Dış gebelik sonrası...

canım 2 yıldır normal yollarla 3 kez gebe kladım ılkı kalp atışı durdu 7 haftalık kaybettım....2.yi kımyasaldı kendı kednıne düştü... 3. de de dış gebelik geçirdim ve metroteksat adlı ığneden oldum sen demişsin iğneden sonra diğer ay transfer oldum diye benım doktorum sırf o iğneyı bana vurdu diye ehryere ımza attırdı doktorum tarafından 6 ay sureyle gebe kalmayacağıma daır bılgılendırıldım diye yuzde yuz özürlü olur dedi sorumluluk alamam dedı bende madem oyle 6 ay deıl 1 sene beklerım dedım sana nasıl bılgılendırme yaptı goruyorum kı hamılılesın bızım gıbı dış gebelık ve kayıplar yaşayanlar için sizin gebe kalmanız buyuk umut gerçekden sağlıkla kucağına alırsın ınşallah

Tesekkurler canim amin hepbirlikte insallah. Bana hicbirsey imzalatmadi doktorum ve bahsettigin gibi bir uyari yapmadi. Ozel bir prof.a gidiyorum ayni zamanda florence nightingale anadolunun doktoru. Cok da guvendigim bir insandir. Ikiz gebeligim var suan 21. haftamdayim. Rutin kontrollerin yaninda kandan yapilan dna testi prenatest de yapildi cok sukur bebelaklarimda genetik bir saglik sorunu gorunmuyor. Gelisimleri de cok sukur zamanlarinda ilerliyor. Allah nazarlardan korusun ins saglikla dogarlar. Boyle bir tezatlikla ben karsilasmis olsam bir doktora daha danisirdim canim. 1 sene vakit kaybetmenin anlami yok diye dusunuyorum. Ben evlendikten 5 sene sonra bu tedavilerle hamile kalabildim. Ilk 3 sene uzerine dusmemistik ama korunmamistik da. O zamanlar kendiligimden hamile kalamayacagimi bilseydim o kadar zaman kaybetmezdim. Kismet ama tabi onune gecilmiyor. Umarim bir dahaki gebeligin cok saglikli olur ve saglikla kucagina alirsin :)

iğneyle düşürüldükten sonra korunma süresi veriliyor normalde siz ertesi ay hemen tedaviyle hamilemi kaldınız acaba doktorların yorumu nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…