Canım evet sıra bana geldi sanırım rabbim inşallah sıkıntısız benide kurtarsın. Erkek çocuklarının gaz sıkıntısı oluyormuş cidden kızlara göre daha fazla dedi wrkadaslarda alah kolaylıklar versin. Bucurlerin her donembisileri oluyor ışte. Inşallah biran önce rajatlar efemiz Rabbim gazını gidersin güzel mışıl mışıl uykular versin minigine.
Burdaki dostluklar cidden farklı ya birini göremeyince merak etmek tanimadigin halde kırk yıllık dostlaina anlatmadiklarini burdaki dostlarinla payladmak çok farkli. Canana merak ederim iyi olduğunda haber ver demiştim kuzum ya kendine gelip rahatlayinca teletti bana spinal olmuş bebeğini görmüş çok tatlı diye anlattı. Doğum sırasında hepimize dua etmiş canım ya. Ve sizlere çok selam söyledi kızlara sen haber ver dedi . Yılın son bebeği poyraz geldi. Inşallah 2014 ün ilk bebeği olarakta benim Kaan Emir'im sağlıkla gelir annesine. Banada dua edin kızlar.[/QUO
cnm kaan emir guzel isim hhatta emir en yakin ark.cocugu ama cok yaramaz oluyorlr iki isimde oyle bari birini bizim ki gibi uslu biseyler koyun dengrlsesin.cnm gaz kacinilmaz olucak o yuzden dogumdn snra 2hafta gaz yapici bisry ztn yiyemiyorsun ama snrasinda ki 1hafta stok yap kendine 2gunden snra baslar gaz sikintisi .bizimnsuan hafifledi cunku yediklerime cok dikkat ediorum] gaz onleyci bibern aldim ki kesinlikle hepinize tavsiye dlederim aventin ki ama ben dr.brown aldim hic memnun deilim avent alcm simdi .
Selam arkadaslar
Ben aylul ayinda dis gebelik gecirdim cok sukur ki tupum saglam sadece bebek alindi icinden. 2 ay kanamam devam etti kanama bittikten sonra sadece ilk adetine kadar korun dedi doktor aralik ayinda korunmayi birakmistim ilk hamileligim 5 ayda olmustu yumurta tembelligi var o yuzden bes ay surmus demisti doktor simdi hic beklemzken sadece bir ay denemeyle hamile kaldim cok sukur 4 haftalik hamileyim ama hsg falan cektrmedim birdaha dis gebelik yasamaktan korkuyorum bu konuda bilgisi olan var mi dis gebelk sonrasi hsg cektirmeyip normal gebelk yasayan hem muyluym hem endiseli cok korkuyorum rabbim hepmize hayirlisiyla tezelden evlatlar nasip etsin
kizlar yazmis ztn ama bende yazim cnm hsg cogumuz cektirmedik .ben cok arastirdim kafayi cok taktim kesin cektircektimki o ay hamile kaldim.
hsg cozum deil ayrica karam yazmis sana .
Kizlar ya gecen hafta karnimin altı cok acıyor ne bu böyle bir bak bakalım dedim eşime ne oldu böyle mosmor olmust dedi aynaya baktığımda şok oldum ben çatlak kremini o kadar alta surmedim hiç ve o kadar aşağısinin catladigini da kimsede gormedim simdi bepantenolun çatlak kremini aldım morluklar geçti ama kırmızı çatlaklar çok kötü morelim bozuldu oysa bir gün atlamadan kullandım kremleri şimdi extra kayısı yağı sürüyorum bi sakincasi yoktur degil mi yada başka çaresi olan var mi
cat
cnm ya aynen benimde o asagilr catladi hemde senin haftalarinda ck moral bozuldu ve halada ne yaptiysam gecmedi.
