Dış gebelik sonrası rahim filmi

sevgimsena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
142
23
48
38
Merhaba arkadaşlar gecmişimde dış gebelik var :( ameliyatla kurtuldum ama tüpüm sağlam kurtuldu iyimi oldu kötümü bilmiyorum hep bu korkuyla yaşıyorum sonra bir kızım oldu son olarak kardeş istedik ama martta tuhaf bişey yaşadım doktorumda sagolsun güzel bi açıklama yapmadı düşük dendi düşmedi kürtaj oldum degerim sıfırlandı ama patolojide bebege dair bişey cıkmadı doktorumun sonucu cok cok küçük oldugundan bebekle ilgili şeyler oluşmadıgından bebege dair bişey cıkmamış diyor ve son olarak iki ay korun ama calışmaya başlamadan rahim filmi cektir dedi (doktorum bu olayı yaşamadan önce kızımada inanmadı illa rahim filmi dedi ve başıma bu geldi)
Şimdi size sorum bu filmi cektireyimmi cogu kişi para tuzagı diyo açık bile cıksa dış gebelik olacaksa yine olur diyo napıyım sizce

devlet hastanesinde yaptırabiliyorsan devlet hastanesinde yptır sende hem için rahatlar hem cebinden boşuna para gtmez ve böle bi karar vermek için bence 2-3 doktora git önemli bence bi doktora göre karar verme derim :KK20:

Ben parasından ziyade boşa cekinmek istemiyorum burda bi arkadaşta tanı amaçlı bi tedavi degilki sonucta dedi bide dışgebelik sonrası bi kızım oldu ve düşüğüm yani geciş var galiba başka doktorlarada gidicem boşa gerilmek strese girmek istemiyorum

Ben parasından ziyade boşa cekinmek istemiyorum burda bi arkadaşta tanı amaçlı bi tedavi degilki sonucta dedi bide dışgebelik sonrası bi kızım oldu ve düşüğüm yani geciş var galiba başka doktorlarada gidicem boşa gerilmek strese girmek istemiyorum
aynen öyle en iyisi öle benmde bi ara suyun az falan demişlerdi 4 doktora gittim içimi rahatlattım en sonunda yokmuş öle bişi mesela doktorlar bazn gerçekten atıyorlar özeller özellikle bidaha özel hastanenin kapısından içeri girmem

Back
X