Dış gebelik

İlk 17 ikinci 22 ydi iki gün arayla
Tamam şimdi daha netleşti 17 ,20 değerle kese gözükmez zaten ne karından nede vajinal ben ilk öğrendiğimde 112 di alttan bakıldı yokdu kese 900 olduğunda vajinal olarak tırnak ucu kadar bı kese gozukmustu yani muhtemelen sen kimysal gebelik geçirmiş sin ama doktor seni aydınlatmamis

İlk 17 ikinci 22 ydi iki gün arayla
Tekrardan
Lekenin geldiği gün zaten adet oldum şuan adetim duzenli

Canım düşük yapmışsın muhtemelen çünkü benimde 5+3 haftalık bende daha kese veya kalp atışı duymadım bu cuma doktor randevum var gidecem .Ama bir arkadaşımızın da dediği gibi bazen kese erken görülmez ve size de karından bakılmış 5 haftalık ve üzeri için vajinal ultrason bakılsa bence görülürdü diyorum.Evet gerçekten ilk başta zaten gebelikte kan ile oluşur bence sizin düşük olmuş yani dış gebelik değil dış gebelikte değer yükseliyor eğer düşük fln olmuşsa o yüzden üzülerek fikrimce düşük yapmışsınız.Rabbim gönlünüzce versin

Teşekkür ederim sağolun

Canım düşük yapmışsın muhtemelen çünkü benimde 5+3 haftalık bende daha kese veya kalp atışı duymadım bu cuma doktor randevum var gidecem .Ama bir arkadaşımızın da dediği gibi bazen kese erken görülmez ve size de karından bakılmış 5 haftalık ve üzeri için vajinal ultrason bakılsa bence görülürdü diyorum.Evet gerçekten ilk başta zaten gebelikte kan ile oluşur bence sizin düşük olmuş yani dış gebelik değil dış gebelikte değer yükseliyor eğer düşük fln olmuşsa o yüzden üzülerek fikrimce düşük yapmışsınız.Rabbim gönlünüzce versinc
Teşekkür ederim sağolun
Canım şuan yorumları okudum da evet gerçekten sizin kimyasal gebelik olmuş ve kimyasal gebelikler genelde kendiliğinden düşer Rica ederim

Sebebi nedir acaba

Tekrardan

Doktor aydinlatsa keşke ne yaşadım ben hocam diye soruyorum gebelik yok diyo biliyom niye kanımda çıktı ozman diyorum hormonlardan dolayı diyo doktorların ağzından lafı cımbızla alıyoruz malesef
Doktorlara da güven olmuyor gerçekten artık inşallah tekrardan hamile kalırsınız sağlıklı bir sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…