Yaa maşallah çok sevindimNisan ayında dış gebelik geçirdim üstüne 1 kere adet oldum ve şu an 10+1 hamileyim
Darısı sizin başınıza inşallah bana körün falan dememislerdi korunmadim bendeYaa maşallah çok sevindim
Ayy sağlıkla gelsin inşallahDarısı sizin başınıza inşallah bana körün falan dememislerdi korunmadim bende
Merhaba canım ben de nisan ayında dış gebelik geçirdim doktor temmuza kadar korunmamızı önerdi korunmayı bıraktık temmuzda hamile kaldım yani daha çok yeni.Merhaba kızlar. Ben yaklaşık 5 gun once dış gebelik kürtajı oldum. Dış gebelik sonrası tekrar ne zaman hamile kaldınız. Tecrübeli anneler cevaplar misiniz?
Teşekkür ederim canım. Sağlıkla gelsin inşallahMerhaba canım ben de nisan ayında dış gebelik geçirdim doktor temmuza kadar korunmamızı önerdi korunmayı bıraktık temmuzda hamile kaldım yani daha çok yeni.Senin de en kısa zamanda olur inşallaah. Çok stres yapma çok etkiliyor o da cunku
Geçmiş olsn. İnşallah sağlıklı gebelik nasip olur üzülmeDış gebelıkten 1,5 yıl sonra kaldım onda da 9 haftakık kalp durması sonucu kurtaj oldu
İnşallah canım isteyen herkese nasip olsun inşallah sağlıklı bir şekildeGeçmiş olsn. İnşallah sağlıklı gebelik nasip olur üzülme
İnşallah canımİnşallah canım isteyen herkese nasip olsun inşallah sağlıklı bir şekilde
Maşallah Allah bağışlasınDış gebelik sonrası tek tüpüm tıkandı. İki sene sonra hamile kaldım. Kızım büyünce tekrar hamilelik düşündüm bir sene sonra hamile kaldım. Afacan bir oğluşum oldu.
Merhabaa hayırlı olsun bebisinizNisan ayında dış gebelik geçirdim üstüne 1 kere adet oldum ve şu an 10+1 hamileyim
Hayırlı olsuuunnn siz de surecinizi anlatabilir misiniz rica etsemmMerhaba canım ben de nisan ayında dış gebelik geçirdim doktor temmuza kadar korunmamızı önerdi korunmayı bıraktık temmuzda hamile kaldım yani daha çok yeni.Senin de en kısa zamanda olur inşallaah. Çok stres yapma çok etkiliyor o da cunku
Merhaba canım benim dış gebelik teşhisi konduğunda ilk iğneyi olduğumda değerim 300’dü sonrasında ilk iğne değerimi düşürmedi 1000’e kadar çıktı sonrasında 90 mg ikinci iğneyi vurdular. O da değerimi anca 10 gün sonra düşürmeye başladı yani çok yavaş düştü değerim. 40 gün sonunda anca kanamam bitti değerim sıfırlandı. Doktor 3 ay sonra denemeye başlayabilirsiniz yine dedi temmuza denk geliyor bu da normalde ben ovulasyon testleriyle takip yapardım deli gibi o da insanı strese sokuyor. Fakat Temmuz ayında tatile gittik hiç bir şeyi takip etmedim düşünmedim tatilde kendiliğinden oldu şükür. Şuan 6 haftalık geçen hafta sadece keseyi gördük haftaya da kalp atışı işin gideceğiz inşallahHayırlı olsuuunnn siz de surecinizi anlatabilir misiniz rica etsemm
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah bizlere de nasip etsin bana da 3 ay demişti doktorum ama 6 ay bekledik denemelere başlayacağız yeniden inşallah rahim filmi cektirmis miydin dış gebelik sonrası ben cektirmedim korkumdan ama gerekli değil demişti doktorum buradakiler hep çektirmişMerhaba canım benim dış gebelik teşhisi konduğunda ilk iğneyi olduğumda değerim 300’dü sonrasında ilk iğne değerimi düşürmedi 1000’e kadar çıktı sonrasında 90 mg ikinci iğneyi vurdular. O da değerimi anca 10 gün sonra düşürmeye başladı yani çok yavaş düştü değerim. 40 gün sonunda anca kanamam bitti değerim sıfırlandı. Doktor 3 ay sonra denemeye başlayabilirsiniz yine dedi temmuza denk geliyor bu da normalde ben ovulasyon testleriyle takip yapardım deli gibi o da insanı strese sokuyor. Fakat Temmuz ayında tatile gittik hiç bir şeyi takip etmedim düşünmedim tatilde kendiliğinden oldu şükür. Şuan 6 haftalık geçen hafta sadece keseyi gördük haftaya da kalp atışı işin gideceğiz inşallahDarısı isteyen herkese en kısa zamanda
Benim doktorumda gerek yok dedi o yüzden çekinmedim canım. hatta ben de bayağı takıntılıyımdır ya yine olursa neden gerek yok dedi doktor diye düşündüm hep. Ama olacağı varsa oluyor korkunun ecele faydası yok demişler:) ben yasağımız bitince hemen denedim iyi ki de denemişim tuttuHayırlı uğurlu olsun inşallah Allah bizlere de nasip etsin bana da 3 ay demişti doktorum ama 6 ay bekledik denemelere başlayacağız yeniden inşallah rahim filmi cektirmis miydin dış gebelik sonrası ben cektirmedim korkumdan ama gerekli değil demişti doktorum buradakiler hep çektirmiş
Ay inşallah senin kadar şansıyımdırBenim doktorumda gerek yok dedi o yüzden çekinmedim canım. hatta ben de bayağı takıntılıyımdır ya yine olursa neden gerek yok dedi doktor diye düşündüm hep. Ama olacağı varsa oluyor korkunun ecele faydası yok demişler:) ben yasağımız bitince hemen denedim iyi ki de denemişim tuttusiz de bence olumsuz düşünmeyin artık başlayabilirsiniz denemelere
İnşallaah canım haber verirsin burdanAy inşallah senin kadar şansıyımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?