Kızlar merhaba, tüp bebek transferi ile dış gebelik yaşayan var mı aranızda beta hcg değerim çok fazla yavaş yükseldi sonrasında düşüp yeniden yükselme oldu kendiliğinden düşmediği için doktorum metotraksat iğnesi yaptırdı bu igneyi yaptıran bu durumu yaşayan sonrasında süreçte neler oluyor yardımınıza ihtiyacım var
Kızlar merhaba, tüp bebek transferi ile dış gebelik yaşayan var mı aranızda beta hcg değerim çok fazla yavaş yükseldi sonrasında düşüp yeniden yükselme oldu kendiliğinden düşmediği için doktorum metotraksat iğnesi yaptırdı bu igneyi yaptıran bu durumu yaşayan sonrasında süreçte neler oluyor yardımınıza ihtiyacım var
Aynı durumu yaşadım betam yavaş arttı duraksadı yükselişe geçip tekrar düştü keseyi zar zor gördük 2 gün sonra kese bozuldu kürtaj oldum, anladığım kadarıyla tüpünüzde görülmedi dimi ?
Merhaba ben doğal yolla gebe kaldım plansızdı ilk betam öğrendiğimde 268 bir hafta sonra 200 sonra 278-381-619 du doktor sağlıksız dedi bende dış gebelikten korktuğum için önce kürtaj oldum doktor rahim temizdi büyük ihtimalle dış gebelik dedi sonraki gün 670 di hemen iğne yapıldı. Ben biraz korkak birisiyim beklemek hiç istemedim bence sağlıksızsa bir an önce müdahale yapılsın sonra değer artarsa cerrahi işlem gerekiyormuş. Yarın tekrar beta kontrolüm var
Merhaba değerim 422 olunca iğne yapıldı 3 gün sonra tekrar kan verdim beta değerim 582 yükseldi doktor normal demişti 7. Gün beta değerim 445 e düşmüştü doktorun beklediği bir değer olduğu icin ikinci doz iğneye gerek duymadı şimdi değerin düzenli olarak düşmesini takip ediyoruz