Allah herkes için hayırlısını versin. Acıya ağrıya dayanamıyorum canım biraz tatlı galiba. Ama iç kanama geçirmişim ve 3-4 litre kan içimde birikme yapmış en son acil kaldırıldığım hastanede dr teşhis koyarlarken gerçi hastane hep başıma toplanmış biri ismimi sürekli söylüyor benimle konuşmaya ve beni konuşturmaya çalışıyor biri ateş ölçüyor kendimi muayene ettirmediğim için acıdan ve ağrıdan 2 kişi bir kolumu 2 kişi diğer kolumu 2 kişi bacağımın biirini 2 kişi diğer bacağımı tutup kameralı ultrasonla ne olduğunu anlamaya çalışıyorlardı kolumu tutan hemşirenin acıdan elini ısırmışım beni bırakması için can havli ile ve doktorun biri hastayı kaybetmek üzereyiz tansiyon 4 e 5 en son dua okudum gerisini hatırlamıyorum ama uyandığımda acılar içinde kıvranıyordum ellerim yatağa bağlanmış dr ağrı kesici vuruyordu dr yalvardım bağımlılar gibi ne olur bir tane daha ağrı kesici vurun çok ağrım var diye. dr ertesi gün 5 dakika daha hastaneye geç getirilseydin kurtaramazdık zor kurtardık verilmiş sadakan varmış dedi. Ayyy Allah kimsenin başına vermesin benim için çok zordu ve annem içinde o olayı yaşadığımda 2 sene önce 23 yaşında erkek kardeşimi kaybetmiştik ve dışarda drlar anneme kızınızı kaybetmek üzereyiz acil BRh negatif kan bulun annemin halini düşünebiliyormusunuz bütün sülale hastanede ankara hastaneler alt üst ediliyor ve kan bulunamıyor neler çekmişler birde ramazan ayının ortası. annem 2 ünite kan vermiş 1 ünite kana karşı oda hastanede halam çalışıyor öyle yanii hep irkilirim kan anonsları yapılırken. Allah yardımcınız olsun önce kendi sağlığınız sizin dikişleri bilmiyorum ama benim dikişlerim bir bacağımın ortasından başlayıp diğer bacağımın ortasına kadar bir karışı geçiyor ölçtüğümde. hemen bu taze dikişlerin ardından zorlanırsınız en az 6 ay beklemelisiniz. her doktorun her dedğine bakmayın onlar herşeyi derler. paragöz bir doktorun eseriyim ben düşük yaşadığımı sanarak annem doktoru arıyor en yakın hastneye götürün ne arıyor ne soruyor sorumluluğa gelince kaçıyor. O yüzden çok dikkatli olmanızı öneririm