Korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra mı hamile kaldınız yoksa 5 ay daha korunmadan deneyip öyle mi hamile kaldınızMerhaba bende dış gebelik yaşadım 2023 ekimde çok zor bir süreç allah kimsenin başına vermesin bi doktor bana rahim filmi önermişti sonra devlette bi doktora gittim hamile kalmakla ilgili bi sıkıntımı yaşadın dedi bende hayır dedim filme gerek yok mayıs a kadar dene olmazsa o zaman ben seni yönlendiririm dedi ben 4 ay sonra korunmayı bıraktım 5. Ay da hamile kaldım şuan 3.5 aylık kucağımdarabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin
Evet haklısınız 5 ay korumayı planlıyorum Allah isteyen herkese mutluluk haberini verir inşallahmerhaba ben de geçen kasım ayında dış gebelik yaşadım. iğne ile çok şükür süreci atlattım. iğneden dolayı 3 ay kesinlikle korunmamı söyledi. 4. adetten sonra da rahim filmi çektireceğiz dedi. geçen pazartesi rahim filmini çektirdim. çok şükür bir problem yok. korunmayı bırakabiliriz artık. siz de bunlara dikkat edin. olduğumuz iğne vücuttan hemen atılmıyor. ve hamile kalırsak bebeği etkileyebilir. bu riske girmeye gerek var mı ? çok değil 3 ay. inşallah bu süreci hemen atlatırsınız.
Çok şükür bi tık olmuş pazartesi tekrar edeceğiz testimerhaba sonucunuz nedir? düşüş olmuş mu ?
Aynı şekilde bende de öyle oldu. Kese gözükmedi değerim güzel artmadı ilk doktor kimyasal gebelik 10 gün sonra gel dedi. Yarım saat sonra başka doktora gittim dış gebelik gibi duruyor dedi ve ertesi gün kürtaj ve metotreksat yaptı. Eğer ilk doktorda kalsaydım çok daha kötü şeyler
Kesinlikle öyle benimde lekelenmem olmuştu öğrendiğimin ertesi günü ya yerleşme kanaması ya da adet oluyorsundur ve olursan da kimyasaldır diye gönderdiler beni acilde. Adet oldum haliyle bende kimyasal diye düşündüm. Ve gebelik sürecim başlamadan bittiği için kendi doktoruma kontrole gidemedim bile. Adetim bitince Kontrole gittim başka bi doktora 14 gün tekrar baktır betaya dedi bu süreçte kendi kendime 2 kere baktırdım kendim anlayıp en son kendi doktoruma gittim. İyi ki gitmişim doktor da bilinçli davranman iyi olmuş o süreci de bekleseydin daha da artabilirdi beta belki önemsemesen artsa daha da ameliyata bile girerdik seninle kürtajla iğneyle öyle kolay kurtulamazdın dedi. Bunlar da bize birer tecrübe olarak kalmış oldu. Bununla geçmiş olur hepimizinki de inşallahAynı şekilde bende de öyle oldu. Kese gözükmedi değerim güzel artmadı ilk doktor kimyasal gebelik 10 gün sonra gel dedi. Yarım saat sonra başka doktora gittim dış gebelik gibi duruyor dedi ve ertesi gün kürtaj ve metotreksat yaptı. Eğer ilk doktorda kalsaydım çok daha kötü şeyler yaşayabilirdim Allah korusun.
Bu değerle kese gözükmemesi zaten imkansız ama düzensiz bi artış varsa neden hala bekletiyorlar sizi acaba? bence kesinlikle düzenli kan verin az çok kendiniz de anlarsınız artışlardan bilmem kaç gün sonra gel demesine bakmayın doktorunuzun. Ne kadar düşük değerle farkedilirse o kadar iyi sizin için. inşallah başınıza gelmez ama temkinli olmakta fayda var.76.5 di
*Kese gözükmesiBu değerle kese gözükmemesi zaten imkansız ama düzensiz bi artış varsa neden hala bekletiyorlar sizi acaba? bence kesinlikle düzenli kan verin az çok kendiniz de anlarsınız artışlardan bilmem kaç gün sonra gel demesine bakmayın doktorunuzun. Ne kadar düşük değerle farkedilirse o kadar iyi sizin için. inşallah başınıza gelmez ama temkinli olmakta fayda var.
