Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cok üzücü hiç hamile değilken o pozitifi görelim diye deli gibi istiyoruz dua ediyoruz ama herseyin hayirlisi geldiginiz noktada ins kimyasal olur dış gebelik olmaz diyorsunuz bu işler gerçekten çok zormuş geçenlerde daha pozitif diye mutlu olmuştunuz hatırlıyorum Rabbim herşeyin hayırlısını versin isteyen herkesi sağlıkla bebeğine kavuştursun insallah
Sorunuzu tam anlamadim ama bazılarinda duzenli artarken sonradan belli oluyor benimki 2 gunde 1 verdigim duzenli kanlarda %60 artiyordu belki %50 gibi bisey kanama lekelenme agri vs yoktu 2 doktorada gittim 2side dis gebelik olabilir dedi adet gecikmesinin 10 belkide 12.Gunundeydim tam hatirlamiyorum sol kasigima sabah bi agri girdi aksama kadar gitmedi esim eve gelince acilde muayene sonucu yumurtaligimda bulgu gorundu ve islemler basladi..
Bazilarinda direk kanama veya kahve rengi lekelenmelerle basliyor bazilarinda 2 gunde 1 yuksek artislar oluyor degiskenlik gosterebiliyor bu durum. Ama hersey betada bitmiyor maalesef ben daha once de gebe kaldigim icin belirti olarak neler yasayacagimi biliyordum 1 tanesi bilr yoktu belirtilerin ordan anladim terslik oldugunu kendim saglik ocaginda 2 gunde 1 kan vererek takip ettim duzensiz artinca doktora oyle gittim