- 16 Haziran 2025
- 17
- 5
- 1
- 23
- Konu Sahibi Dilarakrbrn
-
Düşük gibi gözükmüyor yerleşme kanaması gibi geldi bana doktora gitmediniz mi tekrardan HCG baktirmalisinizMerhaba hanımlar ramazan ayında adetimin gecikmesi sonucu hastaneye gittim kan istediler verdim beta HCG yüksek çıktı gelip ultrasona girdim fakat kese gözükmedi doktor yeni olduğundan gözükmüyor olabilir diyerek beni gönderdi Bayram günün gecesi bir kanamayla uyandım düşük mü oldu dış gebelik mi boş gebelik mi oldu bilmiyorum bilgisi olan yazabilir mi teşekkürler
Kanamam olup gittiğimde tekrar kan verdim ama beta HCG sıfıra inmiştiDüşük gibi gözükmüyor yerleşme kanaması gibi geldi bana doktora gitmediniz mi tekrardan HCG baktirmalisiniz
Bende ilk başta yerleşme kanaması sanmıştım iltihapli gelince doktora başvurmak istedimKanamam olup gittiğimde tekrar kan verdim ama beta HCG sıfıra inmişti
HCG 0 a indiyse kimyasal gebeliktir muhtemelen umarım tekrardan hamile kalırsınız sağlıklı bir şekilde doktorunuz ne dediKanamam olup gittiğimde tekrar kan verdim ama beta HCG sıfıra inmişti
Sezeryandan kaynaklı mi acaba ilk çocuğum sezeryandiHCG 0 a indiyse kimyasal gebeliktir muhtemelen umarım tekrardan hamile kalırsınız sağlıklı bir şekilde doktorunuz ne dedi
Eyer beta 0 inmişse dış gebelik değildir düşük yaşamış olabilirsiniz dış gebelikte değer artmaya devam eder geçmiş olsun ama yakın zamanda gitmediyseniz tekrar bı gidin doktoraKanamam olup gittiğimde tekrar kan verdim ama beta HCG sıfıra inmişti
Hayır sezeryanla kesinlikle alakası yok bende sezeryan oldum şuan ilk denemede ikinciye hamile kaldım ve sağlıklı gebelik olarak ilerliyor başka birşeyle alakalidirSezeryandan kaynaklı mi acaba ilk çocuğum sezeryandi
Kimse doğru düzgün bir şey açıklamıyor ki ama düşük yapmış olsam önceden kese gözükmezmiydiEyer beta 0 inmişse dış gebelik değildir düşük yaşamış olabilirsiniz dış gebelikte değer artmaya devam eder geçmiş olsun ama yakın zamanda gitmediyseniz tekrar bı gidin doktora
Çünkü gittiğimde son adet tarihime göre 5 hafta 6 günlük gebe çıkıyordumKimse doğru düzgün bir şey açıklamıyor ki ama düşük yapmış olsam önceden kese gözükmezmiydi
Bu adet gecikmesinden ne kadar süre sonra oluyor bazen kese oluşmadan gebelik sonlanır yani daha kan halindedir kese vardır ama mikroskopla falan anca gözükür haldedir vajinal mi bakmislardi karından mi buda önemli erken dönemde karından kese gozukmeyebilir bu gibi durumlarda vajinal bakılması daha doğru sonuç verirKimse doğru düzgün bir şey açıklamıyor ki ama düşük yapmış olsam önceden kese gözükmezmiydi
Maşallah Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin herşey kafamı karıştırıyorHayır sezeryanla kesinlikle alakası yok bende sezeryan oldum şuan ilk denemede ikinciye hamile kaldım ve sağlıklı gebelik olarak ilerliyor başka birşeyle alakalidir
Karın ultrasondan bakıldı fakat doktor bu bir haftalık bile olsa kese gözükür dedi iki hafta sonra gittiğimde ise kese hiç oluşmamış dediBu adet gecikmesinden ne kadar süre sonra oluyor bazen kese oluşmadan gebelik sonlanır yani daha kan halindedir kese vardır ama mikroskopla falan anca gözükür haldedir vajinal mi bakmislardi karından mi buda önemli erken dönemde karından kese gozukmeyebilir bu gibi durumlarda vajinal bakılması daha doğru sonuç verir
Evet normal şartlarda 5. Hafta civarı kese görmek beklenir ama bu son adet tarihine göre hesaplanir eyer adet düzensizliği vs varsa daha geçde gözükme ihtimali vardırÇünkü gittiğimde son adet tarihime göre 5 hafta 6 günlük gebe çıkıyordum
Karın ultrasondan bakıldı fakat doktor bu bir haftalık bile olsa kese gözükür dedi iki hafta sonra gittiğimde ise kese hiç oluşmamış de
Adet problemlemim yoktuEvet normal şartlarda 5. Hafta civarı kese görmek beklenir ama bu son adet tarihine göre hesaplanir eyer adet düzensizliği vs varsa daha geçde gözükme ihtimali vardır
Küçük olduğu için kese gözükmemiştir.Kimse doğru düzgün bir şey açıklamıyor ki ama düşük yapmış olsam önceden kese gözükmezmiydi
Aşkım nasıl bir doktora gittin bilmiyorum ama 1 haftalık da kese nasıl gözüksün daha kan pıhtısı halindedir o ki ayrıca karından da hemen gözükmez 5,6 hafta civarında gözükür ilk gittiğinde beta değerin kacdi mesela belki betaya göre öyle konuşmuş olabilir ama ilk olarak vajinal bakmasi lazımdı ordan daha kesin sonuç olurKarın ultrasondan bakıldı fakat doktor bu bir haftalık bile olsa kese gözükür dedi iki hafta sonra gittiğimde ise kese hiç oluşmamış dedi
İlk 17 ikinci 22 ydiKüçük olduğu için kese gözükmemiştir.
Kimyasal gebelikte de kese gözükmeden bebek düşüyor .
beta hcg kaç gelmisti ki 1 kere mi bakildi sadece .
Genelde 2 gun sonra tekrarlamak istiyorlar doktor .
İlk 17 ikinci 22 ydi iki gün araylaAşkım nasıl bir doktora gittin bilmiyorum ama 1 haftalık da kese nasıl gözüksün daha kan pıhtısı halindedir o ki ayrıca karından da hemen gözükmez 5,6 hafta civarında gözükür ilk gittiğinde beta değerin kacdi mesela belki betaya göre öyle konuşmuş olabilir ama ilk olarak vajinal bakmasi lazımdı ordan daha kesin sonuç olur
Sizin kimyasal gebelik olmuş.İlk 17 ikinci 22 ydi iki gün arayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?