Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Metotreksatın vücuttan atılması 3-6 ay sürüyor kaç doz yapıldıgna baglı olarak ben 8 ay kadar beklemiştim tabikide hamile kalıcaksınz sadexe vücudunu yenilensin kendinize zaman tanıyn ben şuan hamileyimMerhaba kızlar, dış gebeliğim metotreksatla sonlandı. Doktorum birkaç ay beklememi söyledi ama kafam çok karışık. Siz ne kadar beklediniz, aranızda metotreksattan sonra sağlıklı hamilelik geçiren var mı?
Merhaba kızlar, dış gebeliğim metotreksatla sonlandı. Doktorum birkaç ay beklememi söyledi ama kafam çok karışık. Siz ne kadar beklediniz, aranızda metotreksattan sonra sağlıklı hamilelik geçiren var mı?
Hayırlı olsun kaç doz vuruldu size?Metotreksatın vücuttan atılması 3-6 ay sürüyor kaç doz yapıldıgna baglı olarak ben 8 ay kadar beklemiştim tabikide hamile kalıcaksınz sadexe vücudunu yenilensin kendinize zaman tanıyn ben şuan hamileyim
Merhaba bende 6 ay korundum, bazı testler vs yapildı bi problem cikmadi ama 6 aydirda deniyoruz olmadi gebelikMerhaba kızlar, dış gebeliğim metotreksatla sonlandı. Doktorum birkaç ay beklememi söyledi ama kafam çok karışık. Siz ne kadar beklediniz, aranızda metotreksattan sonra sağlıklı hamilelik geçiren var mı?
1 kere dış gebelik mi geçirdinizMetotreksatın vücuttan atılması 3-6 ay sürüyor kaç doz yapıldıgna baglı olarak ben 8 ay kadar beklemiştim tabikide hamile kalıcaksınz sadexe vücudunu yenilensin kendinize zaman tanıyn ben şuan hamileyim
Evet 2 doz oldum ben1 kere dış gebelik mi geçirdiniz
Hangi testleri yaptırmak gerekiyor? Size neler yapıldı?Merhaba bende 6 ay korundum, bazı testler vs yapildı bi problem cikmadi ama 6 aydirda deniyoruz olmadi gebelik
Ben bir buçuk doz vurundum. 4 ay bekledik ama 3 ayda olmadı yani 7 ay sonra gebe kaldım. Öncesinde rahim filmin çekindim. Çünkü zaten 2 tane daha kaybim vardı. Şimdi 22 haftalık gebeyim inşallah hersey normal devam eder Rabbim sağlık versin amin.
2 kayıp dış gebelik mi ?Ben bir buçuk doz vurundum. 4 ay bekledik ama 3 ayda olmadı yani 7 ay sonra gebe kaldım. Öncesinde rahim filmin çekindim. Çünkü zaten 2 tane daha kaybim vardı. Şimdi 22 haftalık gebeyim inşallah hersey normal devam eder Rabbim sağlık versin amin.