Evet 34 gün geçti degerlerim bi cikiyo bi iniyoAdetin 34 gün mü gecikti?
34 gün oldu adetle atamadım pazartesi değerlere gore ilaç vericinmiş bi yukselip bi düşünce kafam karistiBende dış gebelik geçirdim gecen senecanım değerlerde az yükselme olur. Ben ilaçla attım. Adet ile atmak en iyisi ama olmazsan da ilaç. Son care de kürtaj olur canım çok gecmis olsun
Doktorunuz size kaç ay korunma verdi?Bende dis gebelik gecirdim...6 ay once...Doktor gec farkketti...artik agridan acile geldigimizde bellli oldu..amelyat oldum...sezaryan gibi...fazla uzatmayin..sik sik kontrol edin,erken fark etilse,ilacla atlatmaya calisin,Doktora giderken sabahtan gidin ve icinjz dolu olsun,yani tualete kucuk is yapmak gitmeyin( hatalar icin kusura bakmayin,yabanciyim)
Doktorum 4 ay korun dedi..2 ay denedik..olmiyur...insallah Asilamada tutar ..Hayirlisiyla...Doktorunuz size kaç ay korunma verdi?
Ve bana tek amaliyat yaptilar..kurtaj olmamis...Doktorum 4 ay korun dedi..2 ay denedik..olmiyur...insallah Asilamada tutar ..Hayirlisiyla...
Bana da en az 6 ay Dedi ama 2 sene gecti üstünden henüz gebelik yok bende de...Ve bana tek amaliyat yaptilar..kurtaj olmamis...
Tesekurler..sizede gecmis olsun..siz kac yasdasiniz? cocukunuz varmi?Bana da en az 6 ay Dedi ama 2 sene gecti üstünden henüz gebelik yok bende de...
Çok gecmis olsun size de
Benninde yok..insallah olur bebisimiz daha cook cook..sonra bu gunlerni ozliycaz..Sağolun . Bende 26 yaşındayım cocuk yok 2 yıllık evliyim. Dış gebelik geçirdim 1 sene önce
Sizin?
Aminnn canım insallahBenninde yok..insallah olur bebisimiz daha cook cook..sonra bu gunlerni ozliycaz..
2 sene önce dış gebelik geçirdim gerçekten ciddi takip isteyen bi gebelik türü çünkü Allah korusun ölüme kadar yolu var.. Benim çok çok geç farkedildiği için sol tüpüm alınmak zorunda kaldı sezeryanla o yüzden takibi çok geciktirmeyin kuşkunuz varsa mutlaka doktorunuza danışın.. Boş veya kimsayal gebelik atılAbiliyor vücuttan ama dış gebelik atılamıyor maalesef çok geçmiş olsun Allah sağlıklı gebelikler nasip etsinAminnn canım insallah
İnşallah olur canımDoktorum 4 ay korun dedi..2 ay denedik..olmiyur...insallah Asilamada tutar ..Hayirlisiyla...
Dış gebelik bebeğin rahim harici bir yere genelde yumurtalıklar ve rahim arasındaki kanal olan tüplere yerleşmesi sonucu oluşan gebeliktir. Hamileliğin başından beri bitmek bilmeyen bazen renk değiştiren kanamalar meydana gelirBu dıs gebelik, bos gebelik ve kimyasal gebelik ne oluyor ve nasil oluyor
Anlatabilen varmi?
Cahillik basa bela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?