Dış gebelik sonrası

doktorun dış gebelikle ilgili bilgisi yok gibi. Yerinizde olsam yarın başka bir doktora giderim çünkü sizin dış gebelik gibi durmuyor. Ayrıca dış gebelik geçiren bir arkadaşın değeri 4000 olmuştu ağrı veya kanaması yoktu. Gayet iyiydi. Neye istinaden size böyle birşey dedi anlamadım kanamaya gelince bebek rahime yerlesince kanama olabiliyor. Stres yapmayın lütfen belkide hersey yolunda ama bu stres yüzünden olumsuzluk yasayabilirsiniz.
Stres yapmamın sebebi değerim düzenli artmıyor 😕 yarın başka dra gitsem iyi olucak galiba

Stres yapmamın sebebi değerim düzenli artmıyor 😕 yarın başka dra gitsem iyi olucak galiba
Dış gebelik değil ama sağlıksız gebelik olabilir üzme kendini ben 14.000 betayi gördüm dış gebelikte ama kanamam bile olmadı korkma kese gorunduyse dış gebelik değildir belki geç döllenmedir üzulme bebeğini de üzme Allah buyuk

Dış gebelik değil ama sağlıksız gebelik olabilir üzme kendini ben 14.000 betayi gördüm dış gebelikte ama kanamam bile olmadı korkma kese gorunduyse dış gebelik değildir belki geç döllenmedir üzulme bebeğini de üzme Allah buyuk
Teşekkür ederim sağlıksız gebelik olduğu belli zaten normalde 6 haftalık olmam gerekirken hem değer düşük hemde düzenli artmıyor. Sizde kese gözükmüş müydü peki birde nasıl geçirdiniz ilaç kullanarak mı atlattınız çok geçmiş olsun 😔

Teşekkür ederim sağlıksız gebelik olduğu belli zaten normalde 6 haftalık olmam gerekirken hem değer düşük hemde düzenli artmıyor. Sizde kese gözükmüş müydü peki birde nasıl geçirdiniz ilaç kullanarak mı atlattınız çok geçmiş olsun 😔
Çok teşekkür ederim ben de 4250 de kese görünmedi dış gebelik denildi sonra 9000 oldu görünmeyince kürtaj oldum iğne vuruldu buna rağmen değer dusmeyip yükseldi ikinci dozu vuruldum düştü değerim tüpüme zarar gelmedi onun üstüne iki kere daha hamile kaldım düşük yaptım t rahim ameliyatı oldum şimdi bekliyorum Allah veriyor Allah aliyor elimizden bir şey gelmiyor benim beta hepsinde düzenli arttı buna rağmen sonu gelmedi onemseme bence akışına bırak bir haftaya netleşir zaten durumun Allah yardımcın olsun

Çok teşekkür ederim ben de 4250 de kese görünmedi dış gebelik denildi sonra 9000 oldu görünmeyince kürtaj oldum iğne vuruldu buna rağmen değer dusmeyip yükseldi ikinci dozu vuruldum düştü değerim tüpüme zarar gelmedi onun üstüne iki kere daha hamile kaldım düşük yaptım t rahim ameliyatı oldum şimdi bekliyorum Allah veriyor Allah aliyor elimizden bir şey gelmiyor benim beta hepsinde düzenli arttı buna rağmen sonu gelmedi onemseme bence akışına bırak bir haftaya netleşir zaten durumun Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim. İnşallah bende zarar görmeden atlatırım. Sizde inşallah yakın zamanda sağlıklı gebelikler yaşar evladınıza kavuşursunuz 🙏🏻🌺

Merhaba hanımlar dış gebelik geçirdikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba.
Ağustosta geçirdim, metotreksat ile sonlandırıldı. Doktor 3 4 adet dönemi beklemen lazım, kandaki kemoterapi ilacının atılması gerekli dedi. Süreci doldurduk tam denemeye baslayacaktik kiralık ayında hamile kalmışım, Ocak ayında öğrendim. Hamile kafamda bir sorun teşkil etmiyor.

Beta hcg değeriniz, gün aşırı yükseliyor yükseliyor ama x2 kadar artmıyorsa dış gebelik riski yüksek. Zaten doktor 3 4 kandan sonra hastaneye çağırıyor süreci tamamlamak için.

Back
X