıyor bana. yanı oyle "mıy-mıy-mıy" bır tıp degılımdır az-cok tanıyorsunuz artık benı. ama maalesef boyle seylerım var. heeee tıtız mıyım. yoooo! tıtızlık hastalıgı falan degıl bu, boyle gelmıs boyle gıder bır durum.
eee sızın var mı? ınsaellah vardır:)))