evet çektırmenız lazım dış gebelıkte tüplere zarar verme ıhtımalı yuksek cunku bence vakıt kaybetmeden cektırın onlem alırsınız boşuna denemelerle kendınızı harap etmeyın hem hsg gebelık. şansını da artırır sorun yoktur ınsallahkızlar selam umarım yazımı görürsünüz;
2 yıl önce dış gebelik geçirdim kapalı ameliyat ile tüplerim temizlendi. Ancak doktor 6 ay sonra HSG cektir demişti. Bne cocuk düşünmediğim için dikkate almadım acıkcası. Şimdi mayıs ayında ilk denememizi yaptık.. Ovülasyon takibi ile . Ancak olmadı gün önce regli oldum. Kan testlerimde herhangi bir sorun yok. Sadece TSH biraz düşük. Rahim filmi cektirsem mi ?
evet birazdsa ondan acıkcası bugün gideceğim bakalım umarım birsey cıkmaz :)evet çektırmenız lazım dış gebelıkte tüplere zarar verme ıhtımalı yuksek cunku bence vakıt kaybetmeden cektırın onlem alırsınız boşuna denemelerle kendınızı harap etmeyın hem hsg gebelık. şansını da artırır sorun yoktur ınsallah
Benim sol tüp alındı 4 ay önce sonucunuz nasıl çıktı merak ettim ? Devlette mi gittiniz özele mi ?evet birazdsa ondan acıkcası bugün gideceğim bakalım umarım birsey cıkmaz :)
Anladım çok teşekkür ederim ve geçmiş olsunben dün gittim istanbul fatihte Hekimoğlu diye bir yere hiç ağrım kanamam falan olmadı cok güzeldi sağ olsunlar. herhangi bir sorunda cıkmadı. sadece antiyotik verdi 4 gün kullan dedi , ve 4 gün ilişki olmasın dedi ama
rica ederim sanada cok gecmiş olsun , Allah büyük kendini hiç birşey için üzmeAnladım çok teşekkür ederim ve geçmiş olsun
Benimde sağ tüpüm alındı daha yeni dış gebelik geçirdim beta hcg çok yavaş düşüyo sizin nasılBenim sol tüp alındı 4 ay önce sonucunuz nasıl çıktı merak ettim ? Devlette mi gittiniz özele mi ?
Ben ameliyat olduğumda 47 lerdeydi kendiliğinden düşüyordü taki o gün ben baya kötüleştim bayıldım ameliyat oldum sonrasında sanirim 1-2 gün sonra olması lazım değerim 3,5 çıkmıştı bidaha bakmadı doktorBenimde sağ tüpüm alındı daha yeni dış gebelik geçirdim beta hcg çok yavaş düşüyo sizin nasıl
Kaç bhcg ile alındınız ameliyata ?Benim 40 gün oldu amelşyat olalı daha 175 lerde
6800Kaç bhcg ile alındınız ameliyata ?
O zaman bence normal yüksekmiş baya sızınki doktorunuz daha iyi bilir zaten
Bi önceki gün 5700 dü bi günde 6800 oldu zaten tüpüm patlamıştı iç kanmam vardı gece ameliyata aldılar ameliyattan sonra 2200e düştüO zaman bence normal yüksekmiş baya sızınki doktorunuz daha iyi bilir zaten
Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın çok iyi bilirim o süreciBi önceki gün 5700 dü bi günde 6800 oldu zaten tüpüm patlamıştı iç kanmam vardı gece ameliyata aldılar ameliyattan sonra 2200e düştü
Sizin beta hcg niz ne zaman sıfırlandı benim ameliyat olalı iki ay oldu hâlâ 220 lerde parça kaldı deyim kürtaj yaptı doktorlar yine düşmedi sonra iğne yaptılar yarın kan vercem eğer hâlâ düşmemeişse ikinci dozu vurcaklarmışÇok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın çok iyi bilirim o süreci
Benim degerim 2000lere kadar yükseldi kimyasal sandılar değer düşünce kesede yoktu .. sonra baktıkları değer yükselmiş sonra stabil vs derken dış gebelik olduğu anlaşıldı ve bu süreçte vücut kendi atıyor diye bir müdahalede bulunmadılar daha sonra 47 ile ameliyatta alındım 2-3 güne değerim 3 e düştü bidahada vermedim kan gerek duymadı doktorumSizin beta hcg niz ne zaman sıfırlandı benim ameliyat olalı iki ay oldu hâlâ 220 lerde parça kaldı deyim kürtaj yaptı doktorlar yine düşmedi sonra iğne yaptılar yarın kan vercem eğer hâlâ düşmemeişse ikinci dozu vurcaklarmış
Benim neden düşmüyo yaBenim degerim 2000lere kadar yükseldi kimyasal sandılar değer düşünce kesede yoktu .. sonra baktıkları değer yükselmiş sonra stabil vs derken dış gebelik olduğu anlaşıldı ve bu süreçte vücut kendi atıyor diye bir müdahalede bulunmadılar daha sonra 47 ile ameliyatta alındım 2-3 güne değerim 3 e düştü bidahada vermedim kan gerek duymadı doktorum
İnanın bir fikrim yok... doktorunuza danışmanız en sağlıklısıBenim neden düşmüyo ya
İğne vurdu doktorum şükürler olsun düşmeye başladı sma üç ay korunun dedi ilaç bebeğe zarar verebilirmişİnanın bir fikrim yok... doktorunuza danışmanız en sağlıklısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?