bio oil alcm simdi dedigin gibi kirmizi catlak beyaz deil mi ya neden bu kirmizi ilk kez bi catlagim oldu efem sagolsun :)))
hamileykn cok takiyorsun ama dogurunca unutuyorsun aman bosver bebesin hatirasi iste bakip guzel gecen hamilelihini hatirlican
arkadaşlar bende 7 aralıkta dış gebelik geçirdim değerlerim yüksek olduğu için laparoskobi yapıldı.( son değerim 3250 idi. ) ikiz gebelikten şüphelenilmişti. gerçekten ikiz dış gebelikmiş. sağ tüpte kalmışlar. tüplerime zarar vermeden kesi atılıp dikilerek ameliyat oldum üstüne kürtajda yapılmıştı. henüz dikişlerim düşmedi bugün doktora gittim. 2 regl dönemi korun sonrada hsg yapalım dedi. ben biraz kararsızım. özel hastanede 700tl. anestezili. doktorum kendisi yapacak. kararsızlığımın nedeni gerçekten gerekli mi , başıma tekrar böyle birşey gelme olasılığı azalacaktır eminim ama anesteziden korkuyorum. korkmak değilde o iğrenç kokusu ve ayılma zamanı beni rahatsız ediyor.
cok gecmis olsun doktorun ameliyat esnasinda bakmamis mi tuplerine neden tekrar bakilsin istiyor.ahrica hangi sehirdesin ist.agrisizanestesiz yerler var.
selam kızlar nasılsınız? topiğe yeni gelen arkadaşlar geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın.
cbdefne gözünüz aydın canım maşallah bebişine analı babalı büyüsün inşallah.Darısı önce serap sonra karam ve sonrada bana...
Kızlar benim hamileliğim ağır geçiyor daha önce de bahsetmiştim bu sıralar çok şiddetli mide yanmalarından şikayetçim ve geceleri uyku uyuyamaz oldum bu konuda bana yardımcı olcak bildiğiniz birşey varsa paylaşın lütfen
ahh ahhh o mide yanmasindan az ckmedim .agladigimi yemek yiyemedigimi biliyorum sirtm gogsum agrirdi ve benim ne yaparsam gecmezdi hele muz derler bana hic ii gelmezdi tam tersi sirtima yapisirdi cok agrirdi snra ilk sut ve gavisgon biraz isebyarardi .eger birbsaci olmasin her yerinden isircam demistim ameliyathande her yeri duzgun mu diye baktiktn snra saclsrina baktim ar mi diye masallah cok sacli dogdu dusun o kdr etkiledi beni sacina bakim :))
ama dogumdn snra heps geciyor unutyorsun o kokuyu alinca gene olsa gene yasarim o yanmalari diyorsun.
allahim isteyen herkese saglikla hayirlisyla nasip et.
kızlar merhaba bnde dış gebelik geçirdim en son 17 ekimde adet gördüm 5 gün sürdü ardan 3 gün geçince tekrar sancıyla kanama başladı bi kaç gün sonra doktora gittim bi kaç tahlih istedi ve hamile olduğumu ama düşük yaptığımı söyleydi değerlerim düşmesini beklerken bende aniden acayip bir sancı ölüyoru sandım ambulansla hastaneye kaldırıldım ve dış gebelik geçirdiğimi ama kendiliğinden sonladınğını söyledi doktor ameliyata gerek yok dedi 10 gün sonra tekrar çağırdı dün tahlil yaptırdım tekrar değerim 8 çıktı düşüşte yani ama halen kahverengi akıntım var 2 aydan fazla oldu ya fenalık geldi bunaldım artık ne zaman geçer sizce bu lekelenme
gecmis olsun bence sukuret kolaybatlatmissin kanama herkese gore degisir benim 3gun falan olmustu mesela ama kiminin 40gun surende.
canlarim buyun sayfalari okuamadim insalah okucam okudugum kdriyla cvp vrrdim ama bu ne ya her sene bu aylarda dis gebelik atiyor dikkat ettiniz mi bizlerde bubaylarda yasamadik mi aaaa bu arada 2sene once bugun dis gebeligimdeki hamileligimi ogrendgim gun sevinmistik ama dahq hbrimiz yoktu dis gebeliten hatiliyormusunuz gecen sene hic unutmicam galiba kucagma bebisde alsam diordum ya unutuluyor ve etkisi hafifliyormus ama tamamen deil sanirim zmn gerek.saat 4 efe ustune kdr isemis ustunu degistirdm emzirirken okuyorum sizi geceleri :))simdi uyudu kucagimda insallah yerine alirken uyanmaz.yeni dis gebelik yasayan hrrkese cok gecmis olsun umudunuzu asla kaybetmeyin burda ne hkayer var.
optum sizi seviyorum ytn gece gene yazarim.