Beta değeriniz kaçtımerhaba ben de geçen kasım ayında dış gebelik yaşadım. iğne ile çok şükür süreci atlattım. iğneden dolayı 3 ay kesinlikle korunmamı söyledi. 4. adetten sonra da rahim filmi çektireceğiz dedi. geçen pazartesi rahim filmini çektirdim. çok şükür bir problem yok. korunmayı bırakabiliriz artık. siz de bunlara dikkat edin. olduğumuz iğne vücuttan hemen atılmıyor. ve hamile kalırsak bebeği etkileyebilir. bu riske girmeye gerek var mı ? çok değil 3 ay. inşallah bu süreci hemen atlatırsınız.
2 gün sonra ben tekrar verdim 348 olmuştuBu değerle kese gözükmemesi zaten imkansız ama düzensiz bi artış varsa neden hala bekletiyorlar sizi acaba? bence kesinlikle düzenli kan verin az çok kendiniz de anlarsınız artışlardan bilmem kaç gün sonra gel demesine bakmayın doktorunuzun. Ne kadar düşük değerle farkedilirse o kadar iyi sizin için. inşallah başınıza gelmez ama temkinli olmakta fayda var.
En fazla 1300 civarına çıkmıştı.Beta değeriniz kaçtı
Benimde bugün 5400 çıktı sol tüpte gözüktü. Pazartesi iğne vurulmaya gideceğimEn fazla 1300 civarına çıkmıştı.
Neden beklettiniz fark edilir edilmez iğne yaparlar normaldeBenimde bugün 5400 çıktı sol tüpte gözüktü. Pazartesi iğne vurulmaya gideceğim
Tamamen katılıyorum ne kadar erken fark edilir ve müdahale edilirse süreç o kadar kolay atlatılıyorBu değerle kese gözükmemesi zaten imkansız ama düzensiz bi artış varsa neden hala bekletiyorlar sizi acaba? bence kesinlikle düzenli kan verin az çok kendiniz de anlarsınız artışlardan bilmem kaç gün sonra gel demesine bakmayın doktorunuzun. Ne kadar düşük değerle farkedilirse o kadar iyi sizin için. inşallah başınıza gelmez ama temkinli olmakta fayda var.
Perşembe günü kürtaj oldum sanırım değer düşerse diye düşündü doktorum bende bilmiyorum gerginim korkuyorum da açıkcasıNeden beklettiniz fark edilir edilmez iğne yaparlar normalde
Aynen öyle ben 235 betayla gitmiştim iğne ve kürtaj oldum kanamam bile 3 gün sürdü o da lekelenme şeklinde. Süreç uzadıkça değere bağlı iğne dozu da artıyor haliyle ve biraz tedirgin eder insanı. Size de çok geçmiş olsun.Tamamen katılıyorum ne kadar erken fark edilir ve müdahale edilirse süreç o kadar kolay atlatılıyor
Çok geçmiş olsun. Düşüşü gördüyseniz korkmayın bundan sonra devamlı düşmeye başlayacaktır.Gebeliği öğrendiğimde 3200 dü değerim iki gün sonra iki gün sonra 4667 oldu keseyi de hiçbir şekilde göremedik ve ertesi gün kürtaj sonrası mtx aldım bir gün sonra 6866 yı gördük ve 4. Gün 7515 oldu değerim 6. Gün kanama başladı hala var 7. Gün yani dün bi tık düşüş gördük 6653... Pazartesi tekrar bakacağız
2 gün sonra ben tekrar verdim 348 olmuştu
Değeriniz çok da yüksek değil inşallah tek dozla atlatırsınız.2 gün sonra ben tekrar verdim 348 olmuştu
Eğer düşmezse beta değeriniz bi doz daha aynı iğneden vurulabilirsiniz demek buTek doz derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?