Dış gebelik sonrası

Hayır bana ilaç vurulduktan sonra 90 gün geçsin bırak korunmayı 6 ay içinde gebelik oluşmazsa hsg çekelim dedi
Bana hsg falan demedi konusu dahi geçmedi. Sadece ısrarla 6 ay korun dedi. Sizinkiler 6 ay içinde gebelik bekliyor benim doktorumun dediğinin aksine bir durum. İnsan ne yapacağını bilemiyor

1 ağustosta değerim 4 çıktı 11 ağustosta adet oldum ama sen kendini asla başkaları ile kıyaslama benim adetim oldum olası aşırı düzenlidir her ayın aynı günü oluyorum ondandır.
30 40 gün geçebiliyor adet olmak için bence normal bir durumdur. Ama ben iğneden sonra 21. Günümde adet oldum
Saolun kızlar benım adetim normlde 35 40 günde gelirdi zaten. Tüp bebek tedavisi gördüğüm sürece duznliydi.tup bebek ile hamile kaldım ama malesef dış gebelik oldu benim doktorum da 3 ay dedi.

Bana hsg falan demedi konusu dahi geçmedi. Sadece ısrarla 6 ay korun dedi. Sizinkiler 6 ay içinde gebelik bekliyor benim doktorumun dediğinin aksine bir durum. İnsan ne yapacağını bilemiyor
Evet canım 3 ay korun sonra korunmayı bırak 6 ay içinde hamilelik oluşmazsa tedaviye başlarız acele etme dedi

Peki dıs gebelik olduğu nasıl anlasıldı
Kesinlikle böyle vakalar görüyoruz dedi doktor yani değer çok düzenli arttığı halde keseyi göremediler kahverengi leke gelince de kürtaj oldum rahmim kalınlaşmıştı zaten patoloji sonucunda da kürtaj da alınan parçalarda bebek bulgusuna rastlanmadığı söylendi

Onla gecms olsun.
Allah bi daha dış gebeliği yaşatmasın. Betanın düzenli olmasınada şaşırdm

Onla gecms olsun.

Allah bi daha dış gebeliği yaşatmasın. Betanın düzenli olmasınada şaşırdm
Ben de çok şaşırdım hatta daha garibi bebeği asla göremediler bir kaç doktora gittim hiçbirisi görmedi normalde bu değerlerde methotrexat vurmayız bebeği görüp tüpü açarız dedi ama bebeği göremeyince iki doz iğne ile kurtuldum çok şükür değerim çok yüksek olmasına rağmen iğne ile atlattım

Ciddn cok değişikmiş. İstediğiniz bir gebelik miydi peki ?

Ciddn cok değişikmiş. İstediğiniz bir gebelik miydi peki ?
aslında şöyle istediğimiz gebelikti biz evleneli 1.5 yıl olmuştu hadi bu aydan sonra deneyelim dedik korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım ama maalesef böyle sonuçlandı

aslında şöyle istediğimiz gebelikti biz evleneli 1.5 yıl olmuştu hadi bu aydan sonra deneyelim dedik korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım ama maalesef böyle sonuçlandı
Allah tez zamanda yine nasip etsin inşallah. İnsan gebe olunca seviyor. Sonra böyle seyler insanı cok üzüyo

Allah tez zamanda yine nasip etsin inşallah. İnsan gebe olunca seviyor. Sonra böyle seyler insanı cok üzüyo
Kesinlikle haklısın yeni yeni toparlanıyorum o kadar çok üzüldüm ki hala tam geçti diyemem ama Allah büyük inşallah bir daha yaşamayız

Kesinlikle haklısın yeni yeni toparlanıyorum o kadar çok üzüldüm ki hala tam geçti diyemem ama Allah büyük inşallah bir daha yaşamayız
Canım aynı zamanlarda dış gebelik geçirmiştik heralde konuştuk öyle hatırlıyorum. Bu ay korumayı bırakmayı düşünüyorum ben de umarım ikimizin de normal gebelik olur korku bende de çok ama bi yandan da çok istiyorum artık

Evet canım galiba öyleydi ben de bıraktım artık doktor sol yumurtalık rahmin üstüne doğru yerleşmiş ama bu sorun olacak bir şey değil korunmayı bırakın dedi ben de kendimi suçlamayı üzmeyi bırakıp akışına bırakmaya karar verdim açıkçası Allah’ın izniyle hepimizin sağlıklı bebekleri olur inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum

Ben de film çektirmeyi düşünüyordum ama doktor ilk gebelik oyüzden gerek yok dedi oyüzden vazgeçtim akışına bırakıcam artık sadece hala ağrılarım var ondan korkuyorum aslında. İnşallah canım ben de güzel haberler bekliyorum

Ben de ağrı yok ama kafama şu takılıyor adet olmadan önce göğüslerim ağrırdı falan şimdi hiç belirti yaşamadan adet oluyorum acaba böyle bir değişiklik yaşadınız mı

Ben de ağrı yok ama kafama şu takılıyor adet olmadan önce göğüslerim ağrırdı falan şimdi hiç belirti yaşamadan adet oluyorum acaba böyle bir değişiklik yaşadınız mı
Doktor adet düzensizlikleri farklılıkları olabilir demişti bir süre normal bi durum yani benim adetlerimde pıhtı da oluyor hala sordum normal dedi

Benim çok düzenli arttı 12.000 e kadar da çıktı ama maalesef betanın düzenli olması da bi işe yaramadı
Merhaba benimde değerlerim düzenli Yükseldi 7000lerde hala kese yoktu iğne oldum düşmesini bekliyorum şuan 8000lere çıktı inşallah düşer benmde hiç bir şekilde kese gözükmedi tüplerde bile uzun zamandır araştırıyorum herelde tek ben böle birşey yaşadım sanıyordum. Yani müdahale edecekleri bi oluşum bi kese yok tuhaf gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…