- 8 Nisan 2023
- 56
- 15
- 18
- 31
- Konu Sahibi Yagmuratilgan
-
Başınız sağ olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallahEvet herşey yolunda gidiyordu doktor umursamazligi sonucu bebeğimi erken doğumla dünyaya getirdim vefat etti sonra
Aminn çok sagolunBaşınız sağ olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Ben de zor karar verdim tekrar denemek için ama bu kez de olmuyor. Açıkçası tedirginim hsg önermedi doktorum gerek duymadı ama çektirsem mi bilmiyorum siz çekmiş miydinizBir buçuk yıl gebelik olusmamisti bende sonra hamile olduğumu öğrendim ama dış gebelik oluşmuş kürtaj oldum 7 ay sonra Enes'imi hamile olduğumu öğrendim4 ay oldu cennet kuşu olalı ben şimdi tekrar bir gebelik planlamsina giricem nasip bakalım hayirlisi
Ben cektirmedim ama arkadaşım çektirdikten sonra hamile kalmıştı herkes bu konuda farklı yorum yapıyor eşim ve ben takviye kullanıyoruz birde ovulasyon takibi yapıyorum bakalım rabbim sağlıkla kolaylıkla nasip etsinBen de zor karar verdim tekrar denemek için ama bu kez de olmuyor. Açıkçası tedirginim hsg önermedi doktorum gerek duymadı ama çektirsem mi bilmiyorum siz çekmiş miydiniz
Merhaba canım bende nisanda dış gebelik geçirdim. Mayısta ameliyat oldum. Son iki aydır korunmuyorum ama benimde olmadı. Gerçi kist vs çıktı onun için hap kullandım falan ama bakalım inşallah çok aramadan olurNisanda dış gebelik geçirmiştim, çok zor bir süreçti Allah kimseye yaşatmasın. Altı ay bekledik iyileşmek için. İki aydır deniyoruz ama hala olmadı artık korkmaya başladım sanki hiç hamile kalamayacak gibi hissediyorum..
3ay dedi doktorum ben 6 ay bekledimKızlar selam dış gebelik geçirdim bende ekimde 1 hafta önce regl oldum bitti kontrole gidicem rahimde sıkıntı yoksa planlama yaparız dedi doktor sıkıntı varsa rahim filmi çekeriz dedi.. sanırım kaç ay korunmam gerektiğini o zaman söyleyecek daha birşey demedi çünkü siz kaç ay korundunuz
Ben varım. Hsg çektirin bence. Gerek yok diyorlar ama bence gerek var. Tüplerin ne durumda olduğunu anlamanın başka yolu yokki. Ayrıca verilen sıvı gebeliği kolaylaştırıyor.
özele gidiyorum bende vajinal ultrasondan belli olmaz mı yumurtalığın durumu devletteki ultrasonla görünmedi mesela dış gebeliğim özelde göründü.. ya da vajinal iltihap nasıl belli olur ? ben iltihaptan şüpleniyorum smearda inflamasyon belirtileri yazıyordu göstreemedim hamile kaldım doktor rahim ağzında yara olabilir dedi onada bakıcak hemVücudun dinlenmesi iyi olur hemen denemek yanlış bence mental olarak da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?