Yok tatlım benimki doğacak gibi gözükmüyor sırada sen varsın. Bugün kontole gittik. Benim kasılmalar durdu, açılmam hala aynı bebeğin kafası hala dayalı rahimağzına ama hiçbir değişiklik yok. 2600 küsür gram olmuş. Evde dinlenmek bana baya yaramış doğum eylemi durdu. Ama şimdi de nasıl başlayacak kaygısı var bende. Malum ilk doğum bilinmezlikler çok... 42. haftaya kadar bekletirse naparım bilmiyorum((
Bugünde kendi hastaneme uğramak zorunda kaldım malum biz sözleşmeli memurlar kadroya geçtik, sisteme adımız düşmüş başlayışımızı yapmamız gerekiyordu. Ama ben yapamadım çünkü bir hafta önce doğum iznine çıktığım için yapılamıyormuş. Kahroldum resmen çünkü doğum izni bitene kadar yani 4 ay boyunca da geçiş yapamıcam ve bu süre boyunca sözleşmeli maaşı alıcam( Herkes kadrolu maaşı alırken benim bunu bir haftayla kaçırmam ve 4 ay boyunca da elim kolumun bağlı olması çok üzdü beni. Hele de doğum öncesi maddi olarak bu kadar daralmışken çok üzüldüm. Maddi zararımı hesaplamıyorum artık o kadar çok ki özelde iki kere sezeryan olurdum heralde kaybımla. Hastaneden sonra kontrole gittik tansiyonum fırlamış. 14-10 ölçtü sonra 12-10. Neden böyle oldun dedi ebe bende anlattım. Şu anda tek önemli şey bebeğin dedi teselli etti ama bu kadar kısmetsizlik üst üste çok geldi bana. Bebekte de tık olmayınca daha da üzüldüm çünkü bu saatten sonra doğsa bir sıkıntımız olmayacak. Yaramazlık yaptı üzdü bizi, şimdi de paşamın keyfi yerinde... Doktorum bile bu bebek gününü dolduracak gibi duruyor dedi. Hele bir doğsun ben ona neler yapıcam neler... Anneyi kızdırdı duramadı bir rahat şöyle 1-2 hafta; o zaman hem daha fazla vakit geçirecektik hemde maddi olarak bu kadar kaybımız olmayacaktı
(((((
hayırlısı böyleymiş canım üzme canını isyan etme belli mi olur allah 1 alır 2 verir bunu en iyi bizler biliriz.yaşadıklarımızın muvakatları şuanda karnımızda bu bize verilen en buyuk hediye şükürler olsun hamdolsun .seni çok iyi anlıyıorum 1 kuruşun suan da hesabını yapıyorsun ama herseyde hayır var ne olur üzülme bak tansıyonun çıkması en çok bebeğine zarar sen daha iyi biliyorsun bunları lütfen.sen dua et şükret allahım gene muvakatını fazla fazla vericektir.