Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Metotreksatın vücuttan atılması 3-6 ay sürüyor kaç doz yapıldıgna baglı olarak ben 8 ay kadar beklemiştim tabikide hamile kalıcaksınz sadexe vücudunu yenilensin kendinize zaman tanıyn ben şuan hamileyimMerhaba kızlar, dış gebeliğim metotreksatla sonlandı. Doktorum birkaç ay beklememi söyledi ama kafam çok karışık. Siz ne kadar beklediniz, aranızda metotreksattan sonra sağlıklı hamilelik geçiren var mı?
Merhaba kızlar, dış gebeliğim metotreksatla sonlandı. Doktorum birkaç ay beklememi söyledi ama kafam çok karışık. Siz ne kadar beklediniz, aranızda metotreksattan sonra sağlıklı hamilelik geçiren var mı?
Hayırlı olsun kaç doz vuruldu size?Metotreksatın vücuttan atılması 3-6 ay sürüyor kaç doz yapıldıgna baglı olarak ben 8 ay kadar beklemiştim tabikide hamile kalıcaksınz sadexe vücudunu yenilensin kendinize zaman tanıyn ben şuan hamileyim
Merhaba bende 6 ay korundum, bazı testler vs yapildı bi problem cikmadi ama 6 aydirda deniyoruz olmadi gebelikMerhaba kızlar, dış gebeliğim metotreksatla sonlandı. Doktorum birkaç ay beklememi söyledi ama kafam çok karışık. Siz ne kadar beklediniz, aranızda metotreksattan sonra sağlıklı hamilelik geçiren var mı?
1 kere dış gebelik mi geçirdinizMetotreksatın vücuttan atılması 3-6 ay sürüyor kaç doz yapıldıgna baglı olarak ben 8 ay kadar beklemiştim tabikide hamile kalıcaksınz sadexe vücudunu yenilensin kendinize zaman tanıyn ben şuan hamileyim
Evet 2 doz oldum ben1 kere dış gebelik mi geçirdiniz
Hangi testleri yaptırmak gerekiyor? Size neler yapıldı?Merhaba bende 6 ay korundum, bazı testler vs yapildı bi problem cikmadi ama 6 aydirda deniyoruz olmadi gebelik
Ben bir buçuk doz vurundum. 4 ay bekledik ama 3 ayda olmadı yani 7 ay sonra gebe kaldım. Öncesinde rahim filmin çekindim. Çünkü zaten 2 tane daha kaybim vardı. Şimdi 22 haftalık gebeyim inşallah hersey normal devam eder Rabbim sağlık versin amin.
2 kayıp dış gebelik mi ?Ben bir buçuk doz vurundum. 4 ay bekledik ama 3 ayda olmadı yani 7 ay sonra gebe kaldım. Öncesinde rahim filmin çekindim. Çünkü zaten 2 tane daha kaybim vardı. Şimdi 22 haftalık gebeyim inşallah hersey normal devam eder Rabbim sağlık versin amin.
İlki kalbi durdu kurtaj yapıldı diğeri düşük diğeri dış gebelik. Rahim filmi sonucum normal çıkmıştı çok şükür. Dış gebelikten sonra yapışma var mı vs diye cektirmistik.2 kayıp dış gebelik mi ?
Rahim filmi sonucunuz ne oldu
Ben de 2 kere dış gebelik geçirdim geçen hafta da rahim filmi çektirdim her şey sağlıklı şükür. Tekrar denemeye başladım da içimde de korku var tabiiİlki kalbi durdu kurtaj yapıldı diğeri düşük diğeri dış gebelik. Rahim filmi sonucum normal çıkmıştı çok şükür. Dış gebelikten sonra yapışma var mı vs diye cektirmistik.
Kaybınız için üzgünüm, ben de aynı süreçten geçiyorum, sizi çok iyi anlıyorumBen de 2 kere dış gebelik geçirdim geçen hafta da rahim filmi çektirdim her şey sağlıklı şükür. Tekrar denemeye başladım da içimde de korku var tabii
Her şey sağlıklıysa neden dış gebelik oluyor acaba
Kızlar doktor size kaç ay beklemenizi söyledi?Merhaba kızlar, dış gebeliğim metotreksatla sonlandı. Doktorum birkaç ay beklememi söyledi ama kafam çok karışık. Siz ne kadar beklediniz, aranızda metotreksattan sonra sağlıklı hamilelik geçiren var mı?
Aşkım galiba sen pek bekleme taraftarı degilsin ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ama. Minimum 6 ay korun diye doktorum bana neredeyse 30 defa söylemiştir hastaneden taburcu olurken. Hatta bu forumda sanırım beklemediği için sorun yaşayan birinin de hikayesini okumustum o zaman. Bu sorun genetik sorunu olan bir gebeliği olmuştu. Methotrexate ağır bir ilaç. Basit manada bir kemoterapi ilacı düşün. Vucudundan atman lazim tamamen. Acele etme lutfen. Ben 6 ay korundum. 6 ay da denedik olmadi. Tam 1 yıl sonra hamile kaldim. Şükür hersey yolunda ilerliyor. Insallah senin surecin daha da güzel ilerlerKızlar doktor size kaç ay beklemenizi söyledi?
Canım çok teşekkür ederim, söylediklerin çok kıymetli. Gerçekten sabır en önemlisi sanırım. Senin adına da çok sevindim, inşallah benim de sürecim güzel geçerAşkım galiba sen pek bekleme taraftarı degilsin ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ama. Minimum 6 ay korun diye doktorum bana neredeyse 30 defa söylemiştir hastaneden taburcu olurken. Hatta bu forumda sanırım beklemediği için sorun yaşayan birinin de hikayesini okumustum o zaman. Bu sorun genetik sorunu olan bir gebeliği olmuştu. Methotrexate ağır bir ilaç. Basit manada bir kemoterapi ilacı düşün. Vucudundan atman lazim tamamen. Acele etme lutfen. Ben 6 ay korundum. 6 ay da denedik olmadi. Tam 1 yıl sonra hamile kaldim. Şükür hersey yolunda ilerliyor. Insallah senin surecin daha da güzel ilerlerBiraz dinlen, kendine odaklan. Eger yaşla ilgili bir acelen varsa ben 35 yaşındayım bunu da soyliyim. Hersey güzellikle sağlıkla ilerlesin hepimiz icin insallahhh
Geçen sene Eylül'de dış gebelik yaşadım. 1 doz almıştım ama sürecim o kadar ağır geçmişti ki aralık ayına geldiğimiz kafamda saç kalmamıştı bırak çocuk düşünmeyi :) ki doktorum da şubat itibariyle izin vermişti çocuğa. Biz çok takıntılı değildik çocuk konusuna yaşım da şu an 38 bu sene olursa olur seneye bu defteri kapatmış oluruz diyorduk. Bu Eylül'de hamile olduğumu öğrendim.Canım çok teşekkür ederim, söylediklerin çok kıymetli. Gerçekten sabır en önemlisi sanırım. Senin adına da çok sevindim, inşallah benim de sürecim güzel geçer![]()
Yumurtan tembel olmuş olabilir dedi bana. Yani ne demekse. Belki sporla destekleyebilir siniz bitkisel şeylerle falan mutlaka faydası olur. Filminiz temiz çıktıysa bu güzel haberBen de 2 kere dış gebelik geçirdim geçen hafta da rahim filmi çektirdim her şey sağlıklı şükür. Tekrar denemeye başladım da içimde de korku var tabii
Her şey sağlıklıysa neden dış gebelik oluyor acaba
merhabalar benimki de mtx iğnesiyle sonlandırıldı. tek doz yetti. bana da 4 adet dönemi geçtikten sonra rahim filmi önerildi. kasım ayında dış gebelik oldu, mart ayında hsg çektirdim, mayıs ayında hamile kaldım. çok şükür bi sıkıntı da olmadı. en az 3 ay korunmak şart. doktorum bana bebek engelli olabilir korunmak çok önemli demişti.Merhaba kızlar, dış gebeliğim metotreksatla sonlandı. Doktorum birkaç ay beklememi söyledi ama kafam çok karışık. Siz ne kadar beklediniz, aranızda metotreksattan sonra sağlıklı hamilelik geçiren var mı?