Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 dusuk yaptım ve benım ıcın ekım ayı yalan oldu yıne doktora gıttım donuclar kaybolmus varmı böyle bır durum ya desenıze kanı kaybettık dıye kan tahlılerıme baktım netten cıkmamıs yok böyle birşey ben artık umut ümit etmekden yoruluyorum.
bende varım 3 ayın 31de dış gebelikten kürtaj oldum ogün bu gündür bebeğim gelmedi:2::2::2:
merhaba mavusbebek,
ben kürtaj olmadım önce iğne yapıldı.gebelik sonlanmayınca ameliyat oldum.sana iğne yapılmadı mı?
ben önce kürtaj oldum sonra ilaç verdiler canım adetim 1 gün geçince hamile olduğumu öğrendim daha sonra iki günde bir kan verdim 1 hafta boyunca kanım çok az yükseldi sonra hemen kürtaj oldum sen nezaman öğrendim canım
canım ben adet günü idrar testi yaptım.çok silik çıktı.ertesi günü kan testi yaptırdım.hamile olduğumu öğrendim.10 gün boyunca 2 günde bir kan testi yaptırdım.değerlerim çok güzel arttı.10. gün çok az bir kanamam oldu.doktora gittiğimde dış gebelik olduğunu öğrendim.tabi önce inanamadım.iğne yapıldı.düşmeyince acil ameliyata alındım.tek tüpüm alındı.herşeyde bir hayır vardır herhalde.bu benim 2.dış gebeliğimdi.
slm arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım
dört gözle bu ay hasta olmamayı bekliyorum
1,5 aylık bebeğimi düşürdüm 2 ay sonra yine hamile kalmışım hiç belirtisi olmadı adetlerim de oldu bu seferde 2 aylıkken bir gece sancılandım hastaneye yattım ve dış gebelikten ameliyat oldum sol tüpümde alındı 6 ay geçti üzerinden 3 aydır doktor tavsiyesiyle çocuk yapıyoruz şimdi de olmuyor bu ay ümitliyim ama sonra adet olunca zor üzülüyorum hep kafamda hiç aklımdan çıkmıyor bir türlü sabırla bekliyorum