Hergün evde idrar testi yapıyorum sürekli kıpkırmızı çıkıyor. Bulunduğum yerde pandemiden dolayı risk olmadıkça betaya bakmıyorlar canım. Mecburen pazartesiyi bekliyorumBhcg takibi yapmadın mı canım düzenli artiysa sıkıntı yoktur böyle evham yapma bende senin gibi boş düşüncelerle çok uğraştım şimdi düşük yapmayı bekliyorum stresten uzak durmalısın
Neden düşük olcak ? Sorununuz tam olark nedir ?Bhcg takibi yapmadın mı canım düzenli artiysa sıkıntı yoktur böyle evham yapma bende senin gibi boş düşüncelerle çok uğraştım şimdi düşük yapmayı bekliyorum stresten uzak durmalısın
Daha önce dıs gebelik yaşadınız mı ? Neden bu ön yargı. Cidden güzel düşününn güzel olsun. Cok cok dua edinHergün evde idrar testi yapıyorum sürekli kıpkırmızı çıkıyor. Bulunduğum yerde pandemiden dolayı risk olmadıkça betaya bakmıyorlar canım. Mecburen pazartesiyi bekliyorum
Geçen cuma kanama yaşadım sonrasında kese bozulmaya başladı düşecek dedi Dr ama bir haftadir da bişey yokNeden düşük olcak ? Sorununuz tam olark nedir ?
Bence olumsuz olma bende hep senin gibi değer katlandı mi acaba boş mu diş mi derken fazla stres yaptım tam bebeği gördüğüm gün kanama yasadimHergün evde idrar testi yapıyorum sürekli kıpkırmızı çıkıyor. Bulunduğum yerde pandemiden dolayı risk olmadıkça betaya bakmıyorlar canım. Mecburen pazartesiyi bekliyorum
Yaa. Cok geçmiş olsun. Tüp bebekmiydi pekiGeçen cuma kanama yaşadım sonrasında kese bozulmaya başladı düşecek dedi Dr ama bir haftadir da bişey yok
Sağol cnm tüp bebek değil 18 yıl sonra kendiliğinden oldu ama kısmet değilmiş galibaYaa. Cok geçmiş olsun. Tüp bebekmiydi peki
OffffSağol cnm tüp bebek değil 18 yıl sonra kendiliğinden oldu ama kısmet değilmiş galiba
İnşallah Allah hiç kimseye evlat yokluğu yaşatmasınOffffne kadar zor sürecler. Allah sağlıklı bebekler versin bizlere. En kısa zamanda
Hergün evde idrar testi yapıyorum sürekli kıpkırmızı çıkıyor. Bulunduğum yerde pandemiden dolayı risk olmadıkça betaya bakmıyorlar canım. Mecburen pazartesiBhcg takibi yapmadın mı canım düzenli artiysa sıkıntı yoktur böyle evham yapma bende senin gibi boş düşüncelerle çok uğraştım şimdi düşük yapmayı bekliyorum stresten uzak durmalısın
Dış gebelik yaşamadım ama boş gebelik yaşadım. Kese boştu onun hüsranı ne demek iyi biliyorum o yüzden içimi ister istemez bi korku sarıyoDaha önce dıs gebelik yaşadınız mı ? Neden bu ön yargı. Cidden güzel düşününn güzel olsun. Cok cok dua edin
Aminnn inşallahhİnşallah Allah hiç kimseye evlat yokluğu yaşatmasın
Durumundan haberdar et olur mu Allah gönlüne göre versinHergün evde idrar testi yapıyorum sürekli kıpkırmızı çıkıyor. Bulunduğum yerde pandemiden dolayı risk olmadıkça betaya bakmıyorlar canım. Mecburen pazartesi
Dış gebelik yaşamadım ama boş gebelik yaşadım. Kese boştu onun hüsranı ne demek iyi biliyorum o yüzden içimi ister istemez bi korku sarıyo
İnşallahBence yinede kötüyü düşünüp kötüyü cekme. İnşallah hersey güzel olur
Tamam canım yazarım sağolun Allah razı olsunDurumundan haberdar et olur mu Allah gönlüne göre versin
Selam kızlar bugün kontrolüm vardı ve ikiz bebişlerim olduğunu öğrendiTamam canım yazarım sağolun Allah razı olsun
Naptın cnm gittin mi kontroleTamam canım yazarım sağolun Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?