Dış gebelik???

melisaa16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2020
34
26
3
33
Selam kızlar geçen hafta perşembe günü hamile olduğumu öğrendim. Doktorum 10 gün sonrası için kese görmeye kontrole çağırdı. Ama bu süreçte kontrol günüm yaklaştıkça korkmaya heyecan yapmaya başladım.Ya dış gebelikse veya kese boşsa gibi olumsuz düşüncelere kapılıyorum ister istemez. Sizlere sorum dış gebelik gibi bi durum olsa kendini belli etmez miydi inanın çok korkuyorum

İnşallah değildirr. Kötü düşünmemeye calıs. İyi düşün ki iyi olsun

Bhcg takibi yapmadın mı canım düzenli artiysa sıkıntı yoktur böyle evham yapma bende senin gibi boş düşüncelerle çok uğraştım şimdi düşük yapmayı bekliyorum stresten uzak durmalısın

Bhcg takibi yapmadın mı canım düzenli artiysa sıkıntı yoktur böyle evham yapma bende senin gibi boş düşüncelerle çok uğraştım şimdi düşük yapmayı bekliyorum stresten uzak durmalısın
Hergün evde idrar testi yapıyorum sürekli kıpkırmızı çıkıyor. Bulunduğum yerde pandemiden dolayı risk olmadıkça betaya bakmıyorlar canım. Mecburen pazartesiyi bekliyorum

Neden düşük olcak ? Sorununuz tam olark nedir ?

Hergün evde idrar testi yapıyorum sürekli kıpkırmızı çıkıyor. Bulunduğum yerde pandemiden dolayı risk olmadıkça betaya bakmıyorlar canım. Mecburen pazartesiyi bekliyorum
Daha önce dıs gebelik yaşadınız mı ? Neden bu ön yargı. Cidden güzel düşününn güzel olsun. Cok cok dua edin

Bence olumsuz olma bende hep senin gibi değer katlandı mi acaba boş mu diş mi derken fazla stres yaptım tam bebeği gördüğüm gün kanama yasadim

Hergün evde idrar testi yapıyorum sürekli kıpkırmızı çıkıyor. Bulunduğum yerde pandemiden dolayı risk olmadıkça betaya bakmıyorlar canım. Mecburen pazartesi
Daha önce dıs gebelik yaşadınız mı ? Neden bu ön yargı. Cidden güzel düşününn güzel olsun. Cok cok dua edin
Dış gebelik yaşamadım ama boş gebelik yaşadım. Kese boştu onun hüsranı ne demek iyi biliyorum o yüzden içimi ister istemez bi korku sarıyo

Durumundan haberdar et olur mu Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…