- Konu Sahibi Dilarakrbrn
-
Tamam şimdi daha netleşti 17 ,20 değerle kese gözükmez zaten ne karından nede vajinal ben ilk öğrendiğimde 112 di alttan bakıldı yokdu kese 900 olduğunda vajinal olarak tırnak ucu kadar bı kese gozukmustu yani muhtemelen sen kimysal gebelik geçirmiş sin ama doktor seni aydınlatmamisİlk 17 ikinci 22 ydi iki gün arayla
Doktorla görüşmeniz gerekiyor evde düşünerek olmazMaşallah Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin herşey kafamı karıştırıyor
Tekrardanİlk 17 ikinci 22 ydi iki gün arayla
Lekenin geldiği gün zaten adet oldum şuan adetim duzenliTamam şimdi daha netleşti 17 ,20 değerle kese gözükmez zaten ne karından nede vajinal ben ilk öğrendiğimde 112 di alttan bakıldı yokdu kese 900 olduğunda vajinal olarak tırnak ucu kadar bı kese gozukmustu yani muhtemelen sen kimysal gebelik geçirmiş sin ama doktor seni aydınlatmamis
Tekrardanİlk 17 ikinci 22 ydi iki gün arayla
Doktor aydinlatsa keşke ne yaşadım ben hocam diye soruyorum gebelik yok diyo biliyom niye kanımda çıktı ozman diyorum hormonlardan dolayı diyo doktorların ağzından lafı cımbızla alıyoruz malesefDoktorla görüşmeniz gerekiyor evde düşünerek olmaz
Canım düşük yapmışsın muhtemelen çünkü benimde 5+3 haftalık bende daha kese veya kalp atışı duymadım bu cuma doktor randevum var gidecem .Ama bir arkadaşımızın da dediği gibi bazen kese erken görülmez ve size de karından bakılmış 5 haftalık ve üzeri için vajinal ultrason bakılsa bence görülürdü diyorum.Evet gerçekten ilk başta zaten gebelikte kan ile oluşur bence sizin düşük olmuş yani dış gebelik değil dış gebelikte değer yükseliyor eğer düşük fln olmuşsa o yüzden üzülerek fikrimce düşük yapmışsınız.Rabbim gönlünüzce versinMerhaba hanımlar ramazan ayında adetimin gecikmesi sonucu hastaneye gittim kan istediler verdim beta HCG yüksek çıktı gelip ultrasona girdim fakat kese gözükmedi doktor yeni olduğundan gözükmüyor olabilir diyerek beni gönderdi Bayram günün gecesi bir kanamayla uyandım düşük mü oldu dış gebelik mi boş gebelik mi oldu bilmiyorum bilgisi olan yazabilir mi teşekkürler
Teşekkür ederim sağolunCanım düşük yapmışsın muhtemelen çünkü benimde 5+3 haftalık bende daha kese veya kalp atışı duymadım bu cuma doktor randevum var gidecem .Ama bir arkadaşımızın da dediği gibi bazen kese erken görülmez ve size de karından bakılmış 5 haftalık ve üzeri için vajinal ultrason bakılsa bence görülürdü diyorum.Evet gerçekten ilk başta zaten gebelikte kan ile oluşur bence sizin düşük olmuş yani dış gebelik değil dış gebelikte değer yükseliyor eğer düşük fln olmuşsa o yüzden üzülerek fikrimce düşük yapmışsınız.Rabbim gönlünüzce versin
Canım düşük yapmışsın muhtemelen çünkü benimde 5+3 haftalık bende daha kese veya kalp atışı duymadım bu cuma doktor randevum var gidecem .Ama bir arkadaşımızın da dediği gibi bazen kese erken görülmez ve size de karından bakılmış 5 haftalık ve üzeri için vajinal ultrason bakılsa bence görülürdü diyorum.Evet gerçekten ilk başta zaten gebelikte kan ile oluşur bence sizin düşük olmuş yani dış gebelik değil dış gebelikte değer yükseliyor eğer düşük fln olmuşsa o yüzden üzülerek fikrimce düşük yapmışsınız.Rabbim gönlünüzce versincMerhaba hanımlar ramazan ayında adetimin gecikmesi sonucu hastaneye gittim kan istediler verdim beta HCG yüksek çıktı gelip ultrasona girdim fakat kese gözükmedi doktor yeni olduğundan gözükmüyor olabilir diyerek beni gönderdi Bayram günün gecesi bir kanamayla uyandım düşük mü oldu dış gebelik mi boş gebelik mi oldu bilmiyorum bilgisi olan yazabilir mi teşekkürler
Canım şuan yorumları okudum da evet gerçekten sizin kimyasal gebelik olmuş ve kimyasal gebelikler genelde kendiliğinden düşerTeşekkür ederim sağolun
Sebebi nedir acabaCanım düşük yapmışsın muhtemelen çünkü benimde 5+3 haftalık bende daha kese veya kalp atışı duymadım bu cuma doktor randevum var gidecem .Ama bir arkadaşımızın da dediği gibi bazen kese erken görülmez ve size de karından bakılmış 5 haftalık ve üzeri için vajinal ultrason bakılsa bence görülürdü diyorum.Evet gerçekten ilk başta zaten gebelikte kan ile oluşur bence sizin düşük olmuş yani dış gebelik değil dış gebelikte değer yükseliyor eğer düşük fln olmuşsa o yüzden üzülerek fikrimce düşük yapmışsınız.Rabbim gönlünüzce versinc
Canım şuan yorumları okudum da evet gerçekten sizin kimyasal gebelik olmuş ve kimyasal gebelikler genelde kendiliğinden düşerRica ederim
Yani bilemiyorum hiç yaşamadım ama çevremde böyle olan kişiler oldu onların da kendiliğinden düşer demişti doktor ve öyle olduSebebi nedir acaba
Anladım teşekkürlerYani bilemiyorum hiç yaşamadım ama çevremde böyle olan kişiler oldu onların da kendiliğinden düşer demişti doktor ve öyle oldu
Doktorlara da güven olmuyor gerçekten artık inşallah tekrardan hamile kalırsınız sağlıklı bir sekildeTekrardan
Doktor aydinlatsa keşke ne yaşadım ben hocam diye soruyorum gebelik yok diyo biliyom niye kanımda çıktı ozman diyorum hormonlardan dolayı diyo doktorların ağzından lafı cımbızla alıyoruz malesef
Geçmiş olsun diyelim yapcak bişey yok artık kimyasalin arkası çabuk gelir derler inşallah bu sonraki ay sağlıklı bir gebelik elde edersinTekrardan
Lekenin geldiği gün zaten adet oldum şuan adetim duzenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?