- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Bencede tek tüpün var iğneyi dene neden çıktın ki hastaneden zaman senin aleyhine işliyor canım yaa..kesinse iğneni ol..evet ben iğne olduğum halde gözetim altında tuttular iç kanama riski devam ediyormuş ama düşmeye başladı değerim..iğneni ol canım ihmal etme..eşin ne diyo? Çocuk düşünüyosanız iğneyi dene aldırma tüpünü
Hadi yaa çok geçmiş olsun canım yaa of of offf..bu dış gebelik çok kötü bişeymiş yaa..dualarım seninle arkadaşım inşallah bi sorun çıkmazda tüpüne zarar gelmeden temizler doktorun Allahım yardımcın olsunmalesefki ameliyta karar verildi cnkü kan degerleri 8600 küsürlerde ilac versekte inermi biraz iner eve yollaruz evde yırtılma olabilir ayrıca ilac yan etkileri cok olan bi ilac ölüme kdar sonucları var amelytta tüpü almadan temzlemeye calıscaz eger kanama coksa alıcaz dendi ve ben artık o kdr yorldmki bu belirsilikden ameliyata karar verdim .üzGünüm ama ilacla cok uzun süreler takipim gerek ve deger yuksek diye sonuc verecgnden pekte umutlu degildi doktor bnde bi an önce bitsin bu sorunlar diye karar verdm amlytı onayladım
sagol arkdasım iyiki ilaç almadım amlytı kabul ettim ameliytmı oldum saat 3 de aldılar yeni yeni kendime gelebildim cünkü 2 bck saat sürmüs amlyt kapalı yaptılar tüpümü temizlemişler güzel bi seklde ve almamıslar cok mtlu oldum demek ilaç alıp beklesem tüp yırtılıp direk amlyta alıp tüpüde alablirlerd.doktor ilacı onermedi iyiki onu dnledim snada cok teskkrler destegin içinHadi yaa çok geçmiş olsun canım yaa of of offf..bu dış gebelik çok kötü bişeymiş yaa..dualarım seninle arkadaşım inşallah bi sorun çıkmazda tüpüne zarar gelmeden temizler doktorun Allahım yardımcın olsun
Merhaba ALLAH tamamına erdirsin.deger güzel katlamis kasık agrısıarkadaşlar merhaba,5 haftalık hamileyim yeni öğrendim. ama şeytan vesvese veriyor ya dış gebelikse diye. ilk tahlilim 486 çıktı 3 gün sonra bidaha yaptırdım 1483 çıktı. kanamam vs. hiçbişeyim yok ara ara kasık karın ağrım oluyor busabah karnım baya ağrıdı ishal gibi olmuşum çok süt içmiştim akşam ondan sanırım,sizce varmıdır tehlikeli bi durum. dış gebelik olsa bi belirtisi olurmu bilgisi olanlar yazıp beni rahatlatabilirmi?
sağol canım benim. hep olumsuzu düşünüyorum sabahtandır dış gebelik okuyorum, olsa kanama falan bişey olurdu heralde. c.tesi gideceğim ultrason bakılcak kese görünür inşallah problemde yoktur. sol kolumda ağrı var 3 gündür nedenseMerhaba ALLAH tamamına erdirsin.deger güzel katlamis kasık agrısı
normal sanırım alttan bakılırsa kese de gorusuruz artık Dr kontrolü altında ol baska da birşey dusunme hayırlısı olsun inşallah
sağol canım benim. hep olumsuzu düşünüyorum sabahtandır dış gebelik okuyorum, olsa kanama falan bişey olurdu heralde. c.tesi gideceğim ultrason bakılcak kese görünür inşallah problemde yoktur. sol kolumda ağrı var 3 gündür nedense
Of of aynı durumdayım bende.pskolojim bozuldu.Ben igne değilde laparoskopi ile alındı sağ tupum.igne daha çok yipratirdi beni zaten.Ben varım..çocuğum olmuyordu bütün tedavileri bırakmıştım derken 3ay adet olmadım her zamanki gibi hormonlar sandım ama test yaptım pozitif..mucize dedim yerle gök arasında bi yerdeydim..kan testleride iyiydi derken kasıklarıma ağrı girdi lekelenmem oldu olabilir dediler inanmadım başka doktorlara gittim düşük olmasın diye progestan verdiler içim rahat etmedi acilde beta baktırdım ikiye katlamamış..yine olabilir dediler..tabi ben araştırmaya başladım iki günde bir test yaptırmaya başladım sonuçlar iyi değildi..düşmeye başladı düşük dediler iyi dedim ikiz olup teki düşüyo olabilir dediler ki olamazmış böyle bişey bunada iyi dedim..derken kanamalarım arttı kese vari görüntü gitti betam artmaya başladı teşhis kondu dış gebelik..şu an o yerle gök arasındaki yerden, hızla yere çakıldım..olsun diye dua ettiğim şeye düşsün iç kanama geçirmym diye dua etmeye başladım methotrexate'ın birinci haftasındayım ilaç ayrı canımı okudu bu olay ayrı canımı okudu..artık ne hamile kalabileceğimi düşünüyorum nede bi sevincim kaldı hayata dair..
canım çok şükür keseyi gördük problemsiz bi şekilde. 2 hafta sonra kalp atışımız var onu bekliyoruz onuda duydukmu çok rahatlıycaz. korktuğum olmadı şükür Rabbime, dünden beri düşük tansiyon ve bulantılarım başladı artıkMerhaba cnm dün kontrolün nasıl geçti umarım kese rahim de görülmüştür
Canım geçmiş olsunmerhaba,ben de dış gebelik geçirdim 3 gün önce alındı.Kese gözüküyor gibiydi ama haftasına göre küçüktü biraz kanamam vardı.İlk önce kürtaj oldum patolojiye gitti gebelik materyali gözükmedi.doktor tekrar çağardı.kürtajdan önce 2200 olan beta hch 7700 e çıkmış.ultrasonda da gözüktü bu sefer.salı günü laparoskopiyle alındı sağ tüpümle beraber.bundan sonra hamilelik nasıl olur ya da cesaret edebilrmiyim bilemiyorum
Senin yine bir çocuğun varmış Allah bağışlasın benim oda yok.nasip bakalım.Canım geçmiş olsun
K aderlerimiz aynı.bir buçuk ay öncede benim sağ tüp alındı dış gebelikten.smdi panik atak başladı yine aynısı olursa diye.ben olayı unutana kadar erteledim malesef.doktor üç adet korun dedi ama daha uzun sürecek gbi duruyo bu psikolojiyi atlatmak.doktor ameliyat sırasında sol tupune bakmış mi. Yani geçiş varmı.Benim doktorum ameliyat sırasında baktım geçiş var dedi.yinede korkuyorum çok.bide benim dış gebelikten önce bir kurtajim var iki aylik kalbi durdu
Zor işimiz Allah sabır versin
merhaba,ben de dış gebelik geçirdim 3 gün önce alındı.Kese gözüküyor gibiydi ama haftasına göre küçüktü biraz kanamam vardı.İlk önce kürtaj oldum patolojiye gitti gebelik materyali gözükmedi.doktor tekrar çağardı.kürtajdan önce 2200 olan beta hch 7700 e çıkmış.ultrasonda da gözüktü bu sefer.salı günü laparoskopiyle alındı sağ tüpümle beraber.bundan sonra hamilelik nasıl olur ya da cesaret edebilrmiyim bilemiyorum
Doktorlara söylemesi basit.fiziksel ruhsal skntisini cekmedikleri için.banada açık dedi sol ama hiç rahatladigim söylenemez.bakalım nasip kısmet nolcak.bi süre toparlanmak lazımteşekkür ederim.
1 adet sonra gel film çekip diğer tübe bakalım dedi.Diğeri sağlam dese bile aklına gelmeden insan nası rahat olur tekrar hamile kalmaya çalışır bilemiyorum
Hiç olmadı tüp bebek yapılır diyor sanki kolaymış gibi
Kese rahimdeyse dış gebelik olamaz.Arkadaşlar merhaba,
Perşembe günü doktora gittim.. 4 haftalıkken gittiğimde 4mm olarak gözüküyordu. perşembe günü de 9 mm olması gerekirken hala 4mm.. doktor bu büyümemiş dedi.. ilaç verdi.. Progestan diye.. Hem düşük tehlikesini önlemek için hem de büyümesi için.. Bugün tekrar kontrole gidicem. büyümüş mü büyümemiş mi diye ? dış gebelik olmasından korkuyorum.. Yardımcı olur musunuz bana ? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?