Dış gebelik sonrası sağlıklı gebelik yaşayan var mı umuda ihtiyacım var...

Yagmuratilgan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2023
56
15
18
31
Nisanda dış gebelik geçirmiştim, çok zor bir süreçti Allah kimseye yaşatmasın. Altı ay bekledik iyileşmek için. İki aydır deniyoruz ama hala olmadı artık korkmaya başladım sanki hiç hamile kalamayacak gibi hissediyorum..

Evet herşey yolunda gidiyordu doktor umursamazligi sonucu bebeğimi erken doğumla dünyaya getirdim vefat etti sonra

Rahim yetmezliğim varmış dikiş atılması gerekiyormuş yatmam gerekmiş ama her seferinde sağlıklı normal denilen bir gebelik sonucu cennet kuşu oldu bebegim

Bir buçuk yıl gebelik olusmamisti bende sonra hamile olduğumu öğrendim ama dış gebelik oluşmuş kürtaj oldum 7 ay sonra Enes'imi hamile olduğumu öğrendim 4 ay oldu cennet kuşu olalı ben şimdi tekrar bir gebelik planlamsina giricem nasip bakalım hayirlisi

Ben de zor karar verdim tekrar denemek için ama bu kez de olmuyor. Açıkçası tedirginim hsg önermedi doktorum gerek duymadı ama çektirsem mi bilmiyorum siz çekmiş miydiniz

Ben de zor karar verdim tekrar denemek için ama bu kez de olmuyor. Açıkçası tedirginim hsg önermedi doktorum gerek duymadı ama çektirsem mi bilmiyorum siz çekmiş miydiniz
Ben cektirmedim ama arkadaşım çektirdikten sonra hamile kalmıştı herkes bu konuda farklı yorum yapıyor eşim ve ben takviye kullanıyoruz birde ovulasyon takibi yapıyorum bakalım rabbim sağlıkla kolaylıkla nasip etsin

Merhaba canım bende nisanda dış gebelik geçirdim. Mayısta ameliyat oldum. Son iki aydır korunmuyorum ama benimde olmadı. Gerçi kist vs çıktı onun için hap kullandım falan ama bakalım inşallah çok aramadan olur

Ben de geçen ay doktora gittim hormon testi istedi prolaktin yüksek çıktı dostinex le düşürdük klomen verdi bu ay bakalım neler olacak

Kızlar selam dış gebelik geçirdim bende ekimde 1 hafta önce regl oldum bitti kontrole gidicem rahimde sıkıntı yoksa planlama yaparız dedi doktor sıkıntı varsa rahim filmi çekeriz dedi.. sanırım kaç ay korunmam gerektiğini o zaman söyleyecek daha birşey demedi çünkü siz kaç ay korundunuz

3ay dedi doktorum ben 6 ay bekledim

Ben varım. Hsg çektirin bence. Gerek yok diyorlar ama bence gerek var. Tüplerin ne durumda olduğunu anlamanın başka yolu yokki. Ayrıca verilen sıvı gebeliği kolaylaştırıyor.

Ben varım. Hsg çektirin bence. Gerek yok diyorlar ama bence gerek var. Tüplerin ne durumda olduğunu anlamanın başka yolu yokki. Ayrıca verilen sıvı gebeliği kolaylaştırıyor.
Vücudun dinlenmesi iyi olur hemen denemek yanlış bence mental olarak da
özele gidiyorum bende vajinal ultrasondan belli olmaz mı yumurtalığın durumu devletteki ultrasonla görünmedi mesela dış gebeliğim özelde göründü.. ya da vajinal iltihap nasıl belli olur ? ben iltihaptan şüpleniyorum smearda inflamasyon belirtileri yazıyordu göstreemedim hamile kaldım doktor rahim ağzında yara olabilir dedi onada bakıcak hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…