- 2 Nisan 2015
- 990
- 759
- 103
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Sanada cok gecmis olsun arkadasim.. Rabbim hayirli guzel haberler duymani nasip etsin. Cok zormus gercekten, yasamayan bilemiyor.. İcine o korku dusunce sevinemiyosun bile hamilelik haberine.. Ama insallah sen al guzel haberi, bizede moral ol insallahçok geçmiş olsn benim de sağ tüpüm salındı 3 ay önce. Korunma süresine her doktor farklı bi süre söylüyo benimki de hiç bekleme demişti.Ama korku sağlıklı bi gebelik görene kadar geçicek gibi deil maalese
Ah canim hemen bozma morelini.. Dur bakalim bi.Rabbim hayirli haberler versin. Vajinal ultrasonla ni bakti? Hcg sonucun cikinca doktor biseyler der muhakkak, bizide habersiz birakma, dualarim seninleKızlar merhaba. Doktordaym şu an muayene oldm görünen bişi yokbeta hcg istedi onun sonucunu bekliyorm hiç umudum yok çok moralim bozuk. Böyle belirsizlik çok kötü...
canim nolur sakin ol.dua ediyoruz sana.Rabbim yardimcin olsun.yasadiklarini bildigim icin taa derinden hissediyorum inan.ama gececek hepsi gececek Allahin izniyle.Kızlar merhaba. Doktordaym şu an muayene oldm görünen bişi yokbeta hcg istedi onun sonucunu bekliyorm hiç umudum yok çok moralim bozuk. Böyle belirsizlik çok kötü...
Canim bi gelisme varmi.insAllah hersey yolundadir.Kızlar merhaba. Doktordaym şu an muayene oldm görünen bişi yokbeta hcg istedi onun sonucunu bekliyorm hiç umudum yok çok moralim bozuk. Böyle belirsizlik çok kötü...
Sakin ihmal etme canim.iki gunde bir baktir.benim dis gebelikte bi azalip bi artti.gecmis olsun merak etme birgun bebegimiz olacak..
benim dış gebeliğimde beta hcg o kadar düzenli arttıki hiçbişi anlamadılar.tüpün tam ağzına doğru 7.5 haftalık kalbi atarken yakaladılar :)) 2 gün sonra baktırcam normal sınırlara gelene kadar takip etmek gerekiyomuş.
inşallah sorunsuz bi gebelik geçiricez bi gün
Canım dış gebelik olabilir nolur ihmal etme takibini çok sıkı yaptır bende iki kayıp yaşadım Allahım yüzümüzü güldürsünMerhaba Hanımlar. Bende şu an ne geçirdiğimi bilmiyorum. Ya dış gebelik ya da kimyasal gebelik. Her ikisinide defalarca geçirmeme rağmen Beta-HCG değerim tuhaf ilerliyor. Kestiremiyorum bu yüzden. İlk kan tahlili Pazartesi yaptırdım 94 çıktı sonra Çarşamba 108 ve bugün 228. Bugün kanamam başladı ve arada sırada ağrım oluyor. Pazar tekrar Beta-HCG baktıracağım. Ne zaman pozitif çizgisini gördüysem hiç sevinemedim. Hep hayal kırıklığı...
bugün gene yaptırdım 415 çıktı. ikiye katlamış ama benim aşırı kanamam ve ağrım oldu. beklemekten başka çarem yokCanım dış gebelik olabilir nolur ihmal etme takibini çok sıkı yaptır bende iki kayıp yaşadım Allahım yüzümüzü güldürsün
Allahım sabır ve selamet versin zor işler nolur haberdar etbugün gene yaptırdım 415 çıktı. ikiye katlamış ama benim aşırı kanamam ve ağrım oldu. beklemekten başka çarem yok
sağ ol canım. haberdar ederim tabii. benim pek umudum yok açıkçası. bu kaçıncı kaybım artık sayamıyorum bile. hakkımızda hayırlısını diliyorum sürekli.Allahım sabır ve selamet versin zor işler nolur haberdar et
Can'ım Nasıl oldunçok teşekkür ederm hepinize kızlar.Beta hcgnin yükselmesini beklerken yerinde kalmış gibi bişi.73 tü geçen cuma bgn 68 çıktı
kendi kendine geriliyo gebeliğin dedi doktorm.Ben niye görünmüyo derken görünücek bişi yokmuş meğerse
haftaya tekrar baktırırsan dedi.Sıfırlanınca da adet görürsün dedi..
üzgünüm hayırlısı böleymiş...
Can'ım Nasıl oldun
kanaman olsada lütfen betanı takip etmeyi unutma sıfırlanana kadar.cnku benim kimyasal gebelik deyip eve yolladılar ben kanamayı normal sandım yani adetle atarsın dedikleri için.meger dış gebelikmiş geç kalındığı için 420beta değeri ile ameliyat oldum tüpüm gitti.nolur betana dikkat et benim yaşadığımı yaşama.Bu sabah kanamam başladışiddetli ağrı ve mide bulantısıyla beraber... 3 tane ilaçla biraz rahatladm gibi. Hayırlısı böyleymiş...
Aaa gerçektenmiiii baktırıym mutlaka saol cnm. Bana da adetle atılır dedi hiç niyetim yoktu tekrar kan vermeyekanaman olsada lütfen betanı takip etmeyi unutma sıfırlanana kadar.cnku benim kimyasal gebelik deyip eve yolladılar ben kanamayı normal sandım yani adetle atarsın dedikleri için.meger dış gebelikmiş geç kalındığı için 420beta değeri ile ameliyat oldum tüpüm gitti.nolur betana dikkat et benim yaşadığımı yaşama.
Can'ım sakın ihmal etme sıfırlandıgını görene kadar.ben ihmalden tüpümü kaybettimAaa gerçektenmiiii baktırıym mutlaka saol cnm. Bana da adetle atılır dedi hiç niyetim yoktu tekrar kan vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?