Dış gebelik

rukiyesg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2025
8
1
1
23
Merhaba kızlar ben doktorun demesine göre adetin ilk gününe göre 6 haftalık hamileyim ama ne zaman ilişki olduğunu bildiğm için 4 haftalık gebeyim diyorum kendime. Beta değeri iki günde bir takip ediliyordu ilk değer 413 ikinci değer 764 üçüncü değer 1255 dördüncü değer 2113 değerlerin hiçbiri ikiye katlanarak gitmedi ama %60ın altında da değil. Kese hala gözükmediği için doktorum dış gebelik olacağını soyledi ama ağrım ya da kanamam yok siz böyle bir durum yaşadınız mı dış gebelik olabilir mi yoksa biraz daha beklemem mi lazım kürtaji hemen olmasam nolur

İlişkiye göre değil adet tarihine göre hesaplanıyor

Ayrıca beta artışı normal sanki ya
Biraz daha bekleyin

Geç döllendiği için eğer 4 haftalardaysam kese görünmemesi cok normal o yuzden adetin ilk gununun hesaplanmasi cok sacma
Tıpta bu böyle yani senelerdir böyle gelmiş böyle gidiyor. Sizin saçma bulmanız işe yaramaz sanki

Sizin yumurtanız adetin ilk günü oluşuyor. 14.günü çatlıyor ve sperm varsa dölleniyor. (14 kişiye göre değişir herkeste 14.gün olmaz)
Sanırım adet tarihine göre hesaplanma mantığı buna dayanıyor bilmiyorum.
Zaten geç döllenme varsa doktorlar bebeğin ölçülerine göre adet tarihi ile oynuyor. Siz bi kalp atışını duyun hele. Gerisine takılmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…