Dış gebelik

Haklısın Doktordan doktora değişiyor bekleme süresi inşallah değildir boş gebelik inşallah normal sağlıklı bir hamilesindir tam bir bilgi alınca buraya yaz merak ederim ben ama içini ferah tut bu sefer sağlıklı bir gebelik geçireceksin canım benim inşallah bahsetti Dr ben zaten bir laparaskopiye ameliyatı oldum eğer değerler düşmezse tekrar laparaskopi olabilirmişim benim sağ tüpümdeymiş bebek bide sol tüpümde çikolata kistim de var ondan çok korkuyorum sağ tüpüm alınırsa bi daha hamile kalamam diye Allah korusun Rabbim kimseyi ümitsiz koymasın inşallah

Canım şimdi netten baktım senin dediğin rahim filmi hayır cekilmedim zaten rahim filmi çekinmek için doktora gitmiştim orda öğrendim hamile olduğumu ya ama tüpler tıkalı olsa hamile kalamazdim bence
Haklısın canım eğer tüplerde tıkanıklık olsaydı hamile kalmazdın inşallah normal gebeliktir siz kaç ay veya yıllık evlisiniz hiç çocuğunuz var mı acaba

Dış gebelik geçiren arkadaslar kanamanız oldu mu olduysa gebeliğin kaçıncı haftasında oldu ve rengi nasıldı cevap yazarsanız sevinirim lütfen..
Kanama oluyor ben regl günümde kanama yaşamıştım ama regl kanaması sanmıştım meğersem Dış gebelik kanamasıymış temiz bir kanama değildi böyle pötürlü bir farklı kanamaydı regl bittikten sonra 4 gün sonra Dr gittim hcg testi yüksek çıkınca anormal bir durum olduğunu anladım 2 gün içinde 4 hekim dolaştıktan sonra anladım Dış gebeymişim ama inşallah seninki yerleşme kanıdır çok gelmemiş bide gidip kan tahlili yaptır ihmal etme inşallah normal gebeliktir

Canım pedini kşrleymişmiydi kanaman

B
bir de ağrın var mıydı

Canım pedini kşrleymişmiydi kanaman
Ağrım vardı ama regl ağrısı gibiydi canım benim 6 güne yakın sürmüştü neredeyse ama regl gibi foş foş değil azar azar ama kirli kan gibiydi bende canım senin yerleşme kanı sen hamilesin normal bir hamilesin gibi geliyor bana ve çok yeni daha bebek içini ferah tut

İnşallah öyledir canım

Merhaba benim değerlerim çok iyi artış gösterirken şimdi çok az artış göstermeye başladı . Geçen hafta doktora gittim keseyi görüyorum gibi dedi bide kist gördüğünü söyledi . Cumartesi günü benden 1 seferlik leke geldi bugün doktora gittim kese görmüyorum kist sorun olur dedi. Sizce nedir

O zaman o kistin bebek için iyi olduğunu söylemişti şimdi iyi değil diyor. Şimdi de dış gebelik olabilir diyor

Elakavak Merhaba öncelikle geçmiş olsun kaç haftalık hamilesin şuan keseyi gördün mü merak ettim hamileliğin nasıl gittiğini

Ya canım bendede geldi ilk haftalarda ama yoğundu bir gün sürdü geçti her doktora bakma sen ilk üstten muayene yaptı gorememisti keseyi alttan muayene yapınca gördü bildiğim kadarıyla kistin bı zararı olmaz ama hadi hayırlısı sıkma canını

Elakavak Merhaba öncelikle geçmiş olsun kaç haftalık hamilesin şuan keseyi gördün mü merak ettim hamileliğin nasıl gittiğini
Evet canım keseyi gördüm şuan 7 hafta oldu geçen hafta gel kalp atışlarını dinleyelim dedi gittim duyulmadı cuma tekrar gidcem

Canım başka bı doktora git istersen o doktor naptını bilmiyor bı var diyo bi yok sıkma canını iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…