Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik sonrası hamile olabilir miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minikmelek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
492
145
18
Hanımlar ramazan bayramı arefesinde dış gebelik iğnesi oldum 5 er mm lik çift doz yani yani 10 mm lik değerim en fazla 130 a çıktı o gebeliğim de ve 1 haftada sıfırlandı doktorum iki ay korunma önerdi sonraki iki ay kendiniz deneyin olmazsa görüşürüz beklerim dedi bu denemedeki ikinci yani son ay reglime 4 gün var ama 8 gündür kasık ağrısı çekiyorum gün içinde bunu sık sık hissediyorum diğer gebeliğim tedavi ile olmuştu klomen kullanmıştım o yüzden net ayırt edemiyorum günleri o zamanda çok erken başlayan ağrılar sayesinde öğrenmiştim acaba yine hamile olabilir miyim yarın sabah prodoctor erken gebelik testi yapsam sizce çıkar mı bu test güvenilir mi ?

Merhaba, tabi olabilir neden olmasın 4 gün kala çıkanlar var benim 3 gün kala çıkmıştı ama malesef kimyasalla sonuçlandı. Yarın sabah bir deneyin bence İnşallah görürsünüz çift çizgiyi

Merhaba, tabi olabilir neden olmasın 4 gün kala çıkanlar var benim 3 gün kala çıkmıştı ama malesef kimyasalla sonuçlandı. Yarın sabah bir deneyin bence İnşallah görürsünüz çift çizgiyi
İnşallah ya çok istiyorum hayırlısi ile

Merhabalar bende beklemedeyim belirtilerim var ama reglime 3 gün var ağrılarım çok ben erken yaptığım için kaset test negatif sonuç verdi çarşamba günü adet olmazsam kan testi vereceğim. Net ollmasını istersen adetinin geçmesini bekle istersen. Yada 1 gün öncesinden yapabilirsin. Umarım gönlünce olur güzel haberlerini almayı isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…