Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 2110 beta hcg ile karından ve vajinal kese görünmedi sadece nokta gibi birşey görüyorum bunu kese kabul ettim dedi. Ama benden kahverengi lekeler geliyor. ı bir hafta sonra gel dedi, yarın bir hafta oluyor gidecem. Sizce dış gebelik mi?
Arkadaşlar 2110 beta hcg ile karından ve vajinal kese görünmedi sadece nokta gibi birşey görüyorum bunu kese kabul ettim dedi. Ama benden kahverengi lekeler geliyor. ı bir hafta sonra gel dedi, yarın bir hafta oluyor gidecem. Sizce dış gebelik mi?
Çok geçmiş olsun. İnşallah değildir. Dış gebelik çok zor. Benim gebelik pozitif çıktığı ilk günden sürekli kahverengi akintim oluyordu. En son sabah ilk tuvaletimde baya kırmızı aktı doktora gittim dış gebelikten şüphelendi vajinal ultrasonda da gördü sol tüpümde kalmış bebek.
Maalesef, kese göründü bebek göründü ama kalbi atmıyordu. Problemli gebelik düzelmiyor sanırım... Bir umut bekledim ama kürtaj olmak zorunda kaldımmm. Allah biradaha yaşatmasın