İlişkiye göre değil adet tarihine göre hesaplanıyorMerhaba kızlar ben doktorun demesine göre adetin ilk gününe göre 6 haftalık hamileyim ama ne zaman ilişki olduğunu bildiğm için 4 haftalık gebeyim diyorum kendime. Beta değeri iki günde bir takip ediliyordu ilk değer 413 ikinci değer 764 üçüncü değer 1255 dördüncü değer 2113 değerlerin hiçbiri ikiye katlanarak gitmedi ama %60ın altında da değil. Kese hala gözükmediği için doktorum dış gebelik olacağını soyledi ama ağrım ya da kanamam yok siz böyle bir durum yaşadınız mı dış gebelik olabilir mi yoksa biraz daha beklemem mi lazım kürtaji hemen olmasam nolur
Geç döllendiği için eğer 4 haftalardaysam kese görünmemesi cok normal o yuzden adetin ilk gununun hesaplanmasi cok sacmaİlişkiye göre değil adet tarihine göre hesaplanıyor
Ayrıca beta artışı normal sanki ya
Biraz daha bekleyin
Tıpta bu böyleGeç döllendiği için eğer 4 haftalardaysam kese görünmemesi cok normal o yuzden adetin ilk gununun hesaplanmasi cok sacma
Dış gebelik yaşayan biri olarak en az 4 dpktora gittikten sonra tanıya inandım gerçekten dış gebelikti tabi bu noktada doktorlara güvenmekrw lazım qma bir doktorla kalmadan eğer dış gebelikse değer artıl gösteriyor kanama vs olmuyor ama bir anda iç kanama geçiriyorsunuz ben iç kanama geçirdim ve bir tüpüm gitti erken teşhiste fayda var eger tüm doktorlae aynı şeyde hem fikirse ki özelle beraber devletteki hocalarqda görünün vakit kayvetmeyin inşallah sağlıklı bir geneliktir allah kimseye yaşatmasın içinizi ferah tutunMerhaba kızlar ben doktorun demesine göre adetin ilk gününe göre 6 haftalık hamileyim ama ne zaman ilişki olduğunu bildiğm için 4 haftalık gebeyim diyorum kendime. Beta değeri iki günde bir takip ediliyordu ilk değer 413 ikinci değer 764 üçüncü değer 1255 dördüncü değer 2113 değerlerin hiçbiri ikiye katlanarak gitmedi ama %60ın altında da değil. Kese hala gözükmediği için doktorum dış gebelik olacağını soyledi ama ağrım ya da kanamam yok siz böyle bir durum yaşadınız mı dış gebelik olabilir mi yoksa biraz daha beklemem mi lazım kürtaji hemen olmasam nolur
Sadce bebiş değil anneninde hayatı riske giriyor o yüzden çok oluruna bırakmayın derim araştırn gidin birkaç doktoraMerhaba kızlar ben doktorun demesine göre adetin ilk gününe göre 6 haftalık hamileyim ama ne zaman ilişki olduğunu bildiğm için 4 haftalık gebeyim diyorum kendime. Beta değeri iki günde bir takip ediliyordu ilk değer 413 ikinci değer 764 üçüncü değer 1255 dördüncü değer 2113 değerlerin hiçbiri ikiye katlanarak gitmedi ama %60ın altında da değil. Kese hala gözükmediği için doktorum dış gebelik olacağını soyledi ama ağrım ya da kanamam yok siz böyle bir durum yaşadınız mı dış gebelik olabilir mi yoksa biraz daha beklemem mi lazım kürtaji hemen olmasam nolur
Peki ic kanama gecirirken hic bir belirti olmadimi hic hissetmediniz miDış gebelik yaşayan biri olarak en az 4 dpktora gittikten sonra tanıya inandım gerçekten dış gebelikti tabi bu noktada doktorlara güvenmekrw lazım qma bir doktorla kalmadan eğer dış gebelikse değer artıl gösteriyor kanama vs olmuyor ama bir anda iç kanama geçiriyorsunuz ben iç kanama geçirdim ve bir tüpüm gitti erken teşhiste fayda var eger tüm doktorlae aynı şeyde hem fikirse ki özelle beraber devletteki hocalarqda görünün vakit kayvetmeyin inşallah sağlıklı bir geneliktir allah kimseye yaşatmasın içinizi ferah tutun
Şiddetli bir sancıyla kanama başladı ama bana tanı koyulmuştu 5. Haftada igne yaptılar düşürmek için igne işe yaramayınca tüp kangıren oldu patlattıPeki ic kanama gecirirken hic bir belirti olmadimi hic hissetmediniz mi
Anladım benimde doktorun dediğine gore 6+4 deyim sancım falan olmadı bi kac doktor degerlerimin saglikli arttigini dis gebelik ihtimalinin cok az bi ihtimal oldugunu soyluyorlarŞiddetli bir sancıyla kanama başladı ama bana tanı koyulmuştu 5. Haftada igne yaptılar düşürmek için igne işe yaramayınca tüp kangıren oldu patlattı
Eğer öylyse acele etmeyin inş nırmal gebeliktir bikaçı normal diyorsa düzgün gidiyordue inşallah yinede kontrollü olun sizin sağlığınızda önemli en ufak kanama sancıda direk gidinAnladım benimde doktorun dediğine gore 6+4 deyim sancım falan olmadı bi kac doktor degerlerimin saglikli arttigini dis gebelik ihtimalinin cok az bi ihtimal oldugunu soyluyorlar
Evet herkes oyle diyor en ufak belirtide hastaneye gitmemi soyluyorlar dua edin normal olsunEğer öylyse acele etmeyin inş nırmal gebeliktir bikaçı normal diyorsa düzgün gidiyordue inşallah yinede kontrollü olun sizin sağlığınızda önemli en ufak kanama sancıda direk gidin
Canım bende 4+2 de gittim doktor dedi daha kese yok görünmez ilk beta verdiğimde 60 ikincisi 160 bir daha verme iki hafta sonra gel dedi daha gitmedim Salı günü tam 2 hafta oluyor perşembeye randevu varmış perşembe gitsem geç olur mu korkuyorum ya dış gebelik vs olsa daha önce ölü bir doğumum varEvet herkes oyle diyor en ufak belirtide hastaneye gitmemi soyluyorlar dua edin normal olsun
Bence sende korkma ben ilk gebelikte 7. Haftada özelde kalp atışı duymama rağmen devletteki keseyi dahi görmedi direkt dedi alttan bakmamız lazım istemedim dedi ki senin hayati riskin var belki kese içine kaçtı vs ama öyle bir şey yoktu cihazları çok eskiAnladım benimde doktorun dediğine gore 6+4 deyim sancım falan olmadı bi kac doktor degerlerimin saglikli arttigini dis gebelik ihtimalinin cok az bi ihtimal oldugunu soyluyorlar
Sen bilirsin agrin sizin yoksa persembeyi bekle ama 60 dan 160 cikmasi iyi bir sey iki katindan daha fazla artmis bunda bi sıkıntı gormuyorlar ama icin rahat edicekse randevusuz kabul ediyorsa sali gunu gitCanım bende 4+2 de gittim doktor dedi daha kese yok görünmez ilk beta verdiğimde 60 ikincisi 160 bir daha verme iki hafta sonra gel dedi daha gitmedim Salı günü tam 2 hafta oluyor perşembeye randevu varmış perşembe gitsem geç olur mu korkuyorum ya dış gebelik vs olsa daha önce ölü bir doğumum var
Bana dis gebelik diyen doktor ozelin doktoru alttan muayene etmesine ragmen gecen hafta gozukmedi kese ama devlet hastanesinde ki diger doktorum da korkma diyor bekle diyorBence sende korkma ben ilk gebelikte 7. Haftada özelde kalp atışı duymama rağmen devletteki keseyi dahi görmedi direkt dedi alttan bakmamız lazım istemedim dedi ki senin hayati riskin var belki kese içine kaçtı vs ama öyle bir şey yoktu cihazları çok eski
Sadece geçen hafta bir gün sırt ağrım vardı sonrasında geçti çok şükğr yok randevusuz bakmıyorlar zaten kalp atışı vs göründükten sonra sürekli Perinatolojiyle gitmem gerekecek en azından bu baştaki süreçleri devlette halledeyim dedim diğer gebeliğimde de beta çok güzel gitmişti 31 haftalıkken kalbi durduSen bilirsin agrin sizin yoksa persembeyi bekle ama 60 dan 160 cikmasi iyi bir sey iki katindan daha fazla artmis bunda bi sıkıntı gormuyorlar ama icin rahat edicekse randevusuz kabul ediyorsa sali gunu git
Öyle mi işte doktordan doktora değişiyor demek ki benimde yumurtlamam geç oldu ovulasyonla takip ediyordum inşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.Bana dis gebelik diyen doktor ozelin doktoru alttan muayene etmesine ragmen gecen hafta gozukmedi kese ama devlet hastanesinde ki diger doktorum da korkma diyor bekle diyor
Amiin inşallah, alttan muayene aslinda olmamasi gerekn bir muayene ama ben bilemedim ince uzun bu cubuga zaten jel suruyor doktor acimiyorÖyle mi işte doktordan doktora değişiyor demek ki benimde yumurtlamam geç oldu ovulasyonla takip ediyordum inşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Alttan muayene nasıl açıyor mu
Neden olmaması gereken düşüğe mi neden oluyorAmiin inşallah, alttan muayene aslinda olmamasi gerekn bir muayene ama ben bilemedim ince uzun bu cubuga zaten jel suruyor doktor acimiyor
Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur inş şuan hamileym herjes için dua ediyorumEvet herkes oyle diyor en ufak belirtide hastaneye gitmemi soyluyorlar dua edin normal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?