Dış gebelik

Nrdn26

Kader
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
47
5
36
Ordu
Kızlar 34 gün oldu adet olmasın kan testi yaptım 21.99 2gün sonra 107 çıktı bi hafta sonra 269 çıktı 4 gün sonra 264 düştü 4 gün sonra tekrar yaptırdım 430 çıktı dr dış gebelik dedi pazartesi gel değerler düşmezse ilaç vericekmis ne yapmalıyım sizce kafam çok karışık beklemelimiyim biraz daha

Bende dış gebelik geçirdim gecen sene canım değerlerde az yükselme olur. Ben ilaçla attım. Adet ile atmak en iyisi ama olmazsan da ilaç. Son care de kürtaj olur canım çok gecmis olsun

Bende dış gebelik geçirdim gecen sene canım değerlerde az yükselme olur. Ben ilaçla attım. Adet ile atmak en iyisi ama olmazsan da ilaç. Son care de kürtaj olur canım çok gecmis olsun
34 gün oldu adetle atamadım pazartesi değerlere gore ilaç vericinmiş bi yukselip bi düşünce kafam karisti

Bende dis gebelik gecirdim...6 ay once...Doktor gec farkketti...artik agridan acile geldigimizde bellli oldu..amelyat oldum...sezaryan gibi...fazla uzatmayin..sik sik kontrol edin,erken fark etilse,ilacla atlatmaya calisin,Doktora giderken sabahtan gidin ve icinjz dolu olsun,yani tualete kucuk is yapmak gitmeyin( hatalar icin kusura bakmayin,yabanciyim)

Evet erken müdahale her zaman daha iyi dikkat edin kendinize gecmis olsun

Doktorunuz size kaç ay korunma verdi?

Sağolun . Bende 26 yaşındayım cocuk yok 2 yıllık evliyim. Dış gebelik geçirdim 1 sene önce
Sizin?

Aminnn canım insallah
2 sene önce dış gebelik geçirdim gerçekten ciddi takip isteyen bi gebelik türü çünkü Allah korusun ölüme kadar yolu var.. Benim çok çok geç farkedildiği için sol tüpüm alınmak zorunda kaldı sezeryanla o yüzden takibi çok geciktirmeyin kuşkunuz varsa mutlaka doktorunuza danışın.. Boş veya kimsayal gebelik atılAbiliyor vücuttan ama dış gebelik atılamıyor maalesef çok geçmiş olsun Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin

Bu dıs gebelik, bos gebelik ve kimyasal gebelik ne oluyor ve nasil oluyor
Anlatabilen varmi?
Cahillik basa bela

Bu dıs gebelik, bos gebelik ve kimyasal gebelik ne oluyor ve nasil oluyor
Anlatabilen varmi?
Cahillik basa bela
Dış gebelik bebeğin rahim harici bir yere genelde yumurtalıklar ve rahim arasındaki kanal olan tüplere yerleşmesi sonucu oluşan gebeliktir. Hamileliğin başından beri bitmek bilmeyen bazen renk değiştiren kanamalar meydana gelir
Boş gebelik: kese oluşur ancak bebeğin sağladığı yolk saç kesesiyle Bebek oluşmaz bu dediğim 8.haftaya kadar ancak belli olur çünkü 8. Haftaya kadar bebeğin kesenin içinde oluşma ihtimali vardır.. Ultrason harici hiç bir belirtide boş gebelik olduğu anlaşılmaz
Kimyasal gebelik: genellikle adet geldiğinde kimyasal yaşandığı farkedilmez çünkü vücut onu adet süreciyle beraber sağlıksız bir gebelik olduğu için atar